![]() |
Devre Arası Transfer Yapmak İçin Daha Ne Olmalı? Devre arası transfer yapmak ıcın daha ne yapmalı ben anlamıyorum.. basarısız gecen bı ılk yarı uefa dan elenmıs fortıs kupasında sansı zora sokmus lıgte 8 puan gerıdesın TRANFER ı bız degılde kım yapacak yanı 8 puan onde oluncamı yapılcaktı .cok cabuk unuttuldu sanırım son fortıs genclerbırlıgı macındakı defans hataları levekusen ve genclerbırlıgı macında tam 8-10 dakıka arası 5 gol yedık bı bı rekor hala bu tablo varken en aZINDAN onumuzde bı sans varken bence devre arası alınacak defansa yapılacak 1-2 takfıye bızı olumlu yonde etkıler sızce? |
bencede defansa en azindan biri alinmali....zaten bi yabanci hakkimiz daha yok mu:confused: |
sirf transfer olsun diye oyuncu almalarina karsiyim eger kaliteli ve ucuz birsini bulurlarsa alsinlar herseyin cozumu transfer degil bence ama gerekli mi diye sorarsaniz evet gerekli takim yetersiz... |
ihtiyaç olarak bakarsak işimiz çok güç,sdc defansmı??Forvete lazım değilmi??Kanatlarımız çokmu iyi işliyor??Önliberomuz nasıl bir önlibero??Yani çok transfer,çok ihtiyaç var ama en azından 2 tane iyi oyuncu alsa takıma olumlu etkili yapacağını düşünüyorum,yani şu taklıma transfer yapmamak intihar gibi bişey benim için.. |
ha diğer bölgelerde eksiğimiz yok mu tabi var ama devre arası fazla transfer yapmak iyi deil avrupada da yokuz zaten o yüzden en azından defansa kaliteli bi yabancı alınmalı bence |
serhati artik alsinlar, sonra defansa takviye lazim böyle gitmezz |
Alıntı:
ya matıga bak avrupada yokuz eeeee sen bu sene basarılı olursan sampıyonlar lıgıne katılırsın vs.. elendık dıye kımseyı almayalım asıl transfer ekısk yerlerı kapamak ıcın yapılır!! |
Alıntı:
|
İşin özü aslında tiganaya güveniyorum ama devre arasında kaliteli adam bulunabilirmi orası şüpheli bir tane defansa yabancı stoper lazım kleberson satılırsa oraya da transfer gerekecek bunlar dışında Ali Bilgin alınırsa iyi olur sola da Hakan Balta alınırsa iyi olur ama Vestel vermiyo anlaşılan. Gidip yetiştirmek için sıradan topçular alacaklarına hiç almasınlar kenarda Serdar Özkan, Aydın gibi gençler bekliyor onları yetiştirelim daha iyi. |
tigana alsa sen ne yüzle istoyrsun istiyorsun diyorlar almayıncada takım eksik görmüyormusun kardeşim takım dökülüyor şuralar eksik vs vs vs diyoruz gelde bu işin içinden çık :D |
Bu takımın kritik noktalara transfere ve zamana ihtiyacı var bi tane yabancı stoper mutlaka alınmalı. Kleberson satılacaksa ki bence satılmalı yerine bi adam alınmalı Giunti tarzında. Hakan Balta, Ali Bilgin, Gökhan Ünal alınabilecek kaliteli yerli isimler. Yönetimden transfer bekliyoruz. |
Transfer olmazsa 2.yarı başarı zor |
ya takıma 1->kaleci 2->stoper 3->ön libero 4->forvet lazım... ama ben bunların şimdi yapılmasına olumlu bakmıyorum...sezon sonu nelere gebe kalır bu lig...o yüzden bekleyelim..sayın Tigana bürsürü adam yolladı...oyuncularda aldık kadrom yeterli dedi bizi kurtlar sofrasına attı...yani yeterli kadrosu olduğunu da düşünüyor hocamız...gerek yok transfere devre arası... |
tamam uefadan elendik ama yine de transfer yapılabilir,hala kontenjanımız var,en azından genç milli takımlardan yetenekli bir isim alsınlar |
kaleci bide ortasahada savaşan birisi lazım |
brnce devre arası transfer yapmak iyi işey değil. |
DeFansTa BaKi hariç kim oynarsa oynasın ii bir oyuncu olmadıktan sonra transfer yapsak da farkeden bişey olmaz. |
devre arası transfer yapmak iyi şey:) olabilir iste kaniti: http://besiktasforum.net/forum/trans...lan-oyuncular/ |
bencede defansa takviye şart.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kardesim 1.norton sonuna kadar hakli* 2.burak kac kere yandiki sonsun zaten sonuk adami simartirsan bu kadar olacagi bu bari yedekye kalsinki en azindan hirs yapar 3.yani 2 sene eziklerde oynadi diye babalarinin topulu adamimi oluooo* o zaman nobre yi yolliyalimm sedar bursadan geldi odami gitsin Mevlana Celaleddin-i Rumi - GEL NE OLURSAN OL GEL umarim anlamisiindir forza norton |
Alıntı:
|
Alıntı:
fazla bakma gozlerin bozulurr |
Alıntı:
|
burak kac kere yandiki sonsun zaten sonuk adami simartirsan bu kadar olacagi bu bari yedekye kalsinki en azindan hirs yapar bu konuda matador hakli bence |
Nouma ve İlhanı Geri Kazanalım :D Zago ve Ronaldoyuda... Guintiyide... :D:D |
Alıntı:
|
bu geceki mactan memnunmusunuz diye sormak istiyorum hala transfere gerek yok diyen varmi aranizda.... oyanan oyundan zevk aldinizmi.... FORZA SERHAT + DENIZLI |
bu takım transfer diye bağırıyor,bugün gördük ki fahri de en az klebersonun yaptığını yapar,kleberson gönderilmeli.Aslında bu takımın her bölgesine bir transfer lazım yoksa beşiktaş aynı beşiktaş, hiçbirşey değişmemiş,ilk yarının aynısı |
Alıntı:
aynen kardesssss:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
vallahi transferi her yaz en iyi yapan biziz.ama sorun futbolcular vs değil.ne yazık ki Beşiktaşımız bugüne kadar hiç olmadığı şekilde mantıksız ve bilinçsizce yönetiliyor.düşünün ki kapalıyla yeni açık,numaralı ve eski açık karşılıklı küfrediyorlar ve Sivas maçından sonra yazık ki bu taraftarı birbirine düşüren zihniyet hala vizyonda... |
ya ben diyorum bremen'le felan bi anlasma yapilsa onlarin transfer komitesi bize transfer yapsa... bizimkiler ya kör ya saf bu isten anlamiyorlar... millet takir takir oyuncu üretiyor,buluyor,1'e alip 5'e satiyor, nerde eksik var onu kapatmaya calisiyorum..... bu takima transfer yapilmayacagini duydugum an odamda gizli kamera ariyorum biri isletiyor diye... olmaz bu kadar be |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizim takım kadar transfer için bağıran bir takım yok ama niye bekliyorlar anlamıyorum |
Alıntı:
|
DEVRE ARASI TRANSFER YAPMAK ICIN DAHA NE OLMALI? permalink tıgananın o kurdanının bogazına kacması yada demırorenın tupten zehırlenmesı gerekıo sanırım:D oda olmadı bakının sakatlanması olabılır |
Alıntı:
galibaa |
Türkiye`de Saat: 10:56 . |