![]() |
sağol santiago verdiğin cevap için |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kardeş senin şahsına bir kinim yok ama bir hışımla araya girdin ona kızdım ayrıca tigana için senı kırmak istemem tigana gider biz burdayız senı kırdıysam kusura bakma... benden 8 yaş kucuksun oyuzden kardeş diyorum |
Alıntı:
ayrıca istikrar için runje diyenlere gülüyorum...bu adam geldiği günden beri oynadı...ne yaptı ?? analadolu takımlarındaki kaleciler daha çok takımına bişeyler vermişlerdir...adam iki maç fena değildi vasatın üstüydü...normal bir kaleciydi yani ama diğer maçlar hep sıfır....baskı maskı diyolarlar da taraftar runje runje diye bağırıyo yani...o yüzden kesinlikle runje gitmeli..ayrıca demek Demirören bu transfer döneminde istesinler Nesta'yı bile alır hı :D vay bee...mavubayı bende bu takımda çok istiyorum ama açıkçası o da çok zor bir transfer....bol gol atmak istiyorsanız kanatların iy içalışması lazım..bence İbrahim Akın oynadığında hareketlilik oluyor...ayrıca mutlaka forvet de gerekiyor bu takıma... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
arsenal-lehmann-lehmann-37 manchester-van der sar-36 inter-toldo-35 milan-dida-35 lyon-coupet-33 su an aklima gelen bunlar...bu kaleciler hala milli takimlarinda kaleci...tabiki yeni bi kaleci alindiginda bu kadar yasli olamaz ama en az 27 olmasi lazim... kalecilikte önemli olan fizik gücü hizlilik vb. degil tecrübedir.. bazi takimlarda genc kaleciler var tabi..ama benim görüsüm bu.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:18 . |