![]() |
Bu bir espri değil, bir komedi! Beşiktaş'ın golcüsü Nobre'nin de bir golü var! Kayser ****Bu bir espri değil, bir komedi! Beşiktaş'ın golcüsü Nobre'nin de bir golü var! Kayseri'nin kalecisi İvankov'un da... *** Kazim Kanat,, Eger Norbe ligin 2.yarinsinda da ayni performasi gøsterirse, vede takimda banko oynarsa, bende Tigana`nin kurdan aldigi yeri tespit edip, kurdanlari birer birer zehirlicem :D :D :D |
cok gzl :) :) |
bu kazım a ayar oluom ama bu sefer doru bşey demiş...... |
Senin gibi aklı kıt bir adam bu ülkede yıllardır spor yazarlığı yapıyorsa nobre gibi bir golcüde çok rahat oynar... |
sheva bu sene chelsea de kaç gol atmis? sacma sapan konusmasin kimse. |
bu adamın ne dediği hiç umurumda diil,boşverin gitsin..he de geç yani:D:D |
Sizler yønetimin vede antrenørun her yaptigi yanlisi desteklemeye devam edin,, Adamlar golcu diye fenerin yedeyini bize kazikladilar,, Sizler desteklemeye devam edip,, semer vuran cok olur...:-) hahaha |
Iddaa ediyorum Nobre bu sezon 6-7golden fazla atamicak, eger 8 gol atarsa forume sunnetlik resmimi koyucam,, :-) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tek forvet bobo olması gerek,eğer tigana bu sistemden vazgeçmeyecekse |
kazım kanat en sevdiğim yazar gene doru sölemiş |
Alıntı:
şaka mı yapıosun yaa kazım kanat en sevdiğin yazar öle mi? bravo ne diim.. :D |
Arkadaşlar furbolda bazı hamleler en az gol kadar önemlidir. Nobre gol atamasada en az gol atmış kadar önemli işler yapıyo sahada. Bencilliği hiç yok, Karşı takımın defans bloğunu presle bozan ender forvetlerden birisi. Yeri geldiğinde orta sahadan top alıp takımı atağa kaldırıyor. Nobrenin bu takıma girdiğinde tek tük gol atan gökhan güleç ten 10 misli faydası var. Maçın özetini değil maçı seyredin. Bu arada nasıl oluyorda bazı arkadaşlar kazım kanat ın yazdığı şeyleri okuyabilme sabrını gösteriyor hayret ediyorum. O adamın yapacağı en son iş spor yazarlığı... |
Bu takimin tek forveti her zaman Nobredir kardesim! Nobre ilk yari 2 tane cok etkili top indirdi, cok iyi bir orta kesti, mac boyuna 2 stoperle bogusup mesela Buragin golune yer acti. Nobre gol atmasin ama bunlari yapsin yeter zaten, cunku tek forvetli sistemde forvetin gorevi budur. Ayrica kimse Bobo'nun oyununa aldanmasin, Bobo kontraatak oyuncusu, geride acik bulunca etkili oldu yoksa Boboyla tek forvet oynadigimiz maclarda pek etkili olamadi ve olamaz da zaten. Ama mesela Leverkusen macinda Bobo baslasa daha mantikli olur, ama Nobre de hava toplarinda defansa cok yardim ediyor. Tigana'nin isi gercekten zor. |
Alıntı:
ARKADAS G.Gulec dediyin adam gecen yil ligin 2.yarisinda 12gol atti,, simdi mecburen Norbenin yedeyi oldu (tigana sag olsun).. Bize gol atan forvet lazim, kosan adam degil,, istersen Elvani erkek yapip besiktas formasi giydirelim,vede ilk 11e sokalim,Elvan da cok kosuyor..HAHAHa:D |
nobre kötü bi adam deil eğer sezon başından beri oynanan tüm maçlara bakılırsa takım daha yeni yeni kanat akınları yapmaya başladı yani nobre nin istediği sistem anca anca oturmaya başladı.ama bana sorarsanız bobo, nobre den daha iyi çünkü tekniği de war |
