![]() |
İnanmayan Gölge Etmesin!!!Geliyoruz!!! Bu başlığı başka bir forumda görmüştüm beğendim ve buraya aktardım.Çok doğru bir söz bence.İnanmayan Gölge Etmesin Yeter!!!Biz Geliyoruz!!! 24 yaş ortalamalı bu genç takıma güvenip geliyoruz... Geçmişten ders alıp,İnadına Tigana deyip geliyoruz... Dünyanın alkışlayıp bir de ödül verdiği müthiş taraftarımızla geliyoruz... Forza Beşiktaş deyip geliyoruz... Aynı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi Beşiktaş'ın Kurtuluş Savaşı'na da inanarak geliyoruz...O savaştaki inanmayanlardan olamayacağımıza yemin ederek geliyoruz... Alayına inat geliyoruz... İNANMAYAN GÖLGE ETMESİN YETER DİYEREK GELİYORUZ!!! |
alayına inat. ben inanıyorum. İNANMAYAN GÖLGE ETMESİN YETER DİYEREK GELİYORUZ!!! |
Öyle bir gaza geldinizki Şanlı beşiktaş = tigana yaptınız tigana kim abi bugun var yarın yok |
fazla uçmuşsun yine arkadaşım,her geçen gün dibe gidiyoruz,nereye geliyoruz ben onu anlamadım,elimizdekiler bir bir uçtu sen hala geliyoruz diyosun,kaç sene sonra gelicez kısmetse? |
Buradan mod arkadaşlara sesleniyorum bu tigana ile ilgili konular artık baydı tartışmak bize birşey kazandırmıyor bir sonuç bulsakta fayda etmiycek benim fikrim kilitlensin gereksiz gerginlik yaratıyor |
inanmayan. inanmasın.......... |
24 yaş ortalamalı bu genç takıma güvenip gün gün eriyoruz.. Geçmişten ders alıp,İnadına tigana deyip bitiyoruz.... Dünyanın alkışlayıp bir de ödül verdiği müthiş taraftarımızla istifaları bekliyoruz... Alayına inat yinede sabrediyoruz.... bende böyle diyorum. |
inanilmiyacak seye inanilmaz. |
Sezon başı hedef 3 cephede savaştı , önce ligten koptuk , kaldı 2 , sonra uefadan koptuk kaldı fortis , buda yakın kopmaya , şimdi hedef 2. lik , yarın ondanda koparız hedef uefaya katılmak , ondanda koparsak inter toto var ...inadına Tigana bizi küme düşürsede sorun değil , seneye garanti şampiyonuz...Tigana sen bizim herşeyimizsin..!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
GELİYORUZ!!! |
inşaallah diyelim her ne kadar eleştirsekte tribünde ölümüne ayaktayız |
İnancımın kırılmasından bıktım....... |
bu arkadaş baya bi gaza gelmiş....nedense lig başlamadan önce de geliyorduk hala geliyoruz...hep geliyoruz... |
Varamayacaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
günü kurtaran anlayisla geldik bu noktaya.. tigananin elinde banko oynayacak genc sayisi cok azdi o sebeple biraz uzadi yol.. ama bitecek geliyoruz.. satilik medyaya inat TIGANA.. |
arkadaşlar herkesin içinde genede bir umut var bende de olduğu gibi ama herkes gördü bu tiganayla olacak bişi değil |
Takımdan ümitliyim de Hoca ve Yönetim kabak tadı vermeye başladı onların değişmesi şart.. Bazen kan değişikliği gerekir ya işte şimdi bu değişikliğin tam zamanı. |
inşaallah tigana beni utandırırda adam gibi top oynarız |
inşallah!! bizimde temennimiz ve sabrımız bu yönde. |
neyini begenirsinizki şu tigananın anlamıyorum.... yeter artık... |
Inat cok kötü bisey... |
gölge eden tiganadır,elini eteğini çeksin takımdan gitsin maliye mi gidecek nereye gidecekse |
Bazı heyecanlı arkadaşlara sesleniyorum.Taraftarın en büyük görevi takımının önündeki taşları dağıtmaktır,taş koymak değil.Tigana da Beşiktaş'ın hocasıdır.Başka bir takımın değil.Bursa Başkanı Aziz'e "Beşiktaş'ı bitirceğim" diyor.Biz Tigana gitsin mi kalsın mı diyoruz.Yeter artık... |
Alıntı:
|
Ben ge geliyorum ! Savunun adiler, tirsin alcaklar, ucbucuk atin korkaklar, geliyoruz |
Alıntı:
éspiri tam isabet! ama saka bir yana...bence problem tiganada degil, daha cok yönetimde... yani ben bunu cok konuda yazmistim...carsi inadina tigana derken, bende inadina tigana dedim...carsi sözünden döndümü dönmedimi, ona siz karar verin, ama tigana besiktas futbol takiminin basinda oldugu sürece ben inadina tigana demeye devam ediyorum, ve sözünden dönenler icin utaniyorum!!simdi herkez bir düsünsün, sezon basinda ne diyorlardi, ve simdi ne diyorlar!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tigana ile ilgili bir konu değil bu kardeş.Bir daha söyleyeyim mi???!!!:confused: |
Alıntı:
|
Biz Tigana gönderilsin diyoruz eğer kalırsa köstek olmayız destek oluruz biz yeterli görmediğimizden gitsin diyoruz tiganaya kinimiz yok kalırsa başarısını alkışlarız sonuçta beşiktaş için kalıcak |
Alıntı:
|
oku bakalım ne yazmışım oraya,yukarda yazdığımdan farklımı http://besiktasforum.net/forum/futbo...itmeli-sayfa3/ |
Alıntı:
|
tek başıma olsamda GELİYORUM!! |
Alıntı:
|
hadi bekliyoruz inşallah utandırırsınız bizi |
Türkiye`de Saat: 15:02 . |