![]() |
Beşiktaş'tan Luce yalanlaması Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, başkan Yıldırım Demirören'in, teknik direktör Mircea Lucescu'ya ''Takımın başına geç'' şeklinde teklifte bulunduğu iddiasının, asılsız olduğu bildirildi. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: ''Bugün 'Asla Gelmem' başlığı ile yayımlanan haberdeki, başkanımız Yıldırım Demirören'in, takımımızın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'ya 'Takımın başına geç' şeklinde teklifte bulunduğu iddiası tamamen asılsızdır. Başkanımız, yakın dostu olan Mircea Lucescu ile her zaman görüştüklerini, fakat kendisine transfer teklifinde bulunmadığını ifade etmiştir.'' 26.12.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA lucescunun gelmiyeceği kesinleşti bu topic'i kapatabilirsiniz arkadaşlar. biz kendimize yeni topicler bakalım artık. hehehe |
Alıntı:
|
Şu anki durumumuzdan iyi olacağımız kesinde |
gelecekse ersun yanal gibi hücum oynatan bi hoca gelsin...hiç olmazsa yenilince şans yoktu deriz kötü oynadık yenildik demeyiz... |
Alıntı:
|
Anti Fotomac |
Eğer lucescu gelıcekse transfer yapılmasın cunku gelirken 1 romen 2 rus garanti getirir :D |
Kulübümüz’den Açıklama 26.12.2006 14:58 Bugün Akşam Gazetesi’nde “Asla Gelmem” başlığı ile yayımlanan haberde, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in, Takımımız’ın eski teknik direktörü Sayın Mircea Lucescu’ya “Takımın başına geç” şeklinde teklifte bulunduğu iddiası tamamen asılsızdır. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logoyeni Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, yakın dostu olan Sayın Mircea Lucescu ile her zaman görüştüklerini fakat kendisine transfer teklifinde bulunmadığını ifade etmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK |
ya valla gelmesini çok istiyordum...bakalım...bu durumda heralde tigana ile yolları ayırırlarsa türk hoca ile devam edecekler... |
başkansan alıp getireceksin |
ben luce nin gelmesinden yanayım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Canın sıkılmasın Sürgüncüğüm, kesin olarak gelmeyecekmiş, teyid edildi... Ayrıca iyidir, sıkı can, kolay çıkmaz, hehehehe... Sürgün, kınamı aldım, burada "Tiganacı"(!!!!) arkadaşlarla birlikte yakçaz!!! hahahahahaha.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mircea Lucescu Shakhtar ile 3 yıllık anlaşma imzalamıştır.Dilerim artık Lucescu'nun "L"'si Beşiktaş ile anılmaz bir daha. |
luce gittiyse elde kalan samat aybaba önderliğinde MAF ve şifo ekip olarak gelsin |
beşiktaşa teknik direktör olmak o kadar kolay değil bence.. lucescu yedekleme mi yapıyor ya ne o seve seve gelirim sonra da anlaşmalar falan...şu zamana kadar istiyordum ama bundan sonra gelmesin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizi teknik direktör değil mandırake gelse bişey yapamaz.önce yönetim değişmeli |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tigana bırakmalı,kim gelir ben onu bilmem ama,tigana ile gitmeyecek bu iş |
lucescu gelirse sampiyonuz demektir |
tiraj arttırmak için her yol mubah fotomaça. kesinlikle böyle bişey yoktur. hele fotomaç diyosa olmuşsa bile olmamıştır:) adamlar eziklere bu yıl crespo, campbell, fatih tekke yi kesin geldi demişti;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:24 . |