![]() |
Sen neymişsin Klebi! Sen neymişsin Klebi! Beşiktaş Yönetimi, Kleberson için astrnomik bonservis ücreti istiyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş yönetimi, teklif gelmesi halinde satmayı düşündüğü Kleberson'un bonservisini 4 milyon Euro olarak belirledi. Sezon başından beri, bir türlü istenen performansı sergileyemeyen ve teklif alırsa gitmeyi düşünen Kleberson'a yönetim, gidişi için vize vermesine rağmen, bonservis bedelini yüksek tutması şaşkınlık yarattı. Tatili sırasında menajeri kanalıyla bazı kulüplerle görüştüğü öğrenilen Brezilyalı yıldızla ilgilenen Yunan ve Portekiz kulüplerinin 4 milyon Euro'luk bonservisi yüksek bulduğu, en fazla 2 milyon Euro önerdikleri belirtildi. Yönetimin, önceki akşam Antalya kampına katılan ve takımla birlikte idmanlara çıkan Kleberson için 1 milyon Euro daha indirim yapmayı düşündüğü ve gerekirse bu futbolcunun sezon sonu satmayı planladığı da ifade edildi. Haber: KARTAL YİĞİT |
şaştım kaldım ben bu işe bence 2 milyon verseler bile satılmalı,madem satmak istiyorsun adamı bonservisini niye 4 milyon yapıyorsun,bence ciddi bir alıcı için büyük indirimler yapar yönetim |
2 milyon Euro bu performansa çok bile. |
3 Milyon Euro Eder Kleberson... Ama Ikinci Yarı Hicde Belli oLmaz Belki Performansı Yükselebilir Şaşırtabilir Bizleri... Tabi Satılmazsa... |
Alıntı:
|
2 milyon euro veriyolar ise ali güneşide yanında verelim |
ali günesi vermeyelim istersen, takasta kullaniriz:).. |
Kesin düşünce satılmalı ise 2 milyon kötü para değil,ama illa satacağız diye bir durum olmassa klebi sadece adıyla bile 3'e 4'e satabiliriz,yani çok astronomik bişey istememiş yönetim bence.. |
bizde adıyla durdu kleberson adıyla pekala 3 veya 4 e satılabilir... |
beyler elimizdeki oyuncunun değerini bilemiyoruz biz.Dunya kupası kaldırmış brezilyalı genc bi oyuncu kleberson ama siz 2 yeter diyebiliyorsunuz.Millet kendi oyuncusunun primini arttırıyor(bkz : sabri 15 milyon €(!) ) ama biz klebersonu 2 milyon euro ya satalım diyoruz.İyi ki bjk yonetiminde siz yoksunuz bence |
Alıntı:
|
Kleberson kaliteli bir oyuncu olabilir ama bence Süper lige pek uygun değil bizim lig biraz sert bi de ortasahada koşacak adam yok ondan da koşması bekleniyo. Serdarı kazandık ama birbirlerini tamamlayamıyorlar bence satılmalı ama devre arasında iyi teklif geldimi bilemiyorum. giderse yerine transfer yapmak gerekecek şöyle appiah gibi bi adam alınırsa iyi olacak ama yönetim transfere nedense yanaşmıyor birşeyler yapılmalı bu zamana kadar arayıp bulmak lazımdı bi adam. tigananın satılmasını istediğini tahmin ediyorum. yönetim ne düşünüyor acaba merak ediyorum ben de. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kleberson için en iyi İspanya Liginde top oynamak olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
klebinin kariyeri süper, adam dünya kupasi kaldirmis, biz onu 2 milyonami satcaz?? yahu carew 7.5 milyon ediyorda, klebi ikimi?? abartmasak.... umuyorumki kleberson gercek yüzünü gösterecek, ve hepiniz yanlis cikacaksiniz, insallah tüm türkiyeye, onu elestirenlere karsin, ii bir performans sergiler inici yari.... |
