![]() |
Alıntı:
|
ya aslinda gokhan toraman koray defansta kanatlarda deli ile ali tandaogan on liberoda delgado kleberson ilerde nobre arkasinda ricoyla bi kadro dusunulebilir |
benim lucescu zamanindan hatirladigim tek sey, defansin önünde guinti olamsiydi, defansa top gelmeden guinti toplari topluyordu zaten, ve ondanda okadar fazla gol yemiyorduk...bildigim kadariyla...ayrica kalecimizde biraz daha güven veriyordu sanki... yani zor diye düsünüyorum, ama tabiiki denenebilir... |
Alıntı:
|
---------------------------runje--------------------------------- -------koray---------------g.zan--------------i.toraman--------- -----------fahri-----------------------serdar-------------------- a.tandoğan--------------------------------------------- i.uzulmez ----------------------ricardinho--------------------------------- ---------------serhat----------- nobre-------------------------- çok alternatifli bi takım bu koray mı sakatlandı korayı çıkart istersen a.gunesi koy istersen toramanı oraya cek uzulmez i sol bek e çek sol kanada da delgado yada i.akın ı sok,yada serdarı sağ bek e çek oraya kleberson u al.yada a.tandoğanı çek oraya burak ı al. rico ya bişey mi oldu delgado yu sok. a.tandoğan mı sakatlandı serhatı sağa çek bobo yu sok.yada tek onliberoya don serdarı sağa çek delgado yu sok. önlibero mu sakatlandı m.doğanı sok korayı onliberoya cek.. ben cok tutarım 3-5-2 ye ve beşiktaşta stoperde deneyimli oyunu iyi kuran bi oyuncu olsa ve kalede iyi biri olsa bu takım ı kimse kolay kolay durduramaz |
smdi yatakta aklima geldi tam yatiodum yalniz lucescu zamaninda 3 lu sawunma yaparken kalede cordoba wardi we cordoba ceza sahasinin oralarda duruodu dewamli yani sawunma acilabiliodu we guweniodu ibrahim uzulmez her sikistiginda cordobaya donuodu cordobanin topla oynama yuzdesi forwetimizden daha fazlasydi ama smdi kalede runje war we runje bir cizgi kalecisi yan toplara bile cikmio eger 3=5=2 oynucaksak kalecimizi degistirmemiz gerekio arkadaslar |
Alıntı:
|
siwas macini hatrladm bi an we o arkaya sarkan toplar aklima geldi bnce bu sezon 3-5-2 oynamayalım |
bence artık sistem üretmek erine takımın ileriye dikinenasıl oynrı düşünmeliyiz. yada blok halinde ileri hep beraber çıkıp hep beraber dönmeyi becermek zorundayız. artık sistemden değil bu durum belli ediyor. takım ileri az adamla çıkıyor ondanda sorun yaşıyoruz. |
Adam gibi takım olsunlarda hangi taktikle oynayacakları sorun değil..... |
Türkiye`de Saat: 11:32 . |