Alıntı: pulak´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 192319)
ya tamam gol de atıcaklar ama bu adamların öncelikli işi golcüleri beslemek...
o işi yapsınlar sonra gol atarlar...
Ben İbrahim Akında gol pası bekliyorum..
aslında öyle oynuyoruz ama kanat adamları yanlış oynuyor... İbrahim Akın da Burak ta kaleyi gördükleri an şut çekip duruyolar.. akıllarında orta yapmak yok ki... bu iki adamın daha asisti bırak gollük pası bile yok...
Allahtan İbrahim Akın biraz değişiyor gibi |
Abi, geçen Chelsea-Arsenal maçını seyrettim. Chelsea, bizim oyun kurgumuza yakın oynuyor. İleride tek Drogba ve kanat oyuncuları içeriye yükleniyor. Drogba'ya dikkat edin, işte bize o lazım! İ.Akın'ı da Robben gibi düşün. Şimdi böyle bir kurguda, Lampard'da atıyor, Robben de, Drogba da...(Essien'in golünü gördünüz mü yahu, müthiştiiii...) Neyse, bu nedenle Nobre o tip bir golcü olsaydı 1 golde kalmazdı.
Şimdi, bak, Nobre de forvet hem de bomba forvet, Tomas Jun da forvetti. sence kaç gol attılar BJK'de?? söyliiim : 1
Şimdi işe buradan bak. Eğer Jun için kötü dersen, Nobre de kötü... Eğer Nobre iyi dersen, Jun da iyi...
Şunda önce anlaşalım : Ben bu adamları gol atsın die aldım. sağa sola baskı yapacak adam düşünseydim, gider atletizm takımından adam getirtirim, koyarım takıma, ayak basmadığı yer kalmaz.
Aslında, düşününce şöyle bir durum da var : İ.Akın da Burak ta ilk etapta golü düşünen adamlar, asistten ziyade. Şimdi, senin sağ açığın ve sol açığın golü düşünürken, neden asist yapmıosun demek pek olmuyor. Şu var ki; ilerideki adamın bunlara duvar olması, hatta bunların yapacağı ters koşulara göre dönüp gidip vurması gerekli. Nobre de bu yok işte...
Bu demek değildir ki Nobre kötü oyuncu, ama durum bu... |