![]() |
Gurur duyarım..!! Beşiktaş'ın gözden çıkardığı yıldız futbolcu, "Zico gibi bir efsaneyle çalışmak her Brezilyalı futbolcu için gurur vericidir" diye konuştu... Yunanistan'ın Panathinaikos takımının da transfer listesinde yer alan Kleberson'la Zico'nun Brezilya'da görüşeceği ifade edildi. Teknik direktör Zico'nun sürpriz bir şekilde yönetime "Kleberson'u alalım" demesi Beşiktaşlı futbolcuyu heyecanlandırdı. Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Kleberson, F.Bahçe'ye gelme fikrine çok sıcak baktığını belirterek "Zico'nun olduğu bir takıma kim gitmek istemez. Zico gibi bir efsaneyle çalışmak her Brezilyalı futbolcu http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D için gurur vericidir" şeklinde konuştu. SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR Beşiktaş'ta kötü gidişin sorumluları arasında gösterildiği için kırgın olan Kleberson'un Zico ile Brezilya'da görüşeceği öğrenildi. Ancak Zico'nun Kleberson'u ara transferde değil gelecek sezon için takımda görmek istediği dile getiriliyor. Sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcu ile Yunanistan'ın Panathinaikos takımı da yakından ilgileniyor kaynak pasFOTOMAÇ - Gurur duyarım |
inanmıyorum inanmak istemiyorum...zaten şuanda sadece fotomaç tarafından verilen bir haber...kolpa gibi geldi bana... |
Kleberson gitmeli mi? Beşiktaş'ta Kleberson'un gönderilmesi tartışılıyor. Geçen yıl bu vakitler İbrahim Üzülmez'in gönderilmesi de gündemde idi. O zaman Üzülmez'in kalmasını savunmuştum. "Gönderilmesinin" hata olduğunu bugün görmekteyiz. Beşiktaş'ın olanakları ve ülkenin koşulları Üzülmez'in elde tutulmasını gerektiriyordu. Kleberson şu sıralar geldiği günkü gibi iyi değil. Omzundan sakatlanmasından önceki gibi de değil. Dünya Kupası’nda forma giymiş bir Brezilyalı’nın bu denli çok top kaybı yapması inanılır gibi değil. Adamın verimsizliği, yetersiz kaldığı bir gerçek. Doğruyu yaptığını göstermiş birine, yeniden form tutması için zaman tanımak, hoşgörü göstermek gerekir. Onu anlamalı, araştırmalı, iyileşmesini beklemeliyiz. Nasıl çaylak Serdar'a, Burak'a olgunlaşması için zaman tanımaktan yana isek, bir eski ustaya formunu bulması için de destek olmalıyız. Beşiktaş haftada iki maç oynayınca, orta alanda havaya giren Rico ve Serdar'ın dirençlerini yitirip, nasıl suyu fazla konmuş hamur gibi yayılıp kaldığını Gençlerbirliği bozgununda gördük. Orta alan için düzelmiş bir Kleberson'a halen gereksinme var. Brezilyalı, hiç değilse yıl sonuna değin tutulmalıdır. Ona ödenecek tazminatla yeni bir adam zaten alınır güven taner |
"Orta alan için düzelmiş bir Kleberson'a halen gereksinme var." Bencede göndermek yerine kazanmayı denemeliyiz .Giderde yerine birini almazsak hele çok ararız gibime geliyor. |
Güven Taner'in bu manasız yorumlarına hastayım.Hayatımda gördüğüm en komik yorum.Serdar ve Ricardinho direnç gösteremeyince Kleberson iyi oluyor yani.Kleberson varken orta saha direne direne bi hal oluyordu.Muhalefet etmek için muhalefet eden insanları anlayamıyorum.Kleberson bu takımda bir gün bile kalmamalı.Neredeyse 1 yıldır bunu savunuyorum ve savunmaya da devam edeceğim.Bu kadar ruhsuz bir ön liberoyu ömrümde görmedim ben. |