kerem ve disel ikisinin de haklilik payi var.. kerem hakli cünkü oyuncunun piyasasini öldürürsen bedava versen üste para ister ..ailton örnegi.. disel hakli eger sen bir oyuncuyu elden cikarmak istiyorsan ve buna mecbursan makul fiyat vereceksin.. yani mesele surada aslinda bizim 2 milyon euroya mi ihtiyacimiz var yoksa formsuz bir klebersona mi? bu takim en kötü haliyle bile klebersonu aradi.. bunun altini cizmek isterim.. dostcakalin.. |
Alıntı:
2-bjk yonetimi açıklama yaptı klebersonla 1.5 senelik daha sozlesmemiz var biz illa satalım demiyoruz ama iyi bir teklif gelirse satabiliriz diye 3-carew e arsenal 15 milyon euro onerdi. 4-ayrıca sorun suanda carewin iyi yada kotu oynaması değil boyle oyuncuların her zaman kredisi oldugudur. |
Alıntı:
Sen carew şimdi neler yapıo dedin bende cvp verdim neler yapıo acaba benim göremediğim??Ayrıca şunuda söylemek isterim bir forvetin piyasasıyla bir önliberonun piyasası çok çok farklıdır,carewi lyon 3 sene oynatmasın gene bir paraya satar,ama klebersonda asla bu bolyle olmaz kardeşim,senin anlamamakta ısrar ettiğin konuya gelim;2 milyon euro eder demiorm ben kleb için ama sen elden çıkarıosan düşük bir fiyata razı olmak zorundasın,eğer sana gelip kleb aşkıyla yanıp tutuşan klüp bulursan 5 e de satrsın 8 ede,önemli olan klübün mantıığ ve görünen oki klebi satmak istiyolar..Bunu anlamak bu kdr zormu,yoksa ben mi anlatamıyorum çözemedim.. |
ya açıkçası Klebin ismi en az 7 milyon eder ama adam oynamıyor ve bizde elden çıkarmak istiyorsak ve göz ardı edilmemesi gereken bir durum var bu adamın sözleşmesi bitecekse yani verilen para normal karşılanıyor...sonuçta adam futbol olarka pek bişe yapmadı da...ne bileyim para bana da az geldi ama Kleb'i kadroda düşünmüyorsak mümkün olduğunca karlı satmamız gerekiyor...ayrıca Kleb'in parasının düşmesinde bizim yönetiminde payı var...nedenini soracak olursanız Sinan Vardar gibi yöneticiler çıkar ben olsam Kleb ile asla çalışmayı düşünmem derse olacağı budur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Son noktamı koyim,klebe şu haliyle 5 milyon gibi bir para veren takımın transfer politikası bizden bile kötüdür ve şu klebin asla a.paranesedeki perfornmansına dönemeyeceğini düşünüyorum.. |
Alıntı:
|
yok 3 ay daha buyuk mus klebi :D |
Alıntı:
|
niye bel bağlayalım ki abi 1 yabancı hakkı daha var takımın.. |
Alıntı:
|
kirala mascheranoyu :)westhamda oynama şansı bulamıyor ama son dunya kupasında arjantin milli takımının değişilmeziydi.. |
bence herşeye rağmen transfer yapılmalı |
Alıntı:
|
mascheranoyu ve tevezi lige isinmalari icin westhama aldirdi bence abrahamovic fatih tekke de rusya ya eziklere gelebilmek icin gitmis olabilir.. fatih in böyle düsüncesi olmayabilir ama yöneticiler ince hesap yaparlar.. su an eziklerin yabanci kontenjani dolu olsa forvete takviye gerekse fatih icin muhataplari ts yönetimi degil.. |
3e werilebilir,çok başarılı bi geçmişi var ama biz de gösteremedi bunu,napalım?? |
4 milyon dolara satabilirsek yönetim iyi bir iş yapmış olur ama zannetmiyorum sadece adına para veren birisi çıkmalı |
Alıntı:
|
3 ideal bir rakam |
Türkiye`de Saat: 17:57 . |