![]() |
bobo attı nobre güleç baktı... Beşiktaş'ta Bobo attı, Nobre ve Gökhan Güleç baktı... http://www.kartalhaber.com/resims/ha...ucuk_10192.jpg Beşiktaş'ta, ligin ilk yarısında forvet oyuncularından sadece Bobo gol yollarında etkili olurken, Nobre ve Gökhan Güleç ise kendilerinden bekleneni veremedi. Süper Kupa, Turkcell Süper Lig, UEFA ve Fortis Türkiye Kupası olmak üzere 4 kulvarda toplam 40 gol atan siyah-beyazlılarda, forvet oyuncularından Bobo 12 gole imza atarken, Nobre 4, Gökhan Güleç ise 3 golde kaldı. Bobo, ligde 7, UEFA Kupası'nda 2 ve Fortis Türkiye Kupası'nda da 3 gol kaydetti ve toplam 12 golle siyah-beyazlıların en golcü futbolcusu oldu. Büyük umutlarla Fenerbahçe'den transfer edilen Nobre ise bu bölümde kendisinden bekleneni veremezken, 4 kulvarda da 1'er gol atıp, 4 golde kaldı. Geçen sezonun ikinci yarısında siyah-beyazlıların en golcü futbolcularından biri olarak dikkati çeken Gökhan Güleç de bu sezon sadece 3 gol atabildi. FORVETLER 19, DİĞERLERİ 21 Siyah-beyazlılarda Süper Kupa, Turkcell Süper Lig, UEFA ve Fortis Türkiye Kupası'nda oynanan toplam 26 resmi maçta forvet oyuncuları 19 gol atarken, diğerleri 21 gol kaydetti. Genelde orta sahanın sağında forma giyen Burak Yılmaz 5 gol atarken, savunma oyuncusu Gökhan Zan ise takımı adına 3 gole imza attı. Futbolcu Lig UEFA T.Kupası S. Kupa Toplam ----------- ---- ----- --------- ------- ------- Bobo 7 2 3 - 12 Burak 5 - - - 5 Ricardinho 2 2 - - 4 Nobre 1 1 1 1 4 Gökhan Zan 3 - - - 3 Gökhan Güleç 1 1 1 - 3 Delgado 2 - 1 - 3 Ali Tandoğan 2 - - - 2 Kleberson - 1 - - 1 İbrahim Akın - 1 - - 1 Fahri - - 1 - 1 İ. Üzülmez - - 1 - 1 18.12.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
boboboboobobobobboboboboboobobobooo |
:):):):):):):):) kocum bobo;) |
yallah bobo |
ligdeki 3 golü Cordobanın hediyesi |
Alıntı:
|
eyvallah bobo |
Alıntı:
ilk gol bobonun golü diğer gollerde cordobanın payı var futbol hatalar oyunu birileri hatalar yapacak diğerleri değerlendirecek cordoba hata yaptı bobo da bunları çok güzel değerlendirdi . 3 golde bobonun ;) |
boboooooooo:)umarm 2.yarı nobre de,güleç de bi şeyler yapar artık!! |
bobonun kıymetini bilmek lazım |
ben beşiktaşın bobodan daha iyi birine ihtiyacı var. gökhan ünal bobodan 2 gömlek daha iyidir.ayrıca yabancı kontenjanını da boş yere doldurmaz |
güleç geçen yıl iyiidi şuan bobo nun durumu güzel |
Nobre gerçekten çok iyi forvet. Klasını son attığı golde gösterdi zaten. Ama acaip kısmetsiz bu aralar. Bobo ilerde daha iyi olacak... Gökhan forveti bırak futbolcu değil |
gökhan gülec i takas yolu ile verip o sürekli adi gecen genc transferlerden birini alsalar TAM SÜPER OLACAK:) SEN ANLADIN ONU:) |
Alıntı:
|
Sezon başı Bobo ya kiralık gitsin diyenlere duyrulur... |
Anti bobocular nerde.... 7 gol atinca sustular birden |
yedek kaldıgı ve oynayamadıgı maçlarıda göz önünde bulundurursak ilk yarı itibariyle iyi bir istatistik tutturmuş. bazılarına da hala yaranamamış ne yazıkki. ben daha da iyi olacagını umuyorum. |
bobo cok mucadele ediyor ve rakibe pres yapan ii bi oyuncu ama yeni forvet sart.. |
Bobo'yu geçen sene değilde bu sene bu istatistiklerle almaya kalksak alamazdık. Biraz geç geçtiğimiz tek forvetli sistemde Ricardinho Bobo'yu gol kralı yapar. Nobre'nin mücadelesini görüp Bobo'yu kötüleyerek Nobre'yi yüceltmek yanlış olur. Bize şu aşamada 3. golcü lazım. Gökhan Güleç kiraya verilip, Gökhan Ünal veya Hasan Kabze alınabilir. |
bobo super nobre sanssiz güleç kötü |
Alıntı:
|
tüm takım oyuncularımız aynı performansı göstercek görürsünüz takımda bariz gelişme ve düzelme var. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
uyeni oluşan bir takım zaten gençlerden oluştu bobonunda genç olması normal |
bobo ve nobreye şartlar ne olursa olsun sonuna kadar güveniyorum ama gökhan güleç beşiktaşta oynayacak futbolcu değil o anadolu takımı futbolcusu |
Alıntı:
delgado da genç ama ben bobodan daha çok güveniyorum takımı sırtlar diyebiliyorum ama bobo için asla |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben yabancı kontenjanı açısından söylüyorum.elinde bir ilhan bir nouma olur boboya sabredersin(ben sabredilsede birşey olucağına inanmıyorum). ama zaten kritk bölgede oynuyor bize yoktan pozisyon oluşturacak bir forvet lazım ben gökhan ü. attığı gollere bakıyorum maç içinde yaptıklarına bakıyorum(hava hakimiyeti topla yaptığı koşu adam geçme son vuruş )bobo dan 2 gömlek daha iyi hemde türk. ben takım çok kötü bile oynasa hatta kendi bile kötü oynarken maç kazandıracak cinsten adam istiyorum |
Alıntı:
gelelim forvete bende senle aynı fikirdeyim gökhanın formsuzluğunu düşünürsek bobo ve nobrenin yanına bir forvet daha isterim ama bu üçünden farklı özellikler olmalı hızlı,esnek,sinsi (e'too gibi biri) |
bobo cokmu ıyı yoksa bu kotulerın ıyısımı buda baska bı durum |
bobonun daha cok eksigi war ama cizdigi performans gayet iyi özellikle son vuruslarını da gelistirirse milli takıma göz kırpar... |
Alıntı:
runje bobo kleb bu takımdan yollanmalı daha kaliteli adamlar alınmalı |
Alıntı:
|
en golcü oyuncumus bobo 12gol atti üstelik her mac oynamadigi halde ama yine gönderilsin diyorlar ama öbür forvetlere hic bisey demiyorlar onlar neredeyse hic gol atmadigi halde |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geleli bir sezon oldu toplam 31 mac 21 gol 2900dk gorev yapmis buda demekki 30 mac 21 gol bu 21 yasindaki bir futbolcunun istatistikleri yanibu sezon 12 gol atan bobo gitsin 3 gol atan nobre kalsin guldurmeyin adami allah askina |
Bobo daha iyi olacak aynı şekilde Nobrede öyle |
Türkiye`de Saat: 16:49 . |