![]() |
Aybaba Beşiktaş'tan görev bekliyor http://www.internetspor.com/v3/resim...3031aybaba.jpg Beşiktaş ile Tigana arasındaki ‘yüksek gerilim’ hoca arayışlarını da beraberinde getirdi. Siyah-beyazlı takımın eski kaptanı göreve talip olduğunu açıkladıhttp://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif BEŞİKTAŞ Yönetimi ile Tigana arasındaki ‘yüksek gerilim’ hoca arayışlarını da beraberinde getirdi. Siyah-Beyazlı camiada yıllarca oynayan, takımın kaptanlığını yapan Samet Aybaba, Beşiktaş’ın kurtuluş reçetesinin kendisinde olduğunu belirterek, ‘Kulübün durumuna üzülüyorum. Hiçbir zaman da görevden kaçmam’ dedi. ÇÖZÜMLER BELLİ İSMİ her zaman Beşiktaş ile anılan ancak yöneticilerin bir türlü cesaret edip de görev veremediği Aybaba şunları söyledi: ‘Ne yazık ki hep yabancılara güvendiler. Kendi çocuklarını bir kenara ittiler. Tigana’ya gösterilen sabrın yarısını bize gösterseler yetecek. Beşiktaş’ın problemi de çözümü de belli. Ancak bunu görmek lazım.’ ŞAMPİYONLUK YAKIN ‘BENİM kariyerim ortada. Çok küçük operasyonlarla bu takım yeniden şampiyonlukta iddialı bir duruma gelir. Beşiktaş’ın kaliteli bir kadrosu var. Seneye de kesin şampiyon olur. Böylesine büyük bir taraftar topluluğu olan kulübün hedeflerinden uzaklaşmasına bir anlam veremiyorum. Yöneticiler kendi camialarından çıkan değerleri sahiplenmeliler...’ 23.12.2006 internetspor.com |
rıza da böyle dedi yabancılara gösterilen sabır bize gösterilmedii adnan aybaba aslında olabilir beşiktaşımız için... |
ya gerçekten bu adama niye bu kadar inat gidiyorlar bilemiyorum. bence tiganadan 10 gömlek üstün antrenör |
ewet tigana tam bir kör... |
samet bitti denen trabzonu bugünlere getirdi. Adı sanı olmayan futbolcularla hemde. Tgana gençleri seven biri diyorlar paftan kazandırdığı bir tane elaman yok. Oysa samet olsa Aydın, Serdar, >Emre gibi gençleri nasıl değerlendireceğini çok iyi bilir. Bence bu takımı düzene sokabilicek tek adamdır. Kulübün yapısını beşiktaş taraftarının ruhunu bilen birisibir şansda samete verilmeli diye düşünüyorum. Bu kadarıda onun hakkı yani. Senelerce bu külübe bileğinin hakkıyla hizmet etmiş bir adama bu şans verilmeli bence. |
en azından mercimeği de keser... kurtulmuş oluruz... |
aybaba'yı nedense hiç sevmiyorum. inş onu getirmezler. |
Alıntı:
|
herkes birşey söylüyo :S |
aybabaya bile razıyım,yılmaz vurala bile razıyım,kurtarın bizi tiganadan yeter ki |
Alıntı:
|
luce olmazsa lippi o da olmazsa samet derim bende.. |
yılmaz vural su kendi futbolcusuna saldiran degil mi? Bize psikopat lazim degil -nouma istisna:)- Teknik adam dedigin luce gibi hem babacan hem otoriter olur.. Aybaba konusunda süphelerim var.. |
ben isterim sameti aslında tigana gitsinde kim gelirse gelsin |
tigana gitsinde ama sevmiyom aybabayı... |
yönetim artık tigana ile ipleri koparmak için çalışıyor,tek dertleri tazminatsız gönderebilmek |
ya lucescu başka kimse olmazzzzzzz yoksa |
luce gelmicekse ertuğrul oda olmassa samet olsun |
sametten önce aday çok |
luce veya ertuğrul derim ancak ben yinede tigananın kalmasından yanayayım bakalım ne olacak... |
tüm bjk li kardeşlerime soruyorum bu samet aybabanın başında olduğu takımlarda beşiktasımıza yaptığı hakaretleri ve ezikler ile şaibeye yattığı maçları unutanınız var mı? |
ben her şeye rağmen inadına tigana diyenlerdenim.....başarı ve istikrarın birbirine bağlı olduğunu hepimiz bilirken,tigana gitsin demek çok anlamsız......adam beşiktaşın başına geldiğinden bu yana,tüm basın tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu,her gün gazetelerde boy boy tigana gidiyor,beşiktaş xxxxx kişiye teklif götürdü haberleri yer aldı....yazıktır günahtır.....ne samet aybabab,ne ersun yanal ne denizli hiçbirini istemiyoruz..... |
çok beklersin görev samet aybaba.!! o kadar istiyosan kulüp binasında bekçi ol .!!! forza tigana.!! |
Alıntı:
|
Samet Aybaba bu sayılan teknik adamlardan daha çok Beşiktaşlı'dır. Ama nedense hep ikinci plana atılır. Ertuğrul Sağlam sanki bizi Şampiyonlar Şampiyonu yapmış gibi değerli oyuncular listesinde gösteriliyor. İki senede nerdeyse Fergusonlarla kıyaslanacak baksanıza. Arkasındaki lobiyi merak ediyorum. Ben popülist yaklaşımları sevmem. Yanındayız Samet Hoca. |
Samet Aybaba Ertuğrul Sağlam dan bir adim öndedir ancak bana kalirsa ikisi de olmaz.. sezon sonuna kadar Tigana daha sonra gelecekse Lucescu derim ben.. |
Alıntı:
bana getirirmisin avrupadan bir kupa ben onu başarı sayarım. Benim için türkiyede bu zamana kadar çalışmış yerli veya yabancı antrenör Fatih Terimdir. öyle yada böyle türkiyeye bir avrupa kupası getirmiştir. saygılarımla |
baki yi tiganaya öneren de fatih terimdir.. |
Alıntı:
Emre belözoğlunada türk futboluna kazandıran oyaşta cesaret edip oynatanda fatih terimdir. Hem bakiden benim bir şikayetim de yok. Bu takımda herkes baki kadar elinden geleni yapsa hocayada gerek kalmaz zaten. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen bu satırları yazdıktan sonra sonra daha seninle futbol tartışmam bile. sen takımışın kafayı bir kere bu adama. ogün leverkusenin biraz şansı olsaydı ilk 5 dakikada bitecekti zaten. Bakinin penaltısına felan gerek kalmadan. |
Alıntı:
|
en güseli tigana gitsin bakiyide götürsün mutlu mesut olsunlar |
Aynı sözleri rıza çalımbay da söylüyordu gördük durumu... |
tigana gitsin samet aybaba gelsin, turk hocalara daha cok guvenmemiz lazim |
Alıntı:
kimseyi zorla futbol tartışmaya davet etmedim.! sen takmışsın kafayı bir kere bu adama. baki hakkindaki tüm yazilarimi takip edememis olabilirsin, ben yigidi öldürürsem hakkini teslim ederim.. ogün leverkusenin biraz şansı olsaydı ilk 5 dakikada bitecekti zaten. ogün nobre bobo ve gülec in yerinde o sezon basindan beri söyledigim gibi adam gibi bir forvet olsaydi sonraki dakikalarda beraberligi yakalayabilir hatta öne gecebilirdik.. Bakinin penaltısına felan gerek kalmadan o penalti olmadan bizi zor elerlerdi.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:46 . |