![]() |
SIZCE Sızce bu sene takımımızın sampıyonluk sansı ne kadar ??? |
tigananın aldığı paranın 1 ytl si kadar |
%20 |
Şampiyonluk ne demek ya ben bilmiyorum? Hani şu sezon sonunda birinci olmak demek mi? Herhalde güzel bir duygudur? Bizi bu hallere düşürenler okusunlarda bu satırları utansınlar. |
0,000000000000001 % |
ikicilik sansimiz %30 diyorum ben, sampiyonlugu da siz düsünün artik... |
Alıntı:
|
şampiyonluk mu oda ne nasıl olacaz ki böyle yönetim böyle teknik direktör olduktan sonra şampiyonluğu rüyamızda bile görsek iyi rüyada bile göremeyiz artık |
Beşiktaş Trabzonspor 2-3 (tigananın hedıyesı) Galatasaray Beşiktaş 1-0 (derbılerı kazanacaksın) K.Erciyesspor Beşiktaş 1-1 (son dakıka hedıyesı) Beşiktaş Sakaryaspor 0-0 (evınde puan kaybetmıyeceksın) Antalyaspor Beşiktaş 4-4 (3-1den mac verıyoruz runje sagolsun gelen ıcerde) Beşiktaş Sivasspor 0-1 (yorumsuz :mad:) Fenerbahce Beşiktas 0-0 (gelenek devam edıyor) Ankaraspor Beşiktaş 0-0 (pozısyon yok) Gaziantepspor Beşiktaş 0-0 ( sampıyon olacaksak boyle macları vermıyeceksın) Konyaspor Beşiktaş 2-1 ( '' ) Trabzonspor Beşiktaş 3-2 (2-0dan mac verıyoruz :mad::mad::mad:) sizce bu takım sampıyon olabılır mı? |
Alıntı:
helal be süper yazmissin |
Alıntı:
opuyorum ve kutluyorum. yani bukadar olmaz..... |
Alıntı:
|
derbileri alsınlar.2.olsunlar. kupayıda alsınlar.en güzel tablo bu olur heralde |
böyle futbolla sampyion olacaksak hic olmayalim cünkü olurda sansa sampyion olursak buda mümkün cünkü lig daha uzun ama iste sampiyon olursak gelecege yine yazik olacak hersey unutulacak istikrar diyen arkadaslarimizda var ama bu kadar istikrarsiz bi grafik cizilirmi bir sezonda ya bir maci aliyoruz güzel de oynuyoruz bir mac geliyor cok vasat oynayip kaybediyoruz... bizede yazik be... |
YÜZDESİ YOK DOSTUM 1000000DE 1 YANİ... |
Ne sanıs ya dalgamı geciyorsunuz bizimle kupayı alırsak basarı sayarım ben |
Alıntı:
Alıntı:
Bu takımın hiç sansı yok hemde hiç |
Febe ve Gese ninde bizden asagi kalir yani yok yani öyle sacma sapan puanlar veriyorlarki yoksa aradaki puan farki 20 olurdu böyle giderse Kayseride yaklasti bugun alirsa 2. siraya cikiyor yani :D |
maalesef Besiktasimizin sampiyonluk sansi hic kalmadi yani milyarda bir falan , ikinci olma sansimiz milyonda bir ücüncülük sansimiz yüzde 10 , dördüncülük sansimiz yüzde 60 falan besinci olursakta sasirmayin , bu arada hic derby kazanamayan tiganayla kupayi almamizda hayal cünkü yari finalde 4 büyükler olacagina göre gerisini düsünmeye gerek yok , |
bjk nın artık tek amacı ismine yakışır top oynamak olmalı ligdeki sıralama falan artık bir şey ifade etmiyor. Daha tek derbi bile kazanamadığımız bir sene yaşıyoruz yazık şu taraftara... Bütün herkes oturup düşnmeli ben bu takım için ne yaptım bu formayı bu taraftarı hak ediyormuyum diye, eğer aldığı nefes boğazında tıkanmayan biri varsa hemen defolup gitmeli, üstündeki renklerin bir kumaş parçasının taşıdığı renklerden çok daha fazlası olduğunu bilmeliler. Artık suçlu aramaktan herkes yoruldu onu bunu suçlayacağına tigana da futbolcularda yönetim de şu önümüzdeki gs maçı için kenetlenmeye baksınlar başka yolu yok... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=19BJK03;278119]Beşiktaş Trabzonspor 2-3 (tigananın hedıyesı) Galatasaray Beşiktaş 1-0 (derbılerı kazanacaksın) K.Erciyesspor Beşiktaş 1-1 (son dakıka hedıyesı) Beşiktaş Sakaryaspor 0-0 (evınde puan kaybetmıyeceksın) Antalyaspor Beşiktaş 4-4 (3-1den mac verıyoruz runje sagolsun gelen ıcerde) Beşiktaş Sivasspor 0-1 (yorumsuz :mad:) Fenerbahce Beşiktas 0-0 (gelenek devam edıyor) Ankaraspor Beşiktaş 0-0 (pozısyon yok) Gaziantepspor Beşiktaş 0-0 ( sampıyon olacaksak boyle macları vermıyeceksın) Konyaspor Beşiktaş 2-1 ( '' ) Trabzonspor Beşiktaş 3-2 (2-0dan mac verıyoruz :mad::mad::mad:) sizce bu takım sampıyon olabılır mı? 27 puanı hovardaca kaybet daha ligin ortasında. Daha ne diyeyim bilmem ki. Kürdan yerine ağzına ''kütük'' koysak da olmayacak bu adamın. SAYIN BAŞKAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: |
