![]() |
zamanında bu takımda çok başarılıda olsa hiç sevemedim şu adamı ve yaptığı bu terbiyesizlikten sonra iyiki sevmemişim diyorum..Ama suç bence milnede değil,şuursuzca hareketler yapıp milneyi abuk-subuk bir görevde bu takıma getirenlerde.. |
Kara Kartal’dan Milne açıklaması http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifEski teknik direktörü Gordon Milne ile mahkemelik olan Beşiktaş Kulübü’nden dün konuyla ilgili açıklama geldi. 08.02.2007Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş.’den İMKB’ye yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: “Gordon Milne ile şirketimiz arasında imzalı sözleşmenin karşılıklı feshi amacıyla akdedilen sözleşmede, fesih tazminatı olarak kararlaştırılan bedelin ödenmesi konusunda ihtilaf bulunmaktadır. 1 adet senetle ilgili olarak yapılan takibe karşı, hukuki girişimlerimizi yapmış bulunmaktayız. Hukuki sonuç, aleyhimize gelişirse bedel tarafımızdan ödenecektir. Senet bedelinin ödenmesi halinde iflas takibinin konusuz kalacağı da açıktır...” Bu arada, gönderilen yazıda, “Gordon Milne ile şirketimiz arasında ihtilaf konusu olan ve icraya intikal eden 1 adet senedin bedeli 77 bin İngiliz sterlinidir” denildi. |
ödenmeliydi.. |
Arkadaşlar hiçbir şey yapamaz. Bir sermaye şirketinin doğrudan doğruya iflasını istenmesi için pasiflerinin aktiflerinden fazla olması gerekir. Beşiktaşın aktifi 300 bin küsür sterlinden daha mı az? Saçmalamışlar |
o kadar beşiktaşın ekmeğini yedi bu mu karşılığı |
parasını alınca susar... yönetimin parayı hemen ödemesi gerek...bu işi uzatmak beşiktaş'a zarar verir... |
Yönetim geçmişteki hatalarının diyetlerini ödüyor hala... |
Alıntı:
|
BU YÖNETİM KALDIĞI SÜRECE HERKESE PARALAR DAĞITMAYA DEVAM EDECEZ GİBİ GÖRÜNÜYOR. MİLNE DEN BAŞKA DAHA KİMLER ÇIKAR ORTAYA KULÜBÜMÜZDEN PARA KOPARMAK İÇİN MERAK ETMEYE BAŞLADIM BİLE |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:09 . |