Alıntı:
|
Kleberson u eziklerde düşünmek bile istemiyorum.. |
bu soru bile yanlış hemen gitmeli |
allah yolunu acık etsin... |
ortalık durulmasın diye çıkertılan bir haber |
ben de kalmasından yanayım |
kleberson besiktasa ne verdiki ? kalmasi yarar dan cok zarar olur iyi bir fiyata satilirsa super olur.... |
bu adam eziklerde maalesef diyorum cok is yapar.. bizde garip duygularla izleriz, bizde neden oynamadin diye klebersona yükleniriz ama sorun biraz da oyun kurgusunda.. nasil ki nobre sistem kurbani bence kleberson da öyle.. appiah in önünde ya da milli takimdaki gibi sag kanatta eziklerde is yapabilir eger bizde appiah gibi bir önlibero olmus olsaydi ve kleberson biraz daha hucüma dönük oynatilsaydi vesaire.. bu adam sanki bu takimda oynamamaya yeminli o kadar ruhsuz oynuyor ki sanki babasinin hayrina oynuyor yada silah zoruyla:) |
fener olayına ınanmıyorum buyuk olasılıkla yunanıstan yolu gozukuyor |
nereye giderse gitsin beşiktaş a zarar vermekten başka bişi yapmadı.allah yolunu açık etsin. |
serdar bile klebersondan etkili oynuyor,bence takıma katkısı yok klebersonun,gönderilmeli |
Alıntı:
|
bu adama ragmen brezilya nasil dunya sampiyonu oldu anlayamadim. hakkaten bu brezilya cok buyuk bi takim !! .... |
arkadaşlar ben klebersonu geçmişte savundum ve halada savunacam.bu adamın oynadıgı maçlardan cok oynamadıgı maçlara bakalım ne degişti hiçbirşey herkes fahri ondan daha iyi oynar diyodu tigana klebersonun omzu cıkınca fahriye sans tanıdıda noldu hiçbirşey sıfır.yani benim demek istedigim o ki tamam gitsin ama ondan daha iyisini alamayız arkadaşlar bu borç batagına saplanmış haldeyken.ne fahri ne koray bunların klebersondan bi üstünlügü yok hepside düz adam kleberson hiç yoksa dikine oynayabiliyo.ben zaten geldigi günden bugüne kadar ondan savunma anlayışında bişey beklemedim cünkü brezilyadan her mevki oyuncu cıkar ama defans cıkaramazlar.klebersonda böle işte defans yönüyle iyi degil bence fener nasıl appiahı sag kanatta oynatıyosa klebersonda denenmeli sag kanatta diyorum |
Resmen harcanıyor adam sezon başında yerinde oynatılacağı söylendi ama yine de ön liberoda devam ediyor. Sesini çıkarmadıkça da ona yükleniliyor. |
gitsinde nereye giderse gitsibn senın takımının hocası fransanın milli takımın en iyi oyuncularındandı o efsane değilmiydide böle konuşuyorssun deli etti gene beni ya git nereye gidersen git... |
Alıntı:
|
ya üff be aşlıktan mi ekini çıkarın herşey ortda lig bitti son senesi halen şans tanıyın dıosunuz adam sene başından beri pas hatasıyla oynuyo koca yarıda kendini toplayamadıysa bundan sora toplamaz zaten ayrıca basına yaptıüı açıklamalarda ortada neden para kazanmak varken kaybetmeyi tercih edelim.. |
ya lütfen bari bunu tartışmayalım kleberson gitmeli hele geremi gelirse (nerde oynatırlar bilmiyorum)mükemmel olur |
