![]() |
ya madem getirdin adami parasinida catir catir ödicen komik duruma düsürüyo yönetim besiktasi ya ... |
zamanında halledilmyen işler böle oluyo işte ne olacak şimdi:S:S |
Alıntı:
Haklısın kesinlikle birisi ile sözleşme yapmadan tüm olumsuzluklara karşı tedbir alarak, sözleşme yapmalılar. Hepsi bulunmaz hint kumaşımı. Neredeyse klübün kasasının anahtarını bırakmadıkları kalmış sözleşmeleri yaparken. TD lerde,futbolcularda,vs ler de sözleşmelerde hep böyle bi türlüde akıllanmadılar... Klebrson örneği;hayatında en çok parayı Türkiyede kazandığını açıklamıştı. Demekki biz adamlara olmadığından fazla değer ve para verip çarçur ediyoruz. |
eğer bi adamın bi göreve getiriyosanız parasının ödenmesi lazım ama bu adam niye nereye göreve getirildi ne yaptı ben hiç anlamadım bu yönetim daha iyi şeyler yapmak zorunda |
yazık yani o bizim efsane donemin hocası boyle seylere gerek yok istese verirler herhalde |
her zamanki şeyler. garipsememek lazım. |
saçmalık başka bişey değil |
Alıntı:
anelkanin fenerden kac para aldigini biliyormusunuz??? adam senelik 6.5 milyon euroyami dolarami bilmemde oynuyordu.... eger sampyionluktra benimde sözüm gecsin diyorsan bu paralari seve seve sayacaksin..yoksa galatasaray gibi her transfer döneminde gallardo geldi gelecek diye yalan haber üretir durursun |
IMKB'ye Açıklama Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş., geçen sezon kulüpte bir süre altyapı koordinatörlüğü görevi yapan Gordon Milne'nin açtığı alacak davasıyla ilgili, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bilgi verdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş.'den İMKB'ye yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: ''Gordon Milne ile şirketimiz arasında imzalı sözleşmenin karşılıklı feshi amacıyla akdedilen sözleşmede, fesih tazminatı olarak kararlaştırılan bedelin ödenmesi konusunda ihtilaf bulunmaktadır. 1 adet senetle ilgili olarak yapılan takibe karşı, hukuki girişimlerimizi yapmış bulunmaktayız. Hukuki neticede, şirketimiz aleyhine tecelli etmesi halinde bahse konu senet bedeli tarafımızdan ödenecektir. Senet bedelinin ödenmesi halinde iflas takibinin konusuz kalacağı da aşikardır. Şirketimizin bu ve buna benzer yükümlülükleri yerine getirecek mali gücü vardır ve her zaman da var olmuştur.'' Bu arada, gönderilen yazıda, ''Gordon Milne ile şirketimiz arasında ihtilaf konusu olan ve icraya intikal eden 1 adet senedin bedeli 77.000 İngiliz sterlinidir'' denildi. |
hmm açıklama yapmaları iyi olmuş. dogru bilgiler verilmiş oldu böylece |
Türkiye`de Saat: 04:59 . |