![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
serdar özkan şans bulmalıydı |
Alıntı:
Serdar Ozkan altyapidan defansif orta alan oyuncusu olarak cikti ve Del Bosque burada oynatti, Istanbulsporda ise forvet arkasinda oynadi, yani orta alan oyuncusu, kanat oyuncusu degil. |
arkadaşlar,peki... Serdar kurtuluş ezikler maçına kadar sağbekti, o maçta iyi oynayınca "heee,ortada kalsın o zaman" dendi. Şimdi Serdar Özkan klebi yerinde oynasa, "aaa,klebi varken o oynatılır mı" olur ki evet oynatılmaz. çünkü serdar kurtuluş zaten henüz yetersiz, çünkü top dağıtma anlamında pek kleberson'a yardımı dokunmuyor. e zaten top çıkartamada zorlanırken, oraya bir genç daha monte et. Serdar kurtuluş ile belki yer değişir ama o zaman da ortasaha fizik olarak yetersizleşicek. benim savımın arkasında bu vardı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
O bolgeye ait olmasi baska orada oynatilmasi baska. Sen Serdar Ozkan'a sag kanat oyuncusu dersen orada en az 1-2 mac oynamasi gerekmis lazim ki hayatinda hic oynamamistir. Orada oynasa iyi olur ayri, ama orada oynamadan sag kanat oyuncusu diyemezsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben zaten oynayamaz diye birsey demedim, sadece fundamental olarak orta alan oyuncusu, sag kanat oyuncusu degil dedim... |
Türkiye`de Saat: 19:55 . |