![]() |
ben beşiktaşın bobodan daha iyi birine ihtiyacı var. gökhan ünal bobodan 2 gömlek daha iyidir.ayrıca yabancı kontenjanını da boş yere doldurmaz |
güleç geçen yıl iyiidi şuan bobo nun durumu güzel |
Nobre gerçekten çok iyi forvet. Klasını son attığı golde gösterdi zaten. Ama acaip kısmetsiz bu aralar. Bobo ilerde daha iyi olacak... Gökhan forveti bırak futbolcu değil |
gökhan gülec i takas yolu ile verip o sürekli adi gecen genc transferlerden birini alsalar TAM SÜPER OLACAK:) SEN ANLADIN ONU:) |
Alıntı:
|
Sezon başı Bobo ya kiralık gitsin diyenlere duyrulur... |
Anti bobocular nerde.... 7 gol atinca sustular birden |
yedek kaldıgı ve oynayamadıgı maçlarıda göz önünde bulundurursak ilk yarı itibariyle iyi bir istatistik tutturmuş. bazılarına da hala yaranamamış ne yazıkki. ben daha da iyi olacagını umuyorum. |
bobo cok mucadele ediyor ve rakibe pres yapan ii bi oyuncu ama yeni forvet sart.. |
Bobo'yu geçen sene değilde bu sene bu istatistiklerle almaya kalksak alamazdık. Biraz geç geçtiğimiz tek forvetli sistemde Ricardinho Bobo'yu gol kralı yapar. Nobre'nin mücadelesini görüp Bobo'yu kötüleyerek Nobre'yi yüceltmek yanlış olur. Bize şu aşamada 3. golcü lazım. Gökhan Güleç kiraya verilip, Gökhan Ünal veya Hasan Kabze alınabilir. |
Türkiye`de Saat: 20:49 . |