sampiyon olmak ta nedemek ikincilik sansimiz kac sizce ? |
ne şampiyonluğu yaa bırak allah aşkına...O hayaller trabzon macının 2.yarısında bitti mahvolduu...Bu baki kazması ve uyuzz tigana yuzunden...:mad: |
dünkü maçtan sonra şampiyonluk şansı mucizeninde ötesinde kaldı. 2.lik için futbolcuların ruhlarını ortaya koyması lazım. :( |
ya ne sampiyonlugu guldurmeyin :) |
Beşiktaş Trabzonspor 2-3 (tigananın hedıyesı) Galatasaray Beşiktaş 1-0 (derbılerı kazanacaksın) K.Erciyesspor Beşiktaş 1-1 (son dakıka hedıyesı) Beşiktaş Sakaryaspor 0-0 (evınde puan kaybetmıyeceksın) Antalyaspor Beşiktaş 4-4 (3-1den mac verıyoruz runje sagolsun gelen ıcerde) Beşiktaş Sivasspor 0-1 (yorumsuz :mad:) Fenerbahce Beşiktas 0-0 (gelenek devam edıyor) Ankaraspor Beşiktaş 0-0 (pozısyon yok) Gaziantepspor Beşiktaş 0-0 ( sampıyon olacaksak boyle macları vermıyeceksın) Konyaspor Beşiktaş 2-1 ( '' ) Trabzonspor Beşiktaş 3-2 (2-0dan mac verıyoruz :mad::mad::mad:) sizce bu takım sampıyon olabılır mı? helal kerdesım super yazmıssın |
beşiktaşın bu futbolla şampiyon olmasını istemem...havaya gircek çünkü futbolcular kendilerini pişmiş sanacaklar ve daha kötü oynıcaklar...ki şampiyon olamıcaz...kupayı da almayalım.en azından final oynayalım ama almayalım bence...yine havalanırlar... |
ya Feneri inönüde yener yine kendimizi havalara sokariz... |
Alıntı:
:mad: |
bu trabzon macinida alsaydik belki daha sansimiz olabilirdi ama artik hic bi umudum yok |
şöyle bi fikstüre baktım da eğer küçük bi ihtimal fener maçına kadar puan kaybetmezsek fener maçına fenerin 4 puan gerisinde falan çıkabiliriz. O maçı da kazandık diyelim 1 puan kalıyor. Burda da Gs-Fb maçı önem kazanıyor ve bunun dışında bizim de son hafta çok önemli bir kayseri maçımız kalıyor. Yani şampiyonluk çok uzakta ama olmayacak gibi de deil en önemlisi dışarıda çok zor diyebilceğimiz bir tek kayseri maçı kaldı. Kendi sahamızdaki performans ile ligde en iyilerden biri olduğumuz düşünülürse yapılmayacak bir şey deil ama tabii ki ilk adım atılmadan konuşmamak lazım haftaya GS maçı kazanılırsa bu hesaplar içine girilebilir. Şimdilik bunlar sadece ütopik şeyler. |
ya kardeşim biz bu 3 maçtan 9 puan hatta bırak dokuzu 7 puan çıkarsaydık en az büyük ihtimal şampiyon olabiliriz derdim ama şuna çok uzak.... |
Alıntı:
|
3 haftada bir 3 puan alamazsan,şampiyonluk böyle elinden kayar gider |
Şu berabt oyuna durmadan mağlup olmaya rağmen şansımız hala var..Çünkü her takım çok kötü ancak bizim hocamız şansımızı günden güüne minumuma indirir eminim.. |
ya arkadaşlar bu sene şampiyonluk beklemeyin busene için bişey beklemediğimii sne başında konuşmuyormuyduk. ama önümüzdeki senelerde ambargo koyacağımıza inanıyorum. |
Alıntı:
|
sene başında bu takım şampiyon olmaz deniliyordu zaten ben de öyle düşünüyordum çünkü yeni bir takımdık ve şampiyonluk süpriz sayılırdı ama lig şartları milleti havaya soktu işte. Şu an kaybedilen çok fazla bir şey yok ama şu defansın haliyle tabii ki umut beslemek zor. Devre arası defansa adam alınmalıydı. Runje de tam düzeliyo derken trabzon maçında gene etkisiz oynadı. Defansa iyi bir adamla, kanatlara takviyeyle ve iyi bir kaleciyle ben de önümüzdeki senelerde başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. |
| Türkiye`de Saat: 18:22 . |