![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
BELÇİKA LİGİ BİZİM 2 LİG GİBİ HALA JAPON DEİLİM |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim bir beklentim yok , trabzonun haline düşmesinler yeter... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
FRANSA LİGİNDE SADECE LYON VAR ADAMLAR 5 YILDIR ŞAMPİON OLUYO BAŞKA KİMSEDE OLMAZ ZATEN LİGİN TADI YOKKİ!!! LAK LAK KAPAK OLSUN SANA :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
LYON SON 5 YILIN ŞAMPİONU GELECEK 5 YI8LINDA ŞAMPİONU OLUR HERALDE |
ooo muhabbetiniz bol olsun arkadaşlarda konu nereye varmış ya. ben yeniden devam ediyim bari valla bizim takım ikinci yari göz zevki versin ve kleberson olmasında bu bana yeter. yoksa yakında fıtık olcam |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bakalım tigana ve runyenın hatalarını ne zman anlıyacaksın ve inadından vazgececeksin :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
20-21 yaşında deilki zaten 23 yaşında iyi ozaman alalım 30 luk kaleciyi çıksın runje gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
orda defansin hicmi hatasi yok??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Milli takımın defansı bizde daha ne olsun |
Alıntı:
|
valla ben ıkıncı yarıda artık takım felan gormek ıstemıyorum bu sene havlu atsınlar belkı seneye toparlanırlar |
Alıntı:
|
ben sadece yanında ki adama pas verebilecek bi takım istiyorum !!!! 3 pas üstüste yapsınlar canımı alsınlar !!! |
Alıntı:
|
İYİ BİR KALECİ İBRAHİM TORAMAN GÖKHAN ZAN İYİ BİR STOPER İBRAHİM ÜZÜLME İYİ BİR ÖN LİBERO KORAY BURAK RİCARDİNHO İYİ BİR SOL ACIK İYİ BİR FORVET Yani biraz cok ama bu takıma 5 tane iyi oyuncu gerek onun harınce lig zaten gitti bari avrupayı kurtaralım. iyi 5 tane transfer yaparak |
Mucadele eden, sahada terliyen, kazanmak icin varini yogunu ortaya koyan bir takim görmek istiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:14 . |