![]() |
Alıntı:
aynen kardesssss:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
vallahi transferi her yaz en iyi yapan biziz.ama sorun futbolcular vs değil.ne yazık ki Beşiktaşımız bugüne kadar hiç olmadığı şekilde mantıksız ve bilinçsizce yönetiliyor.düşünün ki kapalıyla yeni açık,numaralı ve eski açık karşılıklı küfrediyorlar ve Sivas maçından sonra yazık ki bu taraftarı birbirine düşüren zihniyet hala vizyonda... |
ya ben diyorum bremen'le felan bi anlasma yapilsa onlarin transfer komitesi bize transfer yapsa... bizimkiler ya kör ya saf bu isten anlamiyorlar... millet takir takir oyuncu üretiyor,buluyor,1'e alip 5'e satiyor, nerde eksik var onu kapatmaya calisiyorum..... bu takima transfer yapilmayacagini duydugum an odamda gizli kamera ariyorum biri isletiyor diye... olmaz bu kadar be |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizim takım kadar transfer için bağıran bir takım yok ama niye bekliyorlar anlamıyorum |
Alıntı:
|
DEVRE ARASI TRANSFER YAPMAK ICIN DAHA NE OLMALI? permalink tıgananın o kurdanının bogazına kacması yada demırorenın tupten zehırlenmesı gerekıo sanırım:D oda olmadı bakının sakatlanması olabılır |
Alıntı:
galibaa |
Türkiye`de Saat: 19:56 . |