![]() |
Alıntı:
BEN HER MACTAN SONRA SINIRDEN DUVARLARI YUMRUKUYORUM 3 SENEDIR HER KOTU MACTAN SONRA PAYLASMAK ICIN BURAYA GIRIP ICIMI DOKUYORUM ANLADINNN SENIN KAZANDIGIMIZ MACALR DEDIGIN SEN KAC TANE MAC HATIRLIYORSUN FUTBOL ADINA MUKKEMMEL BEN ISTEMEZMIYIM HER MAC SUPER OYNIYALIM BURADA KEYIFLE SOHBET EDELIM BENIM ANLAMADIGIM SENIN GIBI DUSUNENLER ASIL ISLER KOTU IKEN KONUSMAK HAKIRMAK BEN GECELERI UYUYAMIYORSAM BUNLARIN SUCLULARININ BURADA OLMAMASI UMARIM ANLAMISIINDIR!!!!!! |
Alıntı:
|
1-alınmayacaksa ibrahim kaş kazandırılmalı takıma 2-yapılıp yabancı olacaksa milan stepanov 3-yerli olacaksa emre güngör veya bekir irtegün |
beni unutanlara bu konu !! |
simdiden sonra yönetim önlem alsa ne olur almasa ne ... |
Temmuz ayında burada yabancı defans lazım derken G.Zan,Baki,Toraman var birşey olmaz.Sol açık alalım denmiyor muydu?Buyrun size G.Zan,Baki,Toraman,Koray,M.Doğan...Şampiyon olacak defansa bak.Beşiktaş bu defanslarla şampiyon olursa zaten tarih yazacaktır. |
Sonuç olarak bu takımın 3 senede yaptığı tek şey var zaten transfer.Alınan 60 kadar oyuncunun30-35'i de kaliteli isimler.Ama sonuç sıfırsa demek ki sorun istikrar... |
Besiktasa Futbolu ögrenecek oyuncular degil Futbolu bilen Formayi hakkeden Futbolcular gerek... Cocuk yuvasimi Besiktas YETER ARTIK... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:23 . |