![]() |
Alıntı:
Cevap alamadim sayin Capello? |
Alıntı:
ya nobrenin hiçbir özelliği yok ama iyi yedek olur. |
Alıntı:
|
bence ara transferde hemen satilsin bize böyle golcü lazim degil birakin hadi diyelim sanssiz gol atamiyor ama adamda hic bir numara yok ne pas verebiliyor ne adam gecebiliyor ne asist yapiyor yalnizca at gibi kosuyor kovsunlar gitsin en azindan bobonun önü acilir bence bobo nobreden 100 kat daha iyi bir oyuncu... |
Alıntı:
süper yorumlamışşın abicim saygıyla eğiliyorum... |
2. yarı daha fazla atacak görürsünüz;) |
bu sistemde gözü kapalı koyarım nobreyi özellikle kendi evimizde olan maçlarda ama bazı maçlarda da boboyu denemek lazım özellikle deplasman maçlarında |
ya bana deseLer ki miLan bu sene çok şanssız onu anLarım 11 mi 12 tane topLarı direkten dönmüşte bizim olayın şansLa aLakası yok beşiktaşın forveti bu kadar etkisiz oLmamaLı koşmakLa oLsaydı deli madride gitmeLiydi:D:D:D |
Alıntı:
Tigananin kiyaslama yaptigi noktada son derece hakli, ikiside bu sene fazla gol atmiyor ama son derece yararli, adam kalitelerini veya becerilerin karsilastirmamis ki. Ama sizin gibi insanlar lafi ***unden anlar ve elestirmek icin firsat oldugu an milleti kiskirtip elestirmek icin elinden geleni yapar, hic sasirmadim dogrusu... |
nobrenin mücadelesi yeter ve artar bile sansini er yada gec kiracak |
bu sistemin golcüsü Nobre değil..mücadelesi çok iyi koşıyor falan ama gol atamıyor..bu sistemde de atamaz zaten... |
Nobre bu takımdaki ayağı en düzgün top yapan (rico dan sonra) en çabalayan adam... Takımda kim işini yapıyorki?? Nobre bir gol atmışmış adama pasmı geliyor ya?? Kanatlar doğru düzgün işlemiyorki Burak bir iki gol attı diye siz onu göklere çıkarın onun kötü bencil futbolunun. pas hatalarının takımı ne kadar etkilediğini görmeyin Nobre gibi adamları direk yollayın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mevcut kadro düzeninde tek forvetli veya forvetsiz sistemde tercih edilecek ilk forvet eksinlikle nobredir..Şansızlıktan veya orta gelmemeisnden veya herhangi bi sebepten hakikaten gol atamadı ama aynı derdi chelsea ye giden koskoca shevada çekiyor.He benzetmeyi sevmiyorum ama tıpa tıp aynı durum..bobonun gollerine falan aldanmamanızı öneririm çünkü bobo asla yüklenmekte olan bir takımın tek forveti olamaz çünkü kontratak oynayacak bir adamdır,güleci beşiktaşa yakıştıramadığımı defalarca söylemiştim o yüzden şu anda nobre bana göre alternatifsiz..Ayrıca nobrenin istediği pasları aldığında yada dahada açayım sağdan soldan orta geldiğinde ceza sahası içinde ne kadar etkili olduğunu biliyoruz..Son 2-3 yıldır türkiye ligindeki en etkili forvettir bana göre(bus ene haricinde)Yani biz kezman gibi bir adam bulamayacaksak devrede nobre bu takımda hala oynar,evet gol atmıyor ama okadar boğuşup möeşgul ediyorki rakp savunmayı şte burak gibi,İ.Akın gibi adamlar çıkıp gol atıyor..Çok iyi sezon geçirmedi ama bu kadar ağır eleştirileri hakettiğini düşünmüyorum.. |
nobre bizde başarılı olamadı olamıyacakta ne yazikki... ailton olsa rahat 10 tane atmıstı ama ona göstermedigimiz sabrı nobreye gösteriyoruzyaa... |
Alıntı:
Dediğim gibi sağda Burak solda İbrahim Akın oynıycaksa Nobrenin işi çok zor... Bunların hepsi kendine oynıyan oyuncular... (İbrahim Akın son maçta biraz daha iyiydi onu saymıyorum) Bu adamlar gol attırmaktan çok nasıl gol atarım onun peşindeler ne yazıkki |
nobre gerçekten çok faydalı belki gol atamıyor ama defansı o kadar çok yoruyor ki diğer oyuncularımız daha rahat gol atıyor ve defans oyuncularının ileriye çıkmamasını sağlıyor gol atamaması şansızlığın yanında başka sebeplerde var tabiki inşallah gol orucunu bozar nobre |
Alıntı:
|
Alıntı:
nobre o formanin hakkini veriyor, belki gol atamiyor ama -ki nedeni ibrahim akin ve burak gibi iki bireysel yetenek- hirsina ve gayretine saygim var.. |
