![]() |
LUCESCU ya imza attirildi... Lucescu'ya İtalya'da imza attırdı Tigana'nın G.Birliği maçı sonrasında yaptığı açıklamaların ardından Fransız hoca ile ipleri koparma kararı alan Beşiktaş yönetimi, Lucescu için hemen harekete geçti. Yönetici Murat Aksu'nun, İtalya'da Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu ile gizlice bir araya gelerek ön protokol imzaladığı belirtildi. Lucescu ile yapılan transfer görüşmesini Tayfur Havutçu'nun ayarladığı öğrenildi. ÇİZME'DE ÖN PROTOKOL Lucescu, Beşiktaş yolunda... Kartal'ı 100. yılında şampiyonluğa ulaştıran deneyimli teknik direktör Mircea Lucescu yuvaya dönüyor. Jean Tigana'nın farklı Gençlerbirliği yenilgisi sonrasında yönetimi hedef alan zehir zemberek açıklamalarının ardından harekete geçen siyah-beyazlı ekibin, önce Fransız hocayı gözden çıkardığı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ardından Lucescu'yu takımın başına getirmeye karar verdiği ifade edildi. Beşiktaş'ın yöneticilerinden Murat Aksu'nun önceki gün Shakhtar Donetsk'in çalıştırıcısı Mircea Lucescu ile İtalya'da gizli bir görüşme yaparak ön protokol anlaşması imzaladığı bildirildi. DEMİRÖREN ÇOK İSTİYOR Beşiktaş adına Lucescu ile yapılan transfer pazarlığını ise Tayfur Havutçu'nun ayarladığı belirtildi. Başkan Yıldırım Demirören'in "En sevdiğim ve en güvendiğim teknik adam. Onunla her konuda çok iyi anlaşıyoruz. Onu tekrar Beşiktaş'ın başında görmeyi çok istiyorum" dediği, Mircea Lucescu'nun Kartal'dan gelen teklife kayıtsız kalamadığı ve "Beşiktaş'ı seve seve çalıştırırım" karşılığı verdiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Rumen hocanın, Shakhtar ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshedeceği ve devre arası kampına kadar Beşiktaş'a resmi imzayı atacağı kaydedildi. kaynak : fotomac :D |
beyler bu şakaysa dalarım bak size :D |
Yaa bu fotomaça çok fena dalıcam hee.. :D Doğru mu bu :D |
dogruysa da ben dalarım ehehhee :D:D |
valla mail atarım fotomaça yalansa bu haber ana avrat söverim :D |
kaynaga bakılırsa kolpa gıbı duruo ama lutfen gercek olsun |
ya noluyo,kaynak fotomaç olunca inanmak pek gelmiyo içimden..ama ya doğruysa??? |
fotomaçın haberiyse gözümle görmeden inanmam hiç kimse inanmaz :) |
Alıntı:
nasıl yani haberi mi :D yoksa lucescuyu mu? :D |
fotomaçtan başka bu haberi yazan yok şimdilik |
bu haber doru çıkarsa fotomaç hakkındaki bütün düşüncelerim değişcek :D |
Alıntı:
|
luce gelirse gencler biraz zor forma bulacak ama takim da takima benzeyecek biraz.. |
inş dorudur.... çok özledik adam gibi bi teknik adamı helede luce yi |
iki gün önce fotomac: GEREMI BESIKTASA bugünki fotomac: GEREMI FENERE iki günde haberi 180 derece degisen gazetede iki gün sonra TIGANAYLA DEVAM basligini da okuruz hic korkmayin siz... |
fotomaç yazdıysa kesin yalandır: )) |
ya nereden çıkartıyorlar bu haberleri amma büyük g.. leri var |
dogru olabilir ben başka haber servislerinddende baktım aynıı |
Mircea Lucescu: Ben gelirim ama... http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifTigana’nın yerine teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş Yönetimi’nin ilk hedefi Mircea Lucescu oldu. 24.12.2006 Tigana’nın yerine teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş Yönetimi’nin ilk hedefi Mircea Lucescu oldu. Siyah-Beyazlı takımın başına geçmeyi çok istediğini belirten Rumen hoca yetkililere, “İstanbul’a dönmeyi istiyorum. Ancak Shakthar’da tüm sistem benim üzerime kurulu. Ayrıca başkan Rinad Akhmetov da yakın arkadaşım. Eğer şimdi gelirsem, onu yüzüstü bırakmış olurum. Shakthar Donetsk UEFA Kupası’nda yoluna devam ediyor. Önce Akhmetov’la görüşüp izin almamız gerekir” cevabını verdi. Tecrübeli hocadan gelen bu yanıt üzerine Beşiktaş; Mustafa Denizli, Ertuğrul Sağlam ve Samet Aybaba gibi hocalara yöneldi. |
Alıntı:
|
bu haber doğruysa bundan sonra hep fotomaç okuyacağım fanatik almayacağım ya keşke gelse İMPARATOR İMPARATOR ooooooOOOOoooooo İMPARATOR!!!:eek: :eek: :eek: |
inşallah dogrudur yeter çektigimiz... |
Bu habere inanamak zor. Demirörenin kendisi değilmiydi Luceyi kovan. madem en güvendiği adamdı da neden onu kovdu. Luceden sonrasını gördük.Demirörenin bu hatası bize zaman,para kaybı ve şampiyonluklarımız kaybetmemize yol açtı. |
keske dogru olsa |
harika olur |
ne oluır gerçek olsun ikinci yarıda luce ile çok iş yaparız ı love you luce |
AMINNNNNNNNNNNNNNN Suna bak ya herkes Luceyi istiyor.:) |
luce gelsin hemde uzun vadeli cok basarili oluruz |
inşallah.. |
Alıntı:
|
Gelirse Süper Olur... Süperrr |
Alıntı:
|
bu haber hiç inandırıcı gelmedi. Samet aybaba daha gerçekçi olur bence. bir şans verilme zamanı geldi artık. |
valla bu habere inanmayı o kadar çok istiyorum ki ah nerde o güel günler |
LUCESCU gelse ne olur arkadaslar sizinde goruslerinizi almak istedim de:confused: |
bu yil sampiyon olmak hayal olur:) |
hangibirinden başlayayım bilmiyorum ki...düzgün , doğru bir gençleştirme yapılmış olur...takım sistemi değişir...yada oyuncuların oynayabileceği bir sistem oturtulur...bol gollü maçlar izleriz...bütün derbiler kazanılır....ligde seri yakalarız...seney kesin şampiyon oluruz...bizi durdurmadıktan sonra şampiyonluğa ambargo koyarız....uefa da kesinlikle tur atlarız....istediği oyuncular alıınırsa herşey olabilir.... |
Alıntı:
bol gollü maçlar izleriz dışındaki bütün yorumuna katılıorum.. ;) |
Alıntı:
|
İlk işi takımı toparlamak olur.. Hemen bir iskelet kadro kurar... Seneye büyük ihtimalle Shatkar dan bir iki takviye yapıp şampiyonluğun en büyük adayı oluruz... Uefa da başarıda gelir Esas bnm en büyük korkum bize gelmemesi değil Türkiyede başka bir takımın başına geçmesi... Allah korusun fb ye falan gelirse yandık yandık... O yüzden elimizi çabuk tutup bize getirmek lazım |
Türkiye`de Saat: 19:35 . |