Arkadaslar Nobre okdar buyuk futbolcu degil ki sistem onun uzerine kurulsun,,, bazilari Nobreyi Shevchenkoyla karistiriyor...hahahhaha |
Arkadaşlar, Mert Nobre bu kadar koşup boğuşmasa, karşı defansı bu kadar rahatsız-meşgul etmese arkasından gelen adamlar bu kadar gol atabilir mi? (Burak, Ali T., Ricardinho, Delgado, İ.Akın) Zaten tek forvet oynayan Nobreyi her maç 1-2 adam marke ediyor. Nobrenin yerinde G.Güleç olsa arkasındaki adamlar bu kadar rahat gol atamaz. Ayrıca Nobrenin hava hakimiyeti de yadsınamaz. Tamam kabul ettiğim tek şey Nobrenin bu sene biraz şansız oluşu. Ama yine BANKO Nobre diyorum. Onun mücadelesi takımı da ateşliyor ve arkasında oynayan 3 lü onun sayesinde birçok gol pozisyonuna giriyor. Nobre nin yanında şu an van Hooijdonk gibi bir süperstar daha olsaydı Nobre çoktan 12-13 gol atmıştı. Bunu da unutmayın...Nobre aynı Nobre. |
nobre kime top indiriyor,hep arkasına,arkasında da kimse yok kaleci alıyor direk,çok faydasız oynuyor,tamam çok çalışıyor ama olmuyor,bobo yetenek açısından daha üstün en azından alıyor topu,dönüyor,adam eksiltiyor,ceza sahası dışından vuruyor,oynanacaksa tek forvet bobo daha etkili olur |
arkadaşlar nobreden tek forwet olmaz dedim ve de nobre bu sistemle gol atarsa mucize olur dedim ve dediklerim tamamen tuttu.nobrenin bize hiçbir yararı yok boşuna alındı bence top indirme falan işin hikaye kısmı ona bakarsan kezman top indiremiyo ama fenerbahçe türkiyenin en cok gol atan takımı ne nobre ne bobo bu sistemle oynayamaz bir gökhan güleç var o da kayboldu bence saga tandoganı çekip burak tek santrofor oynamalı en mantıklısı bu çünkü...burakın son vuruşları harika(dün o kadar dar acıdan gol atması buna örnektir) |
Tamam, o zaman Nobre hangi sistemde etkili olur? Yani adamin FB0de 20 gol attigi sistem de ayni bu sistemdi, arada hic fark yok... |
arkadaşım daha bunu cözemedin mi nobre kanat adamları iyi olan saglı sollu ceza sahasına top indiren adamlar olacak ve nobrede o karambollerden yaralanıp gol atacak ayrıca nobre çift santrofor oyuncusu geçen sene fener maçlarına bi göz at tek forvet oynadıgı bütün maçlarda gol atamadı ancak yanında anelka oldugu sürece oynabildi sonra tek dorvet nobre oynayamayınca anelkanın yedegi oldu(son haftalarda) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sezon basinda da 10-15 mac cift forvet oynadik ama o zaman da gol atamadi. Ayrica kendin soyluyorsun, kanat ortalari gelmeli diye, son maclarda zaten kanatlari cift kullaniyoruz, ama Burak ve Ibrahim Akin adam gecip orta yapmiyor ki, burada suc sistemde degil. Ayrica gecen sene FB'nin de cogu macini izledim, Nobre'nin en etkili oldugu maclar tek forvet oynadigi maclarda ve cogu macta Anelka sag kanatta oynadi yani 2. forvet olarak degil. Cift forvet oynanilan maclarda zaten buyuk sikinti cekti FB cunku orta alanda ustunluk kuramiyordu, bu sene de ayni sikintiyi cektiler ve tek forvete donduler. Su anda BJK'nin oynadigi sistem Nobre'ye en uygun sistemdir, ama tek eksik bizde bir Tuncay veya Mehmet Yozgatli yok, adam gecip 0'dan orta yapacak adam yok, Burak ve Ibrahim Akin benciller ve iceri girmeye calisiyorlar, gercek kanat adami gibi oynamiyorlar, sorun burada zaten. |
Alıntı:
|
Alıntı:
SANA SADECE NOBRENIN KAC GOL PASI VERDIYINI SORUCAM?? CUNKU HAKAN SUKUR ØRNEYINI VERDIN, VEDE GIR BAK HAKAN SUKUR GOL ATMAKDAN BASKA KARIYERINDE NEKADAR GOL PASI VERMIS!! ARTI HAKANA SON VURUSLARI BERBAT DIYORSUN, ADAM ALTIN AYAKKABI ALDI BE HEMDE 36GOL ATARAK!!! YUUUHHHHH SANA, VEDE FUTBOL BILGINE |
Sen sirf asistle olcuyorsun ama sirf rakamlara bakarak bu olculmez ki. Mesela en basit ornegi Buragin dunku golunde Nobre'yi 3 adam tutuyor ve bu yuzden Buraga yetisemedi defans ve gol oldu, sonucta bu asist degil ama en az asist kadar onemli birsey. Yani sirf rakamlara bakarak birsey soylemek yanlis, Nobre de son 2.5 sezon Hakan'dan cok daha fazla gol atti ve Besiktasta belki son 10 yilda ligde bu kadar efektif olan oyuncu yoktur. Yani sucu Nobre'de degil de baska oyuncularda aramak lazim bence. |
kezman diyosunuz o adamında 3 golü var sadece... burağı forvette değil bizim mahalle takımında oynatmam... Sağda ve solda burak gibi beceriksiz bencil ibrahim akın gibi bencil topçular veya arkasında kelberson gibi kazma topçular oynadıkça nobre gol mol atamaz... bu adam geriye gelip bizim kazmaların hatalarını toparlamaktan kendi işini yapamıyor... Adama sanki poziyon geliyorda atamıyor... |
Önce terbiyeni bozma seviyeli konuş. Yuh ssana futbol bilgine falan yakışmıyo. Sen ekmeğe mama derken ben bu takımı türbinde seyrediyodum. Hakan şükür konusuna gelince attığı 36 gol attığı sezon en az 500 gollük pas aldı o adam. Sen bana nobrenin dün kaç tane gollük pas aldığını söylermisin? Burağın attığı golde sola koşu yaparak burağın önünü açan kim? Şu andaki performansı mükkemmel değil onu bende kabul ediyorum. Fakat bir kaç hafta önce göklere çıkardığınız adamı hemen silmeyin. Sakatlandı şansızlık yaşadı. Fakat formasını sonuna kadar ıslatıyor. Futbol bilgisindede hakan şükürün 16 maç üst üste hiç gol atamadığını biliyorsundur ??? |
Alıntı:
Senin futbol bilginden suphem var... arti dun Buragin atti gol da Ricardinho`nun becerisidir, vede Burak cok guzel kosu yapmasindan saglaniyor, HEMDE BURAGIN SON VURUSLARI COK IYI, Norbe gibi karambollerin adami degil:-) |
Alıntı:
Varsa kim peki? 2.5 yilda 50 gol atmis oyuncu var mi? |
Alıntı:
Arkadas Fabio Capello herhalde, herkesin futbol bilgisini sorguluyor.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
birader çok sivri dilli birisin. yazılarına da dikkat et devamlı küfürlü yazılar yazma. akıllı ol. |
Kufur ne kufuru,?? Eger Admin`sen boynum kildan ince, ama baskasiysan sallamam,,bunu bilmis ol.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
haha katiliyorum :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben zaten o cumleyi senin icin soylemedim, digeri icin soyledim.:rolleyes: |
Türkiye`de Saat: 13:33 . |