![]() |
Valla söyle bi durum var arkadaslar gercekten mükemmel mücadeleci bir futbolcu Nobre, lakin top geldigindede son vuruslari yapamiyor. bobo yedek girdigi maclarda ondan fazla gol atmis. brügge macinda soldan deli ibo galiba ortayi kesti Ali Tandogan'a, kafayi vursa yüzde bin gol ama nobre sen git orda yarim yamalak voleye yat topu kaleci rahatlikla kapsin. demek istedigim nokta su beyler, forvetsen atmalisin! Yapamiyorsan attiracaksin! dün Bobo girdi maca, ortasini yapti Ali'ye, oda golünü kaydetti ve durumu 2:0 yapti, beraberlikten kurtardi. O ortayi Nobrenin yapacagini zannetmiyorum ben Ben yollandirilmasindan ve daha yetenekli, tecrübeli yabanci bir golcü alinmasindan yanayim! yoksa bu forvet ve defansla Leverkusen macini yenipde grupdan ciksak, eslesecegimiz ilk takim bizi eler!!! Tehlikenin farkina girelim artik beyler! saygilar |
ikinci devre bambaşka bir nobre izlemek tek dileğim yoksa o da elimizde patlayacak |
Alıntı:
HAHAHAHAHAHHA,, gulmekten komaya girdim :D :D :D |
nobre bobo ve gökhan gülec BESIKTAS gibi bir külüpte ancak yedek olurlar.. cok iyi bir forvet alinmali zaten o konuda hemen hemen herkes hemfikir, sorun sorda su anki sistemde ve su ana kadar NOBRE bu takima faydali oldu mu? faydali olmaya cabaladi mi? benim kisisel fikrim nobre bu sistemde tek forvet oynamaz ama cok iyi niyetle hirsla mücadele etti ona da saygim var.. kartalkalin.. |
ben gol atan adam istiyorum açıkcası tamam nobre çok uğraşıyor çok didiniyor ama gol atamıyor. inşallah atmaya başlar da bizde artık rahat rahat maç seyrederiz. |
Bunlar Hep böle Şeyler Diyolar.. Alıştık Artık |
meseleye böyle bakıyosak 22 gol yemiş ivankov , nobrenin yediği gol sayısı 0 !!!!! |
Alıntı:
Bu biraz iddialı bir laf değil mi? Benim gördüğüm, Nobre ayağına gelen topu yarım metre ayağından açarak alıyor, bu da defansa müdahale şansı tanıyor ve top kaptırıyor. Bobo ondan daha hakim bileklerine. Sürekli söylüyorum, bize alıp, dönecek,gidecek ve vuracak bir forvet lazım. Bunu şu an en iyi Bobo yapıyor. |
Alıntı:
Nobre'nin uzaktan kaç şutunu hatırlıyorsun? Ceza sahası dışında, koşmaktan başka kaç müspet hareketi var? Fakat Bobo dediğimiz adam, topu alıyor, gayet güzel driplingle gidiyor ve çerçeveyi gördü mü çakıyor. O sheva'nın çektiği tipte sıkıntıyı asıl Bobo çekiyor.(Hatırlayın, Ankara maçı son dakika,önce kaleci sonra direk) Ne zaman ki, takım sağlı sollu oynar, ceza sahasına oyunu yıkar, işte o zaman Nobre'yi koy, ama koşturma. O orada geleni atsın içeriye. |
o dönüp alıp gitme işini bobo bin kat daha iyi yapıyor nobreden |
Türkiye`de Saat: 10:12 . |