![]() |
niyee yenilgilerde normaldir. yenilmeyi kabullenmemek anormallik aslında. zaten taraftar olarak yenilgiyi kabul ettiğimiz anda fanatizm biter. tribünlerde küfür olmaz, daha iyi ve kaliteli bir taraftar oluruz. yenilmeyi kabullenmek erdemdir. tabiki üzülürsün sinirlenirsin ama o kadar. kulübüne ve takımına zarar verecek sekilde oldugu zaman sonuçlarını görüyoruz. umarım alışmışızdır yenilgilere gülcemal :) |
ilhan bu arada eagle ikimizede bu tur yorumları yakıstıramamış en iyisi gundem dışındakı konuları okumak orda hakettiğimiz yeri buluruz belki :D |
Alıntı:
|
geliyoruz:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya geliyoruz işte bariz ortada oynanan futbol git artık tigana gidin artık bjk forması giymek istemeyen futbolcular siz besiktasıma hiç bir sey veremezsiniz...zaten siz olmasanızda bundan kotu hallerde olmazdık.. |
arkadaşlar kendinizi kandırmayın bırakın bu işleri yaaa.görünen köy kılavuz istemez.ben hiçbir ışık görmüyorum.bu tigana yalancı ve paragözün teki.adamın dini imanı para para para. |
yawas gelınn bu yonetım bu teknık heyıtleee anca gelırızzzzz |
hep beraber geliyoruz.. gülcemal, toprak, nehir, blackbener, kerem, bjk4ever, özgür, ilhan, vendetta, ümit, disel, onur, eagles, kartalbaba, newaria, idealkoca, dicesare, disappear, sesouma, pascalmania, imparator, meral, karahanli, asgaroth, [19][BJK][03] djertan, adini sayamadigim tüm dostlar ve odin abimiz.. bizi kimiz? biz hep biriz ! hep beraber geliyoruz!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nereye geliyoruz? |
Takım bize 1 gelsin, biz 10 gideriz 100 gideriz 1000 gideriz alayına gideriz simdi 10 gitme zamani 100 le 1000 i sonra düsünürüz:).. -10 gitmenin alemi ne? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biz de beşiktaşımıza aşığız,en iyi yerde görmek istiyoruz ama herşey kötüye giderken,geliyoruz,yoldayız,bomba gibiyiz.... olmuyor bea arkadaslar.... |
maalesef şampiyonluk hayaldn öteye gitmioyor.gidemiyor...bosuna tartısıyoruz. en iyisi bekleyip görelim ama umudumuzu yitirmeyelim.en azından 2. olalım bee :'( |
Alıntı:
|
sampiyonluga hic bu kadar yakin degildik.... |
ya inanmayan arkadaşlar sene sonuna kadar sabredebilirler sanırım ağır eleştiriler yapmak için, şu an söylediklerinin hiç bir şeye faydası yok. Felaket tellalığı da yapmaya gerek yok herkes biliyor işimizin kolay olmadığını ama en önemli şey inanmaktır daha ne olursa olsun inanmayı bile beceremiyorsak tabii ki dehiç bir şey olmaz... |
sampiyonluk biraz zor tabii eziklerin puan kaybetmesine ve bizim kazanmamiza bagli ama bana gore febe nin fiksturu zor yani ust uste derbi oynayacak o haftaya 9 puanla giremezse sansimiz yuksek. |
Bu sene zorlayacağız seneye eksik yerleri dolduralım tecübeyle kesin şampiyonuz gönül ister 2 sene üstüste olsun olacak gibi zaten;) |
takım kotu gıdınce topıc gerılerde kalıyor hersey ıyı gıdınce topıc tekrar hortluyor :) bır seyı farkettınız mı tıganıcılar tıgana ne zaman yanlıslarından vazgectı takım kendıne geldı.anladınız siz onu:) |
Alıntı:
|
9 hafta kaldı geliyoruz. İnanmayanlar varsa hala sezon sonunu beklesinler. |
Türkiye`de Saat: 17:33 . |