ya arkadaşımgeremi diyosun iyi hoşta geremi o kadar abartılacak bir isim degil ki adam 2 senedir yedek o kadar iyi bir isim olsa essieni keserdi.essien de o kadar abartılcak bir isim degil sadece chealse dünya piyassaını karıştırmak için bunları yaptı essien taş catlasa 5 milyon paund luk adam ama 30 milyom paund vererek herşeyi alt üst etmek onların amacı size essienin o kadar iyi olmadıgını ispatlamama gerek yok.appiaha bakan anlar zaten appiah essienden bin kat daha iyidir.zaten kendi milli takımının da kaptanı.appiah 8 milyon euro ise essien de 5 milyon euro luk adamdır.nerden nereye geldik toparlayacak olursam geremi iyi biri olsa essieni ve makalele(30 unu aşmış bir adamı) keserdi. |
acaba diyorum delgadoyu önliberoya cekip rico ile klebersonu yanyana mi deneseydik bobo ibrakin - rico - kleberson delgado - serdar deli - koray - zan - toraman |
gitmeli adam kotu adam deil ama bilmediğimiz baska nedenler var |
kleberson un yerine geremi muhteşem olurda. hayatta gelmez artık bize.. |
Alıntı:
|
arkadaşım kimse gıunti ye laf atmadı niye atsın ki adam 5 yıl boyunca milan kadrosundaydı ve adam italyanın sayılı önliberolarındandı.ben gıunti gelince sevinmiştim çünkü bildigim bir isimdi.pancu ya gelince dogru sölüyosun o konuda herkes yanıldı ama sonuçta ortada pancu nerlerde şimdi.yani kaliteli bir isim yedisinde neyse yetmişindede odur.pancu saman alevi gibi parladı söndü ama kleberson kalitesini ispatlamış bir adam oldugundan onuda dedigim gibi sag kanatta oynatmalıyız |
evet satilabilirse cok iyi olur,sezon sonu anlasmaya gerek yok bedavaya gidecegine ya takas ya satis artik ne olursa olsun.. |
yerini doldurabiliyorsak neden satılmasın |
hala kaldıgı kabahat ucuz etın kleb yahnısı |
satilsin |
kleb den iyisi alınıcaksa satılsın |
yorumlara göre kleberson u göndererek sorunlar çözülecekse ve takım daha iyi oynayacaksa gönderilsin.!! gönderilecekse de ondan iyisi alınmalı. alınmayacaksa kalsın sezon sonuna kadar. |
walla kleberson bu sekilde kız gibi oynamaya devam ederse fenere de gitsin cimbomada ..i bari iyi bi paraya yollasınlar adamın sözlesme bitiyo sezon sonunda bedavaya gidecek sonra.. |
Gitme Kleberson! http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifRicardinho, vatandaşını uyardı: Türkiye’den ayrılmanı istemiyorum. Kaliten ortada, Beşiktaş’ta kalmalısın. 23.12.2006 Sergilediği performansla Beşiktaş’ın değişmez oyuncuları arasına giren Ricardinho, gönderilmesi gündemde olan vatandaşı Kleberson’a destek oldu. Ricardinho’nun, Siyah-Beyazlı ekibe transferinde büyük pay sahibi olan, Sambacı’yı evinde ağırlayan ve Türkiye hakkında olumlu referans veren Kleberson’a gitmemesi yönünde baskı yaptığı bildirildi. İlk geldiğinde eleştirildiğini hatırlatan Rico, takım arkadaşını, “Ben de ilk zamanlar zorlandım, ayrılmayı bile düşündüm. Ancak gelinen nokta belli. Şimdi Türkiye’yi, Beşiktaş’ı seviyorum. Her futbolcu kötü günler yaşayabilir. Burada hep birlikte olmamız avantaj. En azından sezon sonuna kadar beklemeli, kararını öyle vermelisin. Sabredersen kazanırsın” diyerek motive etti. |
GO HOME TİGANA GO HOME KLEBERSON.Artık sabır taştı.Bir şey daha ilave edeyim kle başka takımda gidince orada çok başarılı olacağını adım gibi biliyorum.Çünkü bizde bir uğursuzlık.War süper bir oyuncu olan carew bile 2-3 maç dooru dğrğst oynadı.Şimdi yine bizden ayrılan herkes döktürüyor. |
gitsin nerde oynarsa oynasın bana yararı olmadıktan sonra |
Türkiye`de Saat: 08:29 . |