![]() |
Tigana ile yola devam Sezon başı UEFA kupasında en az çeyrek finali hedefleyerek yola çıkan Beşiktaş'ta tüm hesaplar gruptan çıkılması üzerine yapılmıştı. Bayer Leverkusen'i eleyerek Avrupa'da yola devam edeceğini düşünen siyah beyazlılar transfer çalışmalarına da hız vermişti. Süper Lig'te ilk yarının sona ermesinin ardından 4 yeni oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Jean Tigana alınan bu sonuç karşısında kararını değiştirmik zorunda kaldı. 1 sağ, 1 sol olmak üzere iki kanat oyuncusunun yanı sıra ön libero ve defansa takviye yapmayı düşünen Fransız teknik adamın alınan bu sonuç üzerine yönetime sadece bir defans ve bir de kanat oyuncusu isteyeceği öğrenildi. BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ JEAN TİGANA İLE YOLA DEVAM EDECEK Siyah beyazlı takımın UEFA kupasından elenmesi sonrası Tigana ile sezon sonuna kadar devam etme kararından dönmeyen Beşiktaş'ta, camiasının Fransız teknik adam konusunda yaşadığı ayrılıklar devam ediyor. Camianın önde gelen bazı isimleri Tigana'nın dün akşam takımı yanlış bir sistemle ve hatalı oyuncu tercihleriyle sahaya sürdüğünü savnurken, başkan Yıldırım Demirören'in Tigana'ya olan desteği sürüyor. Siyah beyazlı yönetimin genel görüşü ise şuanda yapılacak teknik adam değişikliğinin takıma hiç bir fayda sağlamayacağı, Süper Lig'te ve Fortis Türkiye Kupasında yola emin adımlarla devam etmek için Fransız çalıştırıcıyla yola devam edilmesi yönünde olduğu öğrenildi. Bu arada Beşiktaşlı futbolcular UEFA kupasında gruplardan çıkılması halinde kazanacakları kırkbeşerbin dolarlık primleri kaybettiler. Ayrıca siyah beyazlı yönetimin alınan bu sonuç karşısında futbolculara herhagi bir ceza vermeyi düşünmedikleri öğrenildi. MAÇIN ADAMI RİCARDİNHO... Öte yandan UEFA resmi sitesi Bayer Leverkusen - Beşiktaş karşılaşmasında, maçın adamını Ricardinho olarak belirledi. Sitede konu ile yer alan açıklamada Brezilyalı futbolcunun takımına olan katkısı ve son dakikalarda attığı gol sebebiyle böyle bir tercih yapıldığı belirtildi. Buarada dünki maçta gösterdikleri performansla beğeni toplayan Ruhje ve Serdar ise siyah beyazlı taraftarları biraz olsun mutlu etti. Her iki oyuncunun da yaptığı kritik müdahaleler karşılaşmanın son dakikalara kadar denk bir şekilde gitmesine neden oldu. 2006'NIN SON DİVAN KURULU TOPLANTISI YARIN YAPILIYOR Buaradan siyah beyazlı takım pazar akşamı Fortis Türkiye kupasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile başlayacak. Ayrıca Beşiktaş'ta bir başka gündem ise yarın yapılacak olan Divan Kurulu'nun 2006 yılı 4. olağan toplantısı oldu. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak toplantı saat 10.45'te başlayacak. Toplantıda, Divan Başkanlık Kurulu faaliyetleri ve Denetleme Kurulu raporunun okunmasının ardından, kulüp yönetim kurulu çalışmaları hakkında bilgi verilecek. Raporların görüşülmesinden sonra, 2007 Ocak ayı Genel Kurulu'nda seçilecek organların aday listelerinin tespiti yapılacak. (DHA) |
bende artık uefadan da elendik ne zmn gitcek die soruodum herkese tigana istifa lucescu buraya |
aynen Pascal89 kardes. Luceyi istiyoz. Her sabah insallah Tigana gitmistir diye haber ariyom ama hic bisey yazmiyor. Artik ne icin tutcaky önetim bua dami bilmiyom. UEFA gitti lig oda zor gibi. Tr Kupasi icinmi? Yok abicim almayayim |
Başkan Tiganayı göndermeyecek ve iyi de yapacak. Tigana mutlaka kalmalı bu benim düşüncem herkezle uyuşmayabilir. bir teknik direktörün değişmesi demek en az cebinizden 20-30 milyon euro para gitmesi demektir bunuda malesef kaldıramayız Tigana kalmalı ve gelecek sezona kadar sabredilmelidir |
iyi anadolu klübü olma yolunda devam kararı almışız...ve ilk adım da tigana....hadi bakalım..herkezin istediği olacak yakında anadolu klüplerinden farkımız kalmayacak.... |