Valla söyle bi durum var arkadaslar gercekten mükemmel mücadeleci bir futbolcu Nobre, lakin top geldigindede son vuruslari yapamiyor. bobo yedek girdigi maclarda ondan fazla gol atmis. brügge macinda soldan deli ibo galiba ortayi kesti Ali Tandogan'a, kafayi vursa yüzde bin gol ama nobre sen git orda yarim yamalak voleye yat topu kaleci rahatlikla kapsin. demek istedigim nokta su beyler, forvetsen atmalisin! Yapamiyorsan attiracaksin! dün Bobo girdi maca, ortasini yapti Ali'ye, oda golünü kaydetti ve durumu 2:0 yapti, beraberlikten kurtardi. O ortayi Nobrenin yapacagini zannetmiyorum ben Ben yollandirilmasindan ve daha yetenekli, tecrübeli yabanci bir golcü alinmasindan yanayim! yoksa bu forvet ve defansla Leverkusen macini yenipde grupdan ciksak, eslesecegimiz ilk takim bizi eler!!! Tehlikenin farkina girelim artik beyler! saygilar |
ikinci devre bambaşka bir nobre izlemek tek dileğim yoksa o da elimizde patlayacak |
Alıntı:
HAHAHAHAHAHHA,, gulmekten komaya girdim :D :D :D |
nobre bobo ve gökhan gülec BESIKTAS gibi bir külüpte ancak yedek olurlar.. cok iyi bir forvet alinmali zaten o konuda hemen hemen herkes hemfikir, sorun sorda su anki sistemde ve su ana kadar NOBRE bu takima faydali oldu mu? faydali olmaya cabaladi mi? benim kisisel fikrim nobre bu sistemde tek forvet oynamaz ama cok iyi niyetle hirsla mücadele etti ona da saygim var.. kartalkalin.. |
ben gol atan adam istiyorum açıkcası tamam nobre çok uğraşıyor çok didiniyor ama gol atamıyor. inşallah atmaya başlar da bizde artık rahat rahat maç seyrederiz. |
Bunlar Hep böle Şeyler Diyolar.. Alıştık Artık |
meseleye böyle bakıyosak 22 gol yemiş ivankov , nobrenin yediği gol sayısı 0 !!!!! |
Alıntı:
Bu biraz iddialı bir laf değil mi? Benim gördüğüm, Nobre ayağına gelen topu yarım metre ayağından açarak alıyor, bu da defansa müdahale şansı tanıyor ve top kaptırıyor. Bobo ondan daha hakim bileklerine. Sürekli söylüyorum, bize alıp, dönecek,gidecek ve vuracak bir forvet lazım. Bunu şu an en iyi Bobo yapıyor. |
Alıntı:
Nobre'nin uzaktan kaç şutunu hatırlıyorsun? Ceza sahası dışında, koşmaktan başka kaç müspet hareketi var? Fakat Bobo dediğimiz adam, topu alıyor, gayet güzel driplingle gidiyor ve çerçeveyi gördü mü çakıyor. O sheva'nın çektiği tipte sıkıntıyı asıl Bobo çekiyor.(Hatırlayın, Ankara maçı son dakika,önce kaleci sonra direk) Ne zaman ki, takım sağlı sollu oynar, ceza sahasına oyunu yıkar, işte o zaman Nobre'yi koy, ama koşturma. O orada geleni atsın içeriye. |
o dönüp alıp gitme işini bobo bin kat daha iyi yapıyor nobreden |
bu oyun şablonunda bobo varken nobre yedek kalır.... ama ikiside beşiktaşın oyuncusu değil |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hakan şükürün de böyle gol atamadığı dönemler oldu |
Alıntı:
Driplingi o kadar iyi olmayabilir ama ayağı düzgün adamın hele hele bizim kazmaların yanında gözüme çok teknik bile geliyor... |
valla bana gore ne nobre nede bobo besiktas kalitesine uyan forvetler değil bize daha iyi adamlar lazım bu bolgede daha iş bitirici sadece nobre turk oldugu için iyi bir yedek olabilir .. bobo yu da kiralık verebiliriz pişmesi için.. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar dikkat etmişinizdir heralde son 3 senedir Beşiktaş ta 15 golü geçen forvet olmadı. Ben iddia ediyorum değil nobreyi dünyanın en iyi forvetini getirin( Henry,klose,drogba vs..) yine Beşiktaşta gol sıkıntısı yaşar. İşte bundesliga da gol kralı olan Ailton, carew hangisi başarılı oldu hiçbiri. Şimdi herkes faturayı nobreye kesiyor. Beşiktaş kolektif futbol oynamadığı sürece bu böyle gider. Herkes tutturmuş nobrenin 1 golü var diye . Peki bende şunu soruyorum nobre kaç gol kaçırdı? Adama top gelmiyo kardeşim görmüyomusun.Adam ileride yalnızları oynuyor. Beşiktaşın 1 maçta girdiği pozisyon sayısı kaçki. Nobre orta sahadan gelip top alırsa, kanatlardan gelip orta yaparsa nasıl gol atar? Bence nobreyi eleştirmeden önce bunlar düşünülmeli... |
Alıntı:
takım olarak organize atak yapamıyoruz... forvetlerii hiç ama hiç besleyemiyoruz... dünyanın en iyi forveti gelse 10-15 gole çok zor ulaşır |
sistem buysa beşiktaşın forveti bobo olmalıdır |
Türkiye`de Saat: 17:30 . |