![]() |
2.Yarıda Nasıl Bir Takım Görmek İstersiniz??? Artık beni iyice ikinci yarıda nasıl takviyeler yapılacağı merakı sarmaya başladı.Bence ikinci yarıda şöyle bir takım çıkmalı sahaya.Sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. ------------------------------------RUNJE------------------------------------- ------------------------TORAMAN---------BARZAGLI------------------------ A.GÜNEŞ----------------------------------------------------------H.BALTA-- ---------------------MAVUBA-----------------KORAY------------------------ ---------SERHAT-----------------------------------------DELGADO---------- ---------------------------------RICARDINHO---------------------------------- -----------------------------------BOBO----------------------------------------- Yedeklere daha doğrusu rotasyonlara dikkat : İbrahim Akın* Mert Nobre* Gökhan Güleç* İ.Üzülmez Burak* A.Tandoğan* Serdar Kurtuluş Serdar Özkan G.Zan M.Doğan Murat Ramazan ........................... Nasıl??? |
gökhan zan yedek olmaz runje kalede hiç durmaz bobo bizi taşımaz ibrahim akın solda delgado sağda daha iyi olur. |
Yorum Yok :) |
4 adam lazım 4 üde yabancı 1-kale 2-defans stoper 3-ön libero 4-forvet -------------------------------1----------------------------------- --------------------gökhan---------------2------------------------ ibrahim t.-------------------------------------------ibrahim ü.------ -------------------koray---------------3--------------------------- -------------------------------rico--------------------------------- delgado------------------------------------------------ibrahim a.--- -------------------------------4------------------------------------ |
bol pozisyona giren zevk veren bir takım görmek istiyorum |
Alıntı:
|
2 haftadır tarftarın desteğini arkasına alsada kalede runje olmaz ,en azından bende bi çok kişi gibi onu takımda görmek istemiorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya bırakın bjk elden gidiyor. bizi resmen ts konumuna sürüklüyolar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
su takıma saglam bir stoper ve gol atabilen bir forvet ile sol kanada iyi bir yabancı alsınlar artık.. |
1. Defansa kaliteli bir yabancı stoper MUTLAKA alınmalı. Bu oyuncu defansı toparlayabilen, organize eden, ortasahayla bağlantıyı sağlayan bir isim olmalı. Böylece ilk yarıda küme düşmesi muhtemel takımlardan yediğimiz komik golleri yememiş, takımın futbol kalitesini ve güvenini artırmış oluruz. 2. Klebersonun yerine iyi bir önlibero. 3. yerli oyunculardan Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Hakan Balta; 2. kaleci olarak Ankarasporun kalecisi Hakan Arıkan; alınabilirse Hamit Altıntop. |
abi olurduda elimizde sadece john terry kaldı onu versek abi yönetim kulübün paralarını yedi bitirdi sezon öncesi sponsor desteğiyle futbolcu aldık adamların saydığı isimlere bak ya ...hay allah iyiliğinizi versin beni güldürdünüz ya... |
-----------------------Runje---------------------- Toraman -------- G.Zan -------- Yobo ---------- Uzulmez ----------------Serdar ------ Mavouba --------------------- Serhat ----------------------------------------Delgado (i.Akin) -----------------------Rico ----------------------------- --------------------Bobo (Nobre)------------------------ |
Durmadan birilweri burda kadro kuruyo ama gene söylim,runje bu takımda ikinci yarıda olacaksa tigananında,yönetimin de ****** Ayrıca barzagli falan demişin de imkansız birşey o cannavaroyu alma ihtimalin bile daha fazladır şu anda..Bana göre lyon dan cacapa çok iyi transferdir,kleb in yerine mavubayı alabileceksekki oda kolay değil kleb satılmalı ve orta yapmasını bilen bir kanat oyuuncusu alınmalı.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya birakin su serhat falan yaaaa serhati alicaksin buraki keseceksin öylemi bir buraki 100 tane serhata degismem , cünkü o ezik futbolcu EZIKKKKKKK artik görün bunu bize gelirse bir boka yaramaz aynen nobre örneginde oldugu gibi zaten uyuz oluyorum maclari baktigimda Besiktas formasi altinda EZIK futbolcu istemiyorummmmmmmm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Runyesiz tiganasız bakisiz ,,,İnadına gitsinler |
2. Yarıda Kaliteli futbol ortaya koyan 0 hata yapan bi beşiktas istiorum çok şeymi istiorum.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
takımdan muhakkak tigana ve runje gitmelidir orta saha koşan savaşan top çalan bi adam lazım ve bide sakaryanın kalecisi martinezi almamız lazım çok genç ve yetnekli |
Alıntı:
bozuk plak gibi biktik artik.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Baki son 5-6 mac hakikaten hatasiz oynadi, Gokhan Zan'i aratmayacak derecede. Ama bastan da soyledigim gibi, adam profilden kaybediyor. Boyle kafayla, boyle isimle olmayacagi belliydi zaten... |
onurozgen´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif Runje'nin kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum.Dolayısıyla çok kolay harcamak da istemiyorum.Bir yarı daha beklemek istiyorum Runje için.Kleberson gönderilse kafi şu an.Çünkü futbola vermiyor kendini.Onu çok seviyorum ama bir şey vermiyor artık.Sezon sonu da kontratı bitiyor.Bedava gideceğine para kazandırır en azından. ya inanamiyorum nasil runje iyi kaleci diyebilirsin biraz gor ya adam 32 mtden kafa golu yedi inanilmaz hatalar yapti az kala brugge maci gidiyordu sen hala iyi kaleci diyorsun birak artik inadina runje demeyi yeter be senin gibiler bjk ya zarar verir anca.. |
Alıntı:
bir adamin iyi veya kötü olmasi sadece yedigi bir veya iki golden sonra belli olmaz...bu adam bu kadar basinc altinda yine yilmiyorsa yine fazla etkilenmiyorsa iyi kalecidir.....adam nerdeyse geldiginden beri elestiriliyor...cogu hatayida o yüzden yapiyor... sana bi misal: ezikler rüstü barcelonaya gittiginde enke diye bi alman kaleci getirmisti...ilk macta istanbulspora 3:0 yenilmislerdi ve kaleciyi hemen postaladilar...su an enke almanyanin en iyi kalecilerinden biri...herkes lehmann gidince hildebrand gececek saniyor kaleye...ama göreceksiniz kalede enke olacak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hatta yanlis hatirlamiyorsam Enke gecen sene Almanyanin en iyi kalecisi secilmisti. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:15 . |