Alıntı:
Bu Tigana nerdeyse 1,5 senedir BJKde. Ne basarisi var TR Kupasi haric? Ligde 3. veya 4. olmakla is bitmez. Hele UEFAda hic bisey apamiyoz bide bu adami destekliyorsunuz. Her dedigi alindi baska ne istiyor bu adam. Eminimd evre arasinda bu adam gidecek |
Alıntı:
|
Bu satten sonra kalsa ne olur gitse ne olur birakin avrupa takimlarini Superligdeki takimlar bile sahaya cikinca Cekinmiyorlar eskiden adamlar ozel onlemler aliyorlardi beraberlik iyi sonuc olur diyorlardi ya simdi berabere kalinca elimizden kacti gibi laflar ediliyor bu durumu bugunku yonetim ve secvtikleri yanlis hocalar getirdi hoca gitmesi degil bu yonetimin degismesi lazim |
tigana bu bakide klebersonda ve ibrahim toramanda ne buluyor anlamıyorum.3 de tam bir kazma.fahri kleberson kadar oynar .onun yerine ve diğer boş yabancı hakkına 2 tane stoper alsak bu takım düzelir.kaleci dün mükemmeldi.birde tigananın furbolcuları kendi yerlerinde oynatması lazım.bozmasa su takımı en azından elenmezdik |
Alıntı:
|
Başkan Tiganayı göndermeyecek ve iyi de yapacak. Tigana mutlaka kalmalı bu benim düşüncem herkezle uyuşmayabilir. bir teknik direktörün değişmesi demek en az cebinizden 20-30 milyon euro para gitmesi demektir bunuda malesef kaldıramayız Tigana kalmalı ve gelecek sezona kadar sabredilmelidir öncelikle üstte yazılanı bir anlayalım ondan sonra yorum yapmanızı rica ediyorum... |
Ligtede şampiyonluğu kaçıralım belki öle gider |
benim hiç ümidim kalmadı mösyö tiganadan ve kuracağı takımdan |
Alıntı:
|
Tigana yüzünden liderliği kacırdık sene sonuda sampiyonluğu kacırmamız mı gerekiyor tiganayı kovmak için istikrar gereklidir ama umut ışık vermeyen birinde ısrar etmenin bir manası yok |
I lOve you LUCEE I love you Lucee |
tigana kalacak.. önceden gitmesi gerekirdi ama artık kaldı.. sezon sonuna kadar bekleyeceğiz.. keşke gönderse ama yönetim gönderemez.. ZATEN başta gitmesi gereken yönetimdir.. 3 sezondur uefa da 5 takımdan 3 ünün üst tura çıkabilecegi gruplarda eleniyoruz.. hakeme falan suç atmasın kimse, dün zaten adamlar şanslı olsa ilk yarıda hezimet olabilirdi... kötü işler yapan bi yönetimi ve teknik direktör ü ben kendi adıma desteklemem.. BEN BEŞİKTAŞ ı seviyorum onlar gibi bi çıkarım yok ben (yönetim ve teknik direktör gibi) o yüzdende onları desteklemem |
tiganadan kurtulmak şart |
Alıntı:
|
tigananin hatalar yaptigini buradaki herkes biliyor ama bu saatten sonra gönderilmesi cok zor bu sebeple desteklemek gerek, bakin Runjeyi biraz destekleyince taraftar kendine gelmeye basladi belki Tiganada da böyle yapmaliyiz, cünkü nasilsa yönetim yollamayacak yada yollayamayacak bari aramiza karakedi sokup bagi koparmayalim cünkü öyle yada böyle takim adamin elinde.. o takim bizim takimiz.. oynattigi burak bu forumda cogunuzun begendigi burak.. tandogan gene öyle simdi delgado yok ibrahim akin yok kim oynayacak, mehmet sedef diyenler var ee onun icin de tecrübesiz nerden cikti piyango gibi vesaire elestiriler yapilirdi.. yani adam solda burak yada tandogan dan birini oynatacakti tandogani secti keske buraki sola koyup tandogani sagda oynatsaydi diye ben de düsündüm ama belki de daha vahim bir skorla dönecektik oradan.. kim bilir.. belkide bizim tigana ile aramizdaki buzlari eritmek runje de oldugu gibi pozitip bir etki yapar.. Sakin yanlis anlasilmasin Tigananin avukatligini yapmiyorum.. Sadece sunun altini cizmek istedim. Eger gönderilmeyecekse onunla düsman olmanin kime ne faydasi olur?? Ve biz kimiz?? |
tigana gitmiyorsa bu yönetiminde muhalefetin de ............... |
demirören süper bi taktikle kulübü borç altına soktu ve şimdi.. insanlar korkuyor. Demirören de babasını çiftliği istesigini yapıo.. rahat çünkü. Ama BEŞİKTAŞ ta bu sorumlulugun altına girecek çok adam vardır eğer yoksa o zaman biz zaten bitmişizdir |
