![]() |
artık bri gelsin ve en az 3 sen kalsın şurda tigana dewam edebilir |
Adı teşvik primlerine karışmış bir adamın burada tartışılması bile utanç vericidir.Git gide Beşiktaş geleneklerinden uzaklaşıyoruz.Yazık gerçekten.O geleceğine Ertuğrul Sağlam'ı binlerce kere tercih ederim.En azından insan gibi insan.. |
ERsun YaNal büyük takım çalıştıramayacağını milli takımda gösterdi + fb ye gitmek için can atan birinin BJK de işi olmaz.. |
daha önce şike yapmış bi adamı nasıl istersiniz bende bunu anlamıyorum. fenerli oyuncuları kulüplerinde oynamasalar bile milli takıma alan bizim en iyi oynayan oyuncularımızı milli takımaalmayan adamı neden bukadar istiyorsunuz anlamıyorum. bence kesinlikle gelmesin. |
samet metin ali feyyaz ulvi şifo bunlardan bir heyet oluşturup getirsek mükemmel olur |
Valla ben Lucenin gelmesini istiyom |
ersun yanalın oyun taktiğini bende beğeniyorum.gelse en azından tiganadan iyi olur.ama şimdi değil sezon sonunda |
adam fb için can atıyor.. milli maçlar sonrasında ''yanal istifa '' seslerinin inönüde de yükselmesini istemiyorum! |
eziklere can atan adam besiktas ruhuna zor alisir.. herkes nobre olamaz.. |
ersun yanal hangi takıma giderse gitsin ilk 6-7 hafta süper oynatıyo takımı ama sonraki haftaları ne siz söyleyin ne de ben söyleyeyim... tanıdık artık ersun hocayı.. |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |