Sırf laga luga yapılıyor yahu, ben haklıyım, sen haklısın die...
Ama asıl benim için sinir bozucu olan, daha İnönü'ye girip maç seyretmemiş, Beşiktaş semtine uğramamış, neresi bile olduğunu bilmez adamların, hem Beşiktaşlılık hem de Beşiktaş üstüne ahkam kesmeleri...
TV'de maç seyredip, haftasonu spor programlarından ve medyada yazanlardan aldığı gaz ve dolduruşla, manasız ve anlamsızca atıp tutanlar artık taraftar diye geçinir olmuş...
Söylenir kardeşim, hariçten gazel okuyan herkesin Beşiktaşlılığı yalandır benim için. Yorumuna da saygı duymam.
Ne lisanslı ürün alıp kulübe katkısı olur, ne maça gelir, ne oturup Çarşı da bir çay içer, sonra da burada at atabildiğin kadar!!! İş mi yani!!
Beşiktaşlı olmak için önce ama önce o semti yaşaman lazım, o semtte yaşayan insanların hal ve tavırlarını bilmen lazım. Sonra Beşiktaşlılıktan bahset!!! Adam Adana'dan yazıor, atıor da atıor, daha semti ,stadı görmemiş, burada cahilliğini kusuyor. Sizlere kalmadı bu takımın taraftarlığı birader!!!
Ha, sportif yorum olur seninkisi olsa olsa... O da senin kıt spor bilginle ne kadar olur, ayrı tabi.... |