![]() |
evet satilabilirse cok iyi olur,sezon sonu anlasmaya gerek yok bedavaya gidecegine ya takas ya satis artik ne olursa olsun.. |
yerini doldurabiliyorsak neden satılmasın |
hala kaldıgı kabahat ucuz etın kleb yahnısı |
satilsin |
kleb den iyisi alınıcaksa satılsın |
yorumlara göre kleberson u göndererek sorunlar çözülecekse ve takım daha iyi oynayacaksa gönderilsin.!! gönderilecekse de ondan iyisi alınmalı. alınmayacaksa kalsın sezon sonuna kadar. |
walla kleberson bu sekilde kız gibi oynamaya devam ederse fenere de gitsin cimbomada ..i bari iyi bi paraya yollasınlar adamın sözlesme bitiyo sezon sonunda bedavaya gidecek sonra.. |
Gitme Kleberson! http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifRicardinho, vatandaşını uyardı: Türkiye’den ayrılmanı istemiyorum. Kaliten ortada, Beşiktaş’ta kalmalısın. 23.12.2006 Sergilediği performansla Beşiktaş’ın değişmez oyuncuları arasına giren Ricardinho, gönderilmesi gündemde olan vatandaşı Kleberson’a destek oldu. Ricardinho’nun, Siyah-Beyazlı ekibe transferinde büyük pay sahibi olan, Sambacı’yı evinde ağırlayan ve Türkiye hakkında olumlu referans veren Kleberson’a gitmemesi yönünde baskı yaptığı bildirildi. İlk geldiğinde eleştirildiğini hatırlatan Rico, takım arkadaşını, “Ben de ilk zamanlar zorlandım, ayrılmayı bile düşündüm. Ancak gelinen nokta belli. Şimdi Türkiye’yi, Beşiktaş’ı seviyorum. Her futbolcu kötü günler yaşayabilir. Burada hep birlikte olmamız avantaj. En azından sezon sonuna kadar beklemeli, kararını öyle vermelisin. Sabredersen kazanırsın” diyerek motive etti. |
GO HOME TİGANA GO HOME KLEBERSON.Artık sabır taştı.Bir şey daha ilave edeyim kle başka takımda gidince orada çok başarılı olacağını adım gibi biliyorum.Çünkü bizde bir uğursuzlık.War süper bir oyuncu olan carew bile 2-3 maç dooru dğrğst oynadı.Şimdi yine bizden ayrılan herkes döktürüyor. |
gitsin nerde oynarsa oynasın bana yararı olmadıktan sonra |
Türkiye`de Saat: 06:30 . |