![]() |
Alıntı:
|
su takıma saglam bir stoper ve gol atabilen bir forvet ile sol kanada iyi bir yabancı alsınlar artık.. |
1. Defansa kaliteli bir yabancı stoper MUTLAKA alınmalı. Bu oyuncu defansı toparlayabilen, organize eden, ortasahayla bağlantıyı sağlayan bir isim olmalı. Böylece ilk yarıda küme düşmesi muhtemel takımlardan yediğimiz komik golleri yememiş, takımın futbol kalitesini ve güvenini artırmış oluruz. 2. Klebersonun yerine iyi bir önlibero. 3. yerli oyunculardan Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Hakan Balta; 2. kaleci olarak Ankarasporun kalecisi Hakan Arıkan; alınabilirse Hamit Altıntop. |
abi olurduda elimizde sadece john terry kaldı onu versek abi yönetim kulübün paralarını yedi bitirdi sezon öncesi sponsor desteğiyle futbolcu aldık adamların saydığı isimlere bak ya ...hay allah iyiliğinizi versin beni güldürdünüz ya... |
-----------------------Runje---------------------- Toraman -------- G.Zan -------- Yobo ---------- Uzulmez ----------------Serdar ------ Mavouba --------------------- Serhat ----------------------------------------Delgado (i.Akin) -----------------------Rico ----------------------------- --------------------Bobo (Nobre)------------------------ |
Durmadan birilweri burda kadro kuruyo ama gene söylim,runje bu takımda ikinci yarıda olacaksa tigananında,yönetimin de ****** Ayrıca barzagli falan demişin de imkansız birşey o cannavaroyu alma ihtimalin bile daha fazladır şu anda..Bana göre lyon dan cacapa çok iyi transferdir,kleb in yerine mavubayı alabileceksekki oda kolay değil kleb satılmalı ve orta yapmasını bilen bir kanat oyuuncusu alınmalı.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya birakin su serhat falan yaaaa serhati alicaksin buraki keseceksin öylemi bir buraki 100 tane serhata degismem , cünkü o ezik futbolcu EZIKKKKKKK artik görün bunu bize gelirse bir boka yaramaz aynen nobre örneginde oldugu gibi zaten uyuz oluyorum maclari baktigimda Besiktas formasi altinda EZIK futbolcu istemiyorummmmmmmm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:08 . |