![]() |
Alıntı:
:mad: |
bu trabzon macinida alsaydik belki daha sansimiz olabilirdi ama artik hic bi umudum yok |
şöyle bi fikstüre baktım da eğer küçük bi ihtimal fener maçına kadar puan kaybetmezsek fener maçına fenerin 4 puan gerisinde falan çıkabiliriz. O maçı da kazandık diyelim 1 puan kalıyor. Burda da Gs-Fb maçı önem kazanıyor ve bunun dışında bizim de son hafta çok önemli bir kayseri maçımız kalıyor. Yani şampiyonluk çok uzakta ama olmayacak gibi de deil en önemlisi dışarıda çok zor diyebilceğimiz bir tek kayseri maçı kaldı. Kendi sahamızdaki performans ile ligde en iyilerden biri olduğumuz düşünülürse yapılmayacak bir şey deil ama tabii ki ilk adım atılmadan konuşmamak lazım haftaya GS maçı kazanılırsa bu hesaplar içine girilebilir. Şimdilik bunlar sadece ütopik şeyler. |
ya kardeşim biz bu 3 maçtan 9 puan hatta bırak dokuzu 7 puan çıkarsaydık en az büyük ihtimal şampiyon olabiliriz derdim ama şuna çok uzak.... |
Alıntı:
|
3 haftada bir 3 puan alamazsan,şampiyonluk böyle elinden kayar gider |
Şu berabt oyuna durmadan mağlup olmaya rağmen şansımız hala var..Çünkü her takım çok kötü ancak bizim hocamız şansımızı günden güüne minumuma indirir eminim.. |
ya arkadaşlar bu sene şampiyonluk beklemeyin busene için bişey beklemediğimii sne başında konuşmuyormuyduk. ama önümüzdeki senelerde ambargo koyacağımıza inanıyorum. |
Alıntı:
|
sene başında bu takım şampiyon olmaz deniliyordu zaten ben de öyle düşünüyordum çünkü yeni bir takımdık ve şampiyonluk süpriz sayılırdı ama lig şartları milleti havaya soktu işte. Şu an kaybedilen çok fazla bir şey yok ama şu defansın haliyle tabii ki umut beslemek zor. Devre arası defansa adam alınmalıydı. Runje de tam düzeliyo derken trabzon maçında gene etkisiz oynadı. Defansa iyi bir adamla, kanatlara takviyeyle ve iyi bir kaleciyle ben de önümüzdeki senelerde başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. |
Türkiye`de Saat: 06:52 . |