![]() |
Fikret Orman neler açıklayacak? Beşiktaş'ta eski başkan adayı Fikret Orman, yeni yılın ardından harekete geçecek Fikret Orman'ın yakın çevresine yeni yılın ardından önemli açıklamalar yapacağını bildirdiği öğrenildi. Fikret Orman'ın aday olup olmama konusunda kesin kararını vermediği belirtilirken düzenleyeceği basın toplantısında kulübün şu andaki durumu ve geleceğiyle ilgili önemli bilgiler vereceği kaydedildi. karakartal |
hadi bakalım,etekteki taşlar dökülsün |
ya iyi güzel bilgiler verecekmiş de bizim gördüklerimiz yani bu yönetimin bişeyi beceremediği ortada yani sonuçta aday olup olmamaya karar vermemiş..kardeşim o zaman yapılanları anlatmanın ne anlamı var ki??? çıkıp birileri aday olmuyorsa , adaylığını açıklamıyorsa şu ana kadar o zaman sen eteğindeki taşı dök istediğin kadar neye yaricak ki ??? sadece gündem bunlarla meşkul olacak Demirören yeniden başkan seçilecek...yani bunlar problemi çözmek için yapılan eylemler değil...çıksın birileri başkanlığa adaylığını koysun o zaman çıkın çirkeflikse çirkeflik herşeyi anlatın ve nasıl kurtulacağını nasıl iyi günlerin geleceğine karar verin..şimdi ilaç şu diyorsunuz ama bunu yapmak için aday olmuyorsunuz sadece söylüyorsunuz..madem ilaç oysa gelin güveniyorsanız başkanlığa adaylığınızı koyun... |
Alıntı:
|
laf var icraat yok |
aday olmayacağını açıklamış işte. |
ne zaman? cok gec olmadan olsa iyi olur |
icraaaaaat, icraaaaaat, icraaaaaat, icraaaaaat, |
hadi biraz atışında gerçekler ortaya çıksın |
sizce FİKRET ORMAN baskan Olsn MU?? sizce FİKRET ORMAN baskan olsun mu???:confused: :confused: bence olsun cunku biz bu gidişle zor sampion olcaz gibi gelio bana? Baksanıza yabancılara top oynatamıoz(carew,ailton,kleberson,nobre vs) |
ben demirörenle çekişirken ormanı tutuyordum ama yönetime muhalefet etmek yarine sadece köşeye sıkıştırma çabalarından dolayı soğudum. ama herzaman dediğim gibi beşiktaşımıza en hayırlı olan insan başkanımız olsun. |
Ben çok parası olan başkan değil bu işi bilen başkan istiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
+ olarak hangi baskan tiganayı göndericekse o olsun.. :D |
bu adam biraz sezsiz ve pasif kalıyor gibime geliyor ama hayırlısı olcaksa gelsin |
Alıntı:
|
koskoca camia daha iyileini de bulabilir herhalde ? |
Beşiktaş Kulübü'nün 21 Ocak'ta yapılacak olağan genel kurulunu öncesi, adaylığını resmi olmasa da açıklayan Yıldırım Demirören'in ardından, başkanlığa en yakın isim olarak gösterilen Fikret Orman aday olup olmayacağı konusunda kesin kararını vermediğini söyledi. Orman, son olarak 30 Mayıs 2004'te Yıldırım Demirören ile girdiği başkanlık mücadelesini 162 oyla kaybetmişti. Bu tarihten sonra siyah beyazlı camiada muhalefetin önde gelen isimlerinden olan Fikret Orman uzun bir süredir koruduğu sessizliğini geçen hafta içi bozmuş ve Beşiktaş başkanlığı için yeniden aday olabileceğini dile getirmişti. Ancak bazı yayın organlarında aday olmayacağına dair çıkan haberler üzerine bir açıklama yapan Orman başkan adaylığı konusundaki kararını henüz belirlemediğini yinelerken, "Çalışmalarımı sürdürüyorum. Ama aday olmayacağım diye bir şey yok" dedi. Beşiktaş'ın menfeatleri doğrultusunda her zaman her türlü göreve hazır olduğunu da belirten Orman sözlerine şöyle devam etti. "Beşiktaş başkanlığı bir çok sorumluluğu beraberinde getiren bir görevdir. Bu göreve talip olmak için tüm bu sorumlulukların üstesinden gelebilecek bir alt yapınız olması gerekiyor. Ben hazırlıklarımı bitirmeden ve gerekli desteği sağlamadan bir maceraya atılmak istemiyorum. Ama aday olmamak için de hiç bir sebebim yok. Yılbaşından sonra bu konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek, kesin kararımı açıklayacam. Bu aşamada söyleyebileceğim tek şey henüz hiç bir şeyin belli olmadığıdır. Önümüzdeki hafta yapacağım basın toplantısına kadar geçecek süre benim için yeterli olacaktır". MİLLİYET SON DAKİKA |
Başkanlık koltuğu boş bile olsa şimdiki yönetimden ii olur . |
önce projelerini ve yönetim kadrosunu açıklaması lazım |
fikret ormanı bundan önceki seçimlerde destekliyodum halada destekliyodum gel fikret başkan gel |
açıkçası fikret orman olabilir ama ben murat aksuyu tercih ediyorum.... her nekadar demirörene yakınlığı nedeniyle başkanlığa adaylığını koymayacak olsada,delgado transferindeki müthiş azmi ve tümer olayındaki net ve kesin tavrından dolayı,murat aksunun başkanlığa yakıştığını düşünüyorum........ |
Yanında İbrahim Altınsayı getiricekse olsun.. |
Hüsnü Güreli'nin olduğu bir yönetim istiyorum...Başkan da Nevzat Demir olabilir... |
Alıntı:
|
bende fikret orman gelsede bişey bisey değişmez. en yararlısı nevzat demir ama oda aday olmuyo galiba.. |
Fikret Orman bence etrafına pozitif enerji veriyor.Başkan olursa başarılı oalbilir. Demirören çok yıprandı bence değişmesi lazım |
Orman'da yapamaz bence. Nevzat Demir ve İhsan KALKAVAN olabilir |
Alıntı:
|
hayırlısı kim ise o olsun ama ne yalan sölüyeyim demirörene saygısızlık etmek istemem belki hepimizden fazla beşiktaşın başarılı olmasını ister |
Alıntı:
|
başarılı olabilme ihtimali az bence |
olmasın. |
olmasın. fikret orman olacagına y.demirören kalsın daha iyidir.yarın akşam lig tv de bakalım f.orman neler sölicek. ama kim olacaksa da tek liste ve tek aday girsin seçime.!!suan y.demirören e rakip çıkmaz sanıyorum. |
Fikret ormandan başkan olmaz birkere,mualefet yapacağına köşesine çekilip izledi,böyle suskun sakin adam istemiyorum.Karakterli bir adam ama beşiktaşa karizmasıyla bile iş bitirevbilecek başkan lazım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifOrman'dan yeşil ışık Beşiktaş'ta muhalefetin etkili ismi Fikret Orman bazı gazetelerde çıkan, "Aday olmayacak" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Orman, "Çalışmalarımız sürüyor. 21 Ocak'taki kongre için yine de kararımı vermedim. Ancak yüksek borç beni tedirgin etmiyor değil" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
Türkiye`de Saat: 03:59 . |