![]() |
Bu takima bu forvetleri yeterli görenler mi var ben mi yanlis anliyorum.. Bu adam yani NOBRE besiktasin anca yedegi olur, boboyu nobreye tercih ederim ama ona da kalmamali bu takim.. en önemli iki eksigimiz biri kaleci digeri forvet.. nobrenin bu kadar kötü olusunda kanat organizasyonu yapamamak var.. burak ve ibrahim akin gibi bireysel oyun oynayan kanatlariniz varsa sizi NOBRE degil BOBO ucurur.. cünkü dikkat ettim bobo kendi pozisyonunu kendisi yaratabiliyor cok bagimli oynamiyor NOBRE gibi.. Nobre nin hava hakimiyeti var arti olarak ama cok yanliz kaldigi icin topu kime indiriyor?? acilen forvet lazim.. UEFA da yari yolda birakir bu sistem ve bu forvet israri.. bu sitem ve nobre tek forvet, Allahim sen sabir ver.. |
ya nede olsa eziklerin formasini giymis , bence hicbir faydasi olmadi ve olmayacakta cünkü onun akli hala eziklerde..bazi arkadaslar diyorlarki gol atmasi önemli degil cok mücadele ediyormus o arkadaslara soruyorum mücadeleye kac puan veriyorlar....eger cok kosuyor cok mücadele ediyorsa ozaman tigana onu önlibero veya defans falan oynatsin cünkü forvrt oynayan adamin tek görevi vardir GOL ATMAK bunun altini ciziyorum....hele arkadasin birisi son 10 yilda gelmis en iyi oyuncu diyor o arkadasa soruyorum bir cirpida bir ezige karsi bizim evladimiz olan ilhani , pascali , erturulu , sifoyu ve daha nice kartallari silip atti hatirlayananlar bilir besiktasimiza nartollo gelmisti arjantinli topa vurmasini bile bilmiyordu o bile nobre denilen futbol cahilinden daha faydali oldu BESIKAS imiza.... mücadeleye puan verilen bir lig de yildiz olur nobre ama bize gol lazim GOOOLLLLLLL puan farki 8 oldu hatirlatayim |
AGZINDAN BAL AKIYOR Alıntı:
** YA ARKADAS NERDEN CIKTI BU NOBR SEVGISI ANLAMADIM YAA,, YAKINDA NOBRE HAYRANLIGI PASCALi GECICEK,, HAYRET VALLA !!!! **CHELSEA BILE GOL ATMIYOR DIYE SHEVCHENKOYU YEDEK OYNATMAYA BASLADI, BIZ ISE HALEN NOBRE`NIN ESSEK GIBI KOSMASINA HAYRANIZ** |
Alıntı:
|
kazım kanat zaten destek olunması zaman köstek olur bize |
Alıntı:
|
kim ne derse desin ben 2.yarı nobreye güveniyorum en az 5 |
Alıntı:
Eksik yanlari 1.Dogru duzgun topu ayaginda tutamiyor, 2.Teknik kapasitesi cok dusuk, 3.Normal paslari da iyi degil, 4.Adam gecemiyor, 5.Hizli bir futbolcu da degil, 6.Gol pasi veremiyor. 7.En ønemlisi Golcu DEGIL, (Youla da Genclerde 17 gol atmisti bir sezon da,ama Youla da golcu degil di) Arti yanlari 1.Cok mucadelesi (2Milyon euroya ben de kosardim, ama benim de fazla faydam olzmadi):D 2.Kafa hakimiyeti fena degil (ama bizde bu yeteneyini gol atarak gøstermedi daha) 3.Tiganaylan,teknik direktørlen arasi cok iyi (neden, bende anlamadim, belki bizim bilmediyimiz bir iliski vardir:D ) ****UMARIM BU ANLATIKLARIMDAN BIRSEYLER KAPMISSINDIR**** |
5 mi? Alıntı:
|
lavuklar bizi kandırdı... nobre golcü diye.... ama bizde onları kandırdık allahsızı verdik. hesapta bizi k.köyde yenecekler diye.....(tümer) |
Alıntı:
*****YAZDILARINA KATILIYORUM******* GOL KISIRLIGI, ALLAHSIZLITAN DAHA IYIIDIR :-):D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Golcü olmak çok zor iş işte çünkü performansın attığın gole göre değerlendiriliyor keşke bu adam kanat falan olsaymış Bak Burak ne güzel 2-3 gol attı hemen havalarda adamın esas görevi gol pası kaç kere verdi acaba... ama bunlara bakan yok tabii kaç gol atmış o önemli |
Alıntı:
