![]() |
Alıntı:
Vedat Okyar abimiz yazısında ne güzel demiş. "Bu çocuk Beşiktaş'a geldiğinden bu yana ısırmadı ama hep dişini gösterdi. Dişleri döküldü. Bırak ısırmayı rahatsız etmiyor bile. Bu genç adam, formayı kaybedecek herhalde farkında değil. Yetenekli diyorum, yeteneğini kullanmayan futbolculara yeteneğini kullanmıyorsa da yeteneksiz damgasını vururum. " "Kendine yararı olmayan adamın,takımınada yararı olmaz. Takımdan kesilmeli aklı başına gelince ve oynama iştahı gelirse , ve o formayı hak ederek alsın.Veya Beşiktaşın değerini anlaması için bir takıma kiralık verilsin” Beşiktaş başkanı adaylık şartları arasında GERİ ZEKALI olma şartımı aranıyor acaba.... Demirören öyle...Orman keza öyle biri...şimdide bu Kolat Kariyerli adam alacaksan; faal olan ve adını sık bahsettiren,geçmişi değil şimdiki anı başarılarla dolu oyuncu al.Sıkar tabiii. Kendileri gerizekalı ya ...taraftarda bunu yutacak ,kariyeri başarısı büyük oyuncu aldık diye ortalara çıkacaklar pöh...." abi bu yorumları yapmışsın i.akın konusunda tigana senin dusunduklerini yaptı ama yinede aynı konuda suclamışsın.ayrıca bjk başkanı başarılı yada başarısız olsada bence kimsenin ona geri zekalı demeye hakkı yok.oda senin buyugun nasıl sen benim buyugumsen .. saygılar |
Alıntı:
|
arkadaslar durumu oldugundan daha kötü göstermeye gerek yok.bir kac sanssizlik yüzünden bu kadar puan kayip ettik. bence delgado sag kanata yerlestikten sonra besiktas hem ofansif yönden hemde defansiv yönden cok güclü olacak.zaten defans toparlanmis gibi gözüküyor. delgado baseldeki formuna kavusunca besiktas sampiyonluga oynar.su anda gol pozisyonuna girmekte zorlaniyoruz.orta sahada sadece rico ile ibrahim akin tehlike yaratabiliyor.biri sakat olunca takim gol yollarinda zayif kaliyor.rico cok iyi oynamasina ragmen yalniz kaliyor.ama ibo akin,delgado ve rico formda olunca kimi koyarsan koy forveti cok tehlikeli olacak. keremi analizlerinden dolayi tebrik ediyorum.besiktasa böyle taraftar gerekiyor. bozup kirmak cok kolay oluyor ama bir seyi kurmak cok zor.bu yüzden biraz sagduyulu olmak gerekiyor. slmlar |
Alıntı:
lutfen bi yazılanı 2 kes okuyup cevap yollayın(genelleme) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel kardeşim bana, 11-12 yaşlarında, çocukluk hayallerinle yaptığın yorumları yazma, yok Fatih Hagi'yi yedek tutmuyormuş felam. Sen o zaman ne yaptığını hatırlıyormusun da bu yorumu yapabiliyorsun... Mantık yahu mantık... |
Alıntı:
İNADINA BEŞİKTAŞ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İNADINA İSTİKRAR İNADINA BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada haddini aşma!!! |
zaten kaç senedir üst üste 3 hafta aynı kadroyla oynayamıyoruz. sakatımız çok bide yedek kulübesi kuvvetli olmayınca sıkıntı doğuyor. |
Alıntı:
BİRAZ İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAK YETER... |
Alıntı:
ama tigana bir delbosqe değil sabredilecek adam hiç değil |
Alıntı:
|
Alıntı:
nobre gökhan g. bobo delgado serdar baki |
Alıntı:
|
Alıntı:
tigana bu sene bizi şampiyon yapsın bende birdaha ağzımı açmıcam. ama yazık olan şu tigana bu sene başarılı olması mümkün değil sene sonu yollanıcak sezonu bitirince bende derimki 1 sene daha kalsın takımı çok iyi tanıdı 2.senesinde mutlaka başarılı olacaktır. ben tigananın bu sene başarılı olamayacağından adım gibi eminim en az 3 transfer şart çok kaliteli yabancı olması lazım defans ortasaha forvet ama gelecek adamlarıda fantazi yapıp başka yerlerde oynatmassa |
Alıntı:
