![]() |
Alıntı:
|
ben kimseyi koymazdim bi Baki Mercimeki koyardim Tigana diyor ya en iyisi o oynasin ozaman yanliz |
Alıntı:
|
Bizim sorunumuz şu andaki kadroda nasıl çıktığımız değilki..Kime sorsan bir-iki değişiklikle aynı tip kadroyla çıkar,sorun sezon başında bu kadronun bu şekilde kurulması,şka gibi bir forvet ve defans hattımızamı üzülim,yoksa karikatür gibi kalecimizemi,yada defansın d sinden anlamayan orta sahamızamı?? |
---------------------------Runje--------------------- Ali.T-----------Gokhan Zan -----Toraman -----------Deli ---------------------Serdar------Koray---------------- Delgado -----------------Ricardinho------------------I.Akin ------------------------Nobre(Bobo)-------------------- |
----------------------RUNJE----------------------- ALI GÜNES------G.ZAN-------TORAMAN-------ÜZÜLMEZ ---------------------SERDAR-(KORAY)--------------------- ALI T.-(BURAK)--------DELGADO---------------I. AKIN ------------------------RICO--------------------- ------------------------BOBO-------------------- |
bu kadrodaki futbolculardan 11 kurmam...ben olsam bu kadro ile lige başlamam....hepimiz teknik patron oluyoruz kadrolarımızı çıkarıyoruz ama ben bu kadroyla lige başlamazdım orası kesin... |
---------------vedran runje------------------------ a.tandoğan---------g.zan---------i.toroman-------i.üzülmez burak yılmaz--------serdar kurtulus---------koray ------------delgado--------------ricardinho----------- -----------bobo-------------- |
----------runje-------------- --toraman---zan---yabancı---deli --delgado--serdar--yabancı--akın ----------ricardinho------------- -----------bobo(nobre) |
runje tandogan gokhan toraman delı serdar koray delgado akın pasa kımı koyarsanız koyun nasıl olsa ıse yaramıo |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |