![]() |
Tigana Ile Devam Beşiktaş yönetim kurulu, bugün Akaretler'de bulunan kulüp binasında bir araya geldi. Siyah beyazlı kulübün 28 Ocak'ta seçilen ve yapılan mazbata töreninin ardından ilk kez bir araya gelen yöneticiler, göndemdeki konuları masaya yatırdılar. Del Bosque davası ile ilgili son gelişmelerin ağırlıklı olduğu bu toplantıda, futbol takımı ile ilgili de radikal kararlar alınmasına karar verildi. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, futbol takımına ve teknik direktöre herhangi bir cezanın gündemde olmadığını dile getirdi. Kolot ayrıca, Galatasaray maçının skoruna göre durum değerlendirmesi yapacaklarını sözlerine ekledi. Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner ise, Del Bosque'ye verilecek ceza konusunda kulüp olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Öner, "Bizim hukuk kurulumuz, bu konuyla ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. CAS'ın verdiği böyle bir cezayı şartsız kabul etmeyi düşünemeyiz. Biraz daha beklememiz lazım. İsviçre'ye gideceğimiz yönünde yapılan iddialar doğru değil. Başkanımız zaten şu an Amerika'da" dedi. Öner, teknik direktör Tigana ile ilgili olarak da şunları söyledi: "İlk yarının sonunda Tigana ile yolumuza devam edeceğimizi çok açık beyan ettik. Bir maçla bunlar olmaz. Kazanırken de kendisiyle beraberdik. Bir mağlubiyetle paniğe kapılmamak gerekir. Beşiktaş takımı 10 dakikada 3 gol yememeli, çok üzücü bir şey, ama futbolda bu var." kartalhaber.net --- Dogan Haber Ajansi |
Bir mağlubiyetle paniğe kapılmamak gerekir. Beşiktaş takımı 10 dakikada 3 gol yememeli, çok üzücü bir şey, ama futbolda bu var." Hersey normal canim 1 malubiyetle olacak sey degilki bu... Ulan Ezikler kaybetmis oldugunuz puanlar Besiktasa Zarar veriyor... I-N-A-N-A-M-I-Y-O-R-U-M |
tiganayi gonderemezler tazminati var cunku... |
tabi cnm sadece 1 maç için olur mu???:mad: :mad: :mad: :mad: yoksa takım şahane....şaka gibi.. |
Alıntı:
|
1 maç doğru bunlar balık hafızalı herhalde. Vah Beşiktaş kimlerin eline kaldı. Süleyman Seba büyük adamsın. Bunlar senin tırnağın olamaz. Adamların yaptıkları yapacaklarının göstergesi.. Birara ben de başvurucam teknik direktörlük için bikaç milyon $ olmasada birkaç yüzbin dolar yeter. |
yani kisaca stresse devam |
Adam gibi adam olsaydı çoktan istifa ederdi adam para kazanmak istiyor demek ki!.. |
Hedef adam http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifTrabzonspor yenilgisi sonrasında Beşiktaş camiasında gözler teknik direktör Jean Tigana’ya çevrildi. Fransız hoca ilginç bir şekilde kendini savundu: Ben başarılıyım! 27.02.2007 Her dediği yapıldı Sezona sekiz yeni transfer ve şampiyonluk hedefiyle başlayan Beşiktaş’ta işler yolunda gitmiyor... Deplasmanda aylardır galibiyet yüzü görmeyen Siyah-Beyazlılar’da üst üste alınan Konyaspor ve Trabzonspor yenilgileri, gözleri teknik direktör Jean Tigana’ya çevirdi. Yönetim tarafından, her isteği yerine getirilen ve tüm talep ettiği futbolcular transfer edilen Fransız çalıştırıcının, Karadeniz deplasmanında bariz hatalar yapması ve mücadele bitiminde oyuncularını suçlar bir tavır takınması, bardağı taşıran son damla oldu. ‘Benim hatam yok’ Trabzon’da alınan yenilgi sonrası büyük tepki gösteren Siyah-Beyazlı camianın sesini Jean Tigana’ya duyurmaya çalışan yönetim, Fransız çalıştırıcının yanıtıyla şaşkına döndü. Tecrübeli hocadan özür ve alacağı yeni tedbirleri duymayı bekleyen idareciler ilginç bir cevapla karşılaştı. Beşiktaş’ın ligde geride kalmasında hiç payı bulunmadığını söyleyen Jean Tigana, “Bu tip şeyler hep yaşanır. Bir futbol takımı başarısız olunca, teknik direktör suçlanır. Kesinlikