santiagooo | 03-12-2006 21:39 | Alıntı: umitcan´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 183899)
onurozgen´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif Runje'nin kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum.Dolayısıyla çok kolay harcamak da istemiyorum.Bir yarı daha beklemek istiyorum Runje için.Kleberson gönderilse kafi şu an.Çünkü futbola vermiyor kendini.Onu çok seviyorum ama bir şey vermiyor artık.Sezon sonu da kontratı bitiyor.Bedava gideceğine para kazandırır en azından. ya inanamiyorum nasil runje iyi kaleci diyebilirsin biraz gor ya adam 32 mtden kafa golu yedi inanilmaz hatalar yapti az kala brugge maci gidiyordu sen hala iyi kaleci diyorsun birak artik inadina runje demeyi yeter be senin gibiler bjk ya zarar verir anca.. | futboldan pek anlamadigin kesin...
bir adamin iyi veya kötü olmasi sadece yedigi bir veya iki golden sonra belli olmaz...bu adam bu kadar basinc altinda yine yilmiyorsa yine fazla etkilenmiyorsa iyi kalecidir.....adam nerdeyse geldiginden beri elestiriliyor...cogu hatayida o yüzden yapiyor...
sana bi misal: ezikler rüstü barcelonaya gittiginde enke diye bi alman kaleci getirmisti...ilk macta istanbulspora 3:0 yenilmislerdi ve kaleciyi hemen postaladilar...su an enke almanyanin en iyi kalecilerinden biri...herkes lehmann gidince hildebrand gececek saniyor kaleye...ama göreceksiniz kalede enke olacak... |