tamam arkadaşım ama bu adamın alınış amacı gol. ve futbolda gol atana bakıyorlar, performansa değil. Şimdi Nobre'yi biri transfer etmek istese bir bakacak, geçen sene şu kadar gol, e şimdi?? şimdi 1 gol. sen olsan böyle bir forveti takıma transfer eder msin? Ben olsam ben de havaya girerim Burak gibi.. E atıyor çünkü, her maç atacağını bilsem, yatsın 90dk. sahada...ama çıksın atsın golünü!!! Eğer Burak'ın Nobre'den fazla golü varsa, açık söyleyeyim bu takıma Nobre'den bana göre daha fazla faydası var. |
Alıntı:
Kanat bu adam gol pası vericek asist yapıcak... O zaman toramanda defans yapmayı bıraksın gol atsın. Burağın bana göre bırak faydasını zararı var takıma... Bütün takımın ahengini bozuyor... Her maç Ricardinho ile Nobrenin bu adam isyan etmekten doğru düzgün oynaymadıklarını görüyorum... Adam yerde sakatlanıyor bi kişi bile yanına gidip iyimisin diye sormuyo? Bunun nedeni takımda hiç sevilememesi. Bu kadar bencil kendine oynarsan sevilemezsin tabi... Burağın bide top kaybetme yüzdesini çıkarsam bi yerden bulup hepiniz anlarsınız ne demek istediğimi |
Alıntı:
:D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet, ama sen onu Toraman vs. ile aynı kefeye koyarsan olmaz. İ.Akın'dan gol mü bekliyorsun gol pası mı? Bunlar eski tabirle sağ açık, sol açık. Metin de sağ açıktı, deli gibi gol atardı. Şimdi konu başka, eğer sağ açık oynayan adam forvetten fazla gol atmışsa, o zaman forvet olması gereken yerlerde olamıyor, sağ açık oluyor demektir. Bir de şu var, gol pasını veren Nobre değil. Burada Nobre sadece bu sistemin adamı değil ama ona ihtiyacımız olacak maçlar gelecek diyorum. |
Alıntı:
o işi yapsınlar sonra gol atarlar... Ben İbrahim Akında gol pası bekliyorum.. Alıntı:
Allahtan İbrahim Akın biraz değişiyor gibi |
Alıntı:
**Arti turkiyeye I.Akin vede Burak gibi futbolcular lazim, direk kaleye gidip de sut ceken futbolcular.. bøyle futbolcular da olmasa turk futbolu cekilmez, cogu geri pas yapan yetimlere benziyorlar..:-):D :D |
futbol bir takim oyunudur hepimiz biliyoruz.. burak ve ibrahim akina kimse sut cekmesin demiyor ama asil görevlerini de yapmalari lazim.. yani toraman gol atarsa kimse niye attin demez, ki avrupada artik pekcok defans oyuncusu kornerlerde kaleyi yokluyor.. ama ayni zamanda kendi görevini de ihmal etmiyor.. hic orta yapmayan kanat oyuncusu olur mu? cristiano ronaldo bile o kadar topla oynamasina ragmen bir o kadar da orta kesiyor iceriye.. |
nobre iyi bir golcü değil...ancak rakip takım defansına yaptığı baskı sonucunda pek çok olmasa da yararlı işler yapmaktadır....ama yine de nobre'nin beşiktaş'ın tek forveti olması hiç de akla uygun gelmemektedir....daha iyi forvetlere ihtiyacımız var.... |
bobonun nobreden daha üstün özellikleri var,mutlaka boboya şans verilmeli,kaç maç oynamad,7 golü var,nobrenin kaç? |
Alıntı:
hahahahah, bizim kaptan yillardir orta yapmiyor:D :D :D |
Alıntı:
Abi, geçen Chelsea-Arsenal maçını seyrettim. Chelsea, bizim oyun kurgumuza yakın oynuyor. İleride tek Drogba ve kanat oyuncuları içeriye yükleniyor. Drogba'ya dikkat edin, işte bize o lazım! İ.Akın'ı da Robben gibi düşün. Şimdi böyle bir kurguda, Lampard'da atıyor, Robben de, Drogba da...(Essien'in golünü gördünüz mü yahu, müthiştiiii...) Neyse, bu nedenle Nobre o tip bir golcü olsaydı 1 golde kalmazdı. Şimdi, bak, Nobre de forvet hem de bomba forvet, Tomas Jun da forvetti. sence kaç gol attılar BJK'de?? söyliiim : 1 Şimdi işe buradan bak. Eğer Jun için kötü dersen, Nobre de kötü... Eğer Nobre iyi dersen, Jun da iyi... Şunda önce anlaşalım : Ben bu adamları gol atsın die aldım. sağa sola baskı yapacak adam düşünseydim, gider atletizm takımından adam getirtirim, koyarım takıma, ayak basmadığı yer kalmaz. Aslında, düşününce şöyle bir durum da var : İ.Akın da Burak ta ilk etapta golü düşünen adamlar, asistten ziyade. Şimdi, senin sağ açığın ve sol açığın golü düşünürken, neden asist yapmıosun demek pek olmuyor. Şu var ki; ilerideki adamın bunlara duvar olması, hatta bunların yapacağı ters koşulara göre dönüp gidip vurması gerekli. Nobre de bu yok işte... Bu demek değildir ki Nobre kötü oyuncu, ama durum bu... |
nobre iyi bir golcü ama suan biraz sansiz nobreye kanatan pas vermen lazim gol atmasi icin ortalardan verirsen iyi degerlendirmes cünkü adam gecemiyor nobre ozaman napmak lazim kanatlardan orta gelmesi lazim cünkü nobre kafasini cok iyi kullaniyor bence kanatan daha cok orta gelmesi lazim ama malesef bizde orta acan sif ali tandogan var. ibrahim üzülmese bakiom orta acmayaa calisiyor ama hic beceremiyor niye oyniyor anlamiyom |
Alıntı:
|
yaaa nobre nin goL sayısı 2 asisti 1 gökhan zanın gol sayısı 3 asisti 2 daha ne diim ben |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya şu kazım ilk defa doğru bişey söylemiş |
nobre gibi forvetin baki gibi defansın runje gibide kalecin varsa başarı beklemiyeceksin uefa bitti kaldı türkiyew kupası (şampiyonluk gecti zaten...) |
Alıntı:
Umarım dün Runje seni utandırmamıştır... |
Alıntı:
------------------------------runje---------------------------------- ----------------gökhan z.----------------1-------------------------- ibrahim t.-------------------------------------------------ibrahim ü. -------------------------serdar(koray)-----2------------------------- ----------------------------------rico-------------------------------- ali t.(delgado)--------------------------------------------ibrahim a.-- -----------------------------------3--------------------------------- |
Alıntı:
arkadaşım ben sana runje yüzünden puan kaybettigimiz sürüsüne maç çıkarırıım hala runjeji savunuyosun iyidide ne oldu yendikmi haticeye deyil neticeye bakacaksın.. |
------------------------------1---------------------------------- ----------------gökhan z.----------------2-------------------------- ibrahim t.-------------------------------------------------ibrahim ü. -------------------------serdar(koray)-----3------------------------- ----------------------------------rico-------------------------------- ali t.(delgado)--------------------------------------------ibrahim a.-- -----------------------------------4--------------------------------- |
hmmm ne yapalım şimdi |
ah carew olsaydı ahh |
Türkiye`de Saat: 17:30 . |