...boboyu o getirmedi zagonun devre arsı bize süprüziydi iyimi kötümü daha çözemedik .. gökhan güleç geçen sene o getirdi güzel top oynuyordu ne yalan sölüm ayakata alkışlıyodum bu sene piyasada yok .... delgado iyi topçu ama 5 milyon fiyat verilirmi bilinmez ..... serdar daha 19 yaşında takım içerisinde sırıtmıyor ve her maç daha da güzelleşi,yor bu genç kardeşimin yanında olalım ........ baki allahım böle bi topçu yoktur dünyada rakip takımların bir numaralı gol silahı türkiyedeki bir numaralı karete futbolcusu o kadar da kötülemek istemem ama bazende iyi oynuyor anlıyacağınız gel git bi oyuncu |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zamanında ne şarapçılığı kaldı, ne de herşeye yabancılığı. Sen nasıl ki Tigana için bu yorum yada eleştirileri yapıyorsun, o zaman da Bosque'ye aynısı yapılıyordu. Ne oldu, şimdi o zaman onun için "gitsin" diyenler dahi şimdi "keşke gitmeseydi" diyor. Ama realite, artık çok geeeeçççç... Şimdi aynısı Tigana için yapılıyor... Eğer o sene Carew geldiyse, Bosque ismine geldi zaten, kara kaşa kara göze değil. O beğenmediğiniz Delgado'da gelmezdi bu sene. ( Şimdi "ne yaptı ki, gelmeseydi" diyen, daha eski 1 maçını seyretmemiş insanlar olacaktır ama neyse...) Biz bu kariyerli adamları sezon ortalarında gönderdikçe, hangi TD'ye gitsek, bizi iplemez. İsim olarak kulübün adı "TD yiyicisine" döner. Bu ne yahu?? 3 sene, bunu da gönderirsek,5 TD...yuh derler adama... Bu takımın TD problemi yok, bu takımın kadro problemi var. Bu kadar ekmeğe ancak bu kadar köfte çıkıyor demek ki... Bir appiah bir kezman olsun istemezmiydik bu takımda...O tarz ve kalitede oyuncular olsaydı, bu takım bu durumda mı olurdu? Sizce Tigana istemez mi o adamlar gibi adamları takımda?? Benim bildiğim, Tigana yönetime listeyi verdi, yönetim üstten bile başlamadı, alttan başladı. Biz Ülker'e adam aldırırken, Azize tek kalemde 25 mio $ harcadı, anında 3 adam getirdi. İşte o getirdiği adamlar da çatır çatır maç alıyor. bu takımın orta saha ve golcü,golcü,golcü,golcü sorunu vaaaaaaarrrr!!!! Buralara monte edilecek 2 adam, sorunları çözecektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Abi, ona para kalmıo, idare edicez artık :D :D |
Alıntı:
|
bence forvete adam akıllı biri şart ön liboroya biri şart ayrıca suanda 27 puanımız var durumumuz eger iyiyse iyi diyenlere 2.yarıda 27 puan toplasak 54 eder ben tigananın 2.yarıda aynı rezillikler içinde olacagından eminim bu adam bizi ŞAMPİYON YAPAMAZ o futbol bilgisine sahip bi adam degil anca burnunun dikine gitsin ricoyu okadar süre yedek bekletmeyip daha cıok ilk 11 de sans verseydi belki daha iyi şeyler olurdu o yüzden gidecek ilk kişi tigana bu arada TRABZONA YENİLDİK GS YE YENİLDİK FENERLE BERABERE KAZANDIGIMIZ Bİ DERBİ Bİ BÜYÜK Bİ MAÇ YOKK go to home tigana:) |
Alıntı:
rızanın istediği adamlar alındı mı onu niye yolladık. şimdiye kadar istediği alınmadı şimdi mi alınacak ya sistem değiştirmek için bu kadar inat eden durmadan suçu futbolculara atan rico yu ibrahim akını yedek tutan mehmet sedefi oynatan runjeye bunca haftadır göz yuman klebersona tahammül eden boboyu alan benmiydim. bobo=kezman kleberson=appiah fark burda |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
delgado nun baseldeki kaç maçını tam izlediniz ?(gollerini deil) |
Alıntı:
Kerem kardeşim, ben sanırım 3 yada 4 maç seyrettim. Hatırladığım Middlesborough ve HSV maçları var. Ve eğer seyrettiğim Delgado'yu sahada görebilirsem, vay vay vay derim başka da birşey demem. Ama ahhhh!!, bir oynasa... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
anTİgana |
Türkiye`de Saat: 05:59 . |