tigananın bu takıma verdikleri için dahi bir hoca gerekmiyor,paralar boşa gidiyor bence |
tigana kalıcı şampiyonluk gidici:):):) |
ben anTIgana oldum gittim ya.. gitsene artik ya, bu ne ya.. korkak futbol oynatiyor, tek forvetle arkasina ricoyu yerlestirerek savunma agirlikli futbolu basarili olmuyor iste.. ahh uefa kupasi, sampiyonluk hatta fortis kupasi bile diyorum, gitti:(((( |
bu gıdısle en ıı derece 2.lık tıgananın kapasıtesı bu |
ahhh rasim kara ahhh napcan azerbaycanda sana verseLerdi bu takımı da yüzümüzü güLdürseydin |
Alıntı:
|
Sezonun ilk haftasından beri aynı fikirdeyim.. ilk hafta ne düşünüyorusam aynısını düşünüyorum.. bu adamın bir seneyi aşkın bir süredir bu takıma verdiği hiçbirşey yok.. alıp götürdükleri ise cabası.. demirörenle beraber bu kulübü nasıl batırırızın filmini oynuyorlar heralde.. bunları kesinlikle kötü sonuçlar aldığımız için söylemiyorum.. kötü yolda olduğumuz için söylüyorum.. tigana tanlış yolda.. hatta bi yol takip ediyor mu ondan da emin değilim.. ne söylediklerinde ne yaptıklarında bir tutarlılık var.. son derece kaprisli ve inatçı bir insan.. onun için değil bizde başka hiçbir takımda da başarılı olacağına inanamıyorum.. Şu koskoca camiadan da bir muhalafet çıkmıyor ya helal olsun ne diyeyim.. Laf gelince mangalda kül bırakmıyor bazı büyüklerimiz ama kongre gelince ortada yoklar.. iyi günde herkes sahip çıkar önemli olan kötü günde sahip çıkmanız.. beşiktaş taraftarı bunları unutmaz.. Rahmi bey, ciner efendi nerdesiniz.. atv'de spo haberlerinde beşiktaşın ismi bile geçmiyor.. ne yaptı bu kulüp size.. nasıl beşiktaşlısınız... ayıp size.. yazık.. |
Bence Tigana kalmalı çünkü bugüne kadar hangi teknik direktör gidince ardından gelen istikrar getirdi? yine aynı şeyler olur ayrıca bu sene şampiyonluk şansımız sürüyor Runje - Kleberson ve Nobrenin yerine düzgün transfer yapılırsa çok rahat şampiyon oluruz hemde çok rahat |
ya ya rahat şampiyon oluruz borç açıklandı istersen ronaldinhoyu getir taktik yok ruh yok sistem yok tigana beşiktaşa ne verdi ya yapma gözünü sevim ya |
beşiktaş futbol falan oynamıyor 2-3 kişinin yetenekleriyle kazanıyor. yine söylüyorum ts nin yolunda ilerliyoruz ... |
dur yaw nereye gitsin tigana arkadaşlar daha 15 adam daha alıcak bizim anamızı ağlatacak. daha cok işi var onun... sizce o kadar tazminatı bırakıp gidermi. walla kendini kovdurmak için takımı daha beter yapmasın yine iyi... |
git artık tigana lutfen hiç bir sey vermedin su takıma veremezsinde zaten hiç bir hedefte bırakmadın.. |
takım toparlanıyor neden bu öfke arkadaşlar sabretmek lazım bu takıma |
Alıntı:
ya komik olmayın... |
tiganayla devam etmek işallah hayırlı olurr.. |
forza tigana=forza istikrar=forza sampiyonluk(hemde bu sezon) |
Alıntı:
Sene başlarken, bu genç takımın, önceki senelerden daha kötü derece ile bitireceğini düşünüyordum, ama olmadı. Nedenleri tartışılır ama sonuç ortada. Ben hala bu seneyi bu takımı değiştirmeden geçmesi taraftarıyım ki iskelet kadroyu oluşturalım. Eskiden 11'i ezbere sayarken, son 3 senenin 11'ini kim sayabilir bana??? Tek değişmeyenler İbo'lar :))) Takım toparlanmıyor, biz öyle umut ediyoruz. Bu sene de toparlanması, 2-3 noktaya takviye olmadığı sürece zor. Lakin seneye, oturmuş olan bu iskeletin üstüne yapılacak takviyelerle bu takımı ve gençleri değerlendirmekte fayda var. Tigana'nın ne verip ne vermediğini görmek için en az 1 sene beklemek gerekli. Aslında bu her TD için böyle... Ayrıca, adam geldiği ilk seneyi, kupayla kapattı. 27 senedir alamayanlar var, hatırlatırım :)) |
klasik bir deyim ama tranfer şart. yoksa başarı imkansız. defans önlibero ve forvet |
Türkiye`de Saat: 05:20 . |