![]() |
sayılardan oteye birde gerceklere bakıp gormeliyiz bence cok puanlar bıraktık orda burda tek caremiz rakiplerimizin yenilmesi ve bizim macları almamız.. |
söyle ki adam takimi birden bire genclestirme yoluna gitti, neden? hic kimse elestiremesin diye.. köseye sıkısınca 2.ligden oyuncu oynatiyorum diyor.. ya oynatma o zaman kardesim 2.ligden.. simdi tandogan burak olayi da biraz bu sebepten galiba iki sezon önce Türkiyenin en iyi sag kanat oyuncusu elinde adam oynatmiyor neden? kadronun cok genc olmasi bir avantaj Tigana icin, neden? ligi bu genc kadroyla 3. bitirse basari diyecek spor yazarlari var.. ama tümer sergen ali tandogan okan pancu v.s. gibi tecrübeli ismler olsa elinde ve oynatsa kimse 2.ligi basari olarak görmez.. belki garip bir yorum ama yorum en nihayetinde siz benim yorumlarima takilip kalmayin.. kartalkalin.. |
rakamlar yalan söylemez,kaç puan kaybettiğimize bir baksınlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o yedigimiz golun ´8i cokbüyük kaleci ve defans hatalarindan geldi....o bariz hatalar olmasa belkide 1 idik |
ne yanı takım 3 sırada dıye mutlumu olayım ben yada hıc derbı kazanamamıs ama kaybetmedıde dıyemı mutlu olacam en az golyemesı gerekırken sacma salak gol yemıs dıyemı sevıneyım hasbel kader alınan galıbiyetleremı sevıneyım yoksa |
Alıntı:
hayır........... diğer rakiplerimiz de bu sene çok bonkörce puan kayıpları yaptı..eyer öyle olmasa şimdiye yarıştan büyük ara kopmuştuk.... |
ya arkadaşlar bu sene beşikaş başarılı değil diğer takımlarda cok puan kaybettide ondan kopmadık yarıştan inşallah ikinci yarı düzelecek takım takımda bi ışık var yaaa |
Allah tan birileri ışık görüyor kendim görmüş kadar seviniyorum:) |
Türkiye`de Saat: 23:59 . |