![]() |
Alıntı:
Cevap alamadim sayin Capello? |
Alıntı:
ya nobrenin hiçbir özelliği yok ama iyi yedek olur. |
Alıntı:
|
bence ara transferde hemen satilsin bize böyle golcü lazim degil birakin hadi diyelim sanssiz gol atamiyor ama adamda hic bir numara yok ne pas verebiliyor ne adam gecebiliyor ne asist yapiyor yalnizca at gibi kosuyor kovsunlar gitsin en azindan bobonun önü acilir bence bobo nobreden 100 kat daha iyi bir oyuncu... |
Alıntı:
süper yorumlamışşın abicim saygıyla eğiliyorum... |
2. yarı daha fazla atacak görürsünüz;) |
bu sistemde gözü kapalı koyarım nobreyi özellikle kendi evimizde olan maçlarda ama bazı maçlarda da boboyu denemek lazım özellikle deplasman maçlarında |
ya bana deseLer ki miLan bu sene çok şanssız onu anLarım 11 mi 12 tane topLarı direkten dönmüşte bizim olayın şansLa aLakası yok beşiktaşın forveti bu kadar etkisiz oLmamaLı koşmakLa oLsaydı deli madride gitmeLiydi:D:D:D |
Alıntı:
Tigananin kiyaslama yaptigi noktada son derece hakli, ikiside bu sene fazla gol atmiyor ama son derece yararli, adam kalitelerini veya becerilerin karsilastirmamis ki. Ama sizin gibi insanlar lafi ***unden anlar ve elestirmek icin firsat oldugu an milleti kiskirtip elestirmek icin elinden geleni yapar, hic sasirmadim dogrusu... |
nobrenin mücadelesi yeter ve artar bile sansini er yada gec kiracak |
Türkiye`de Saat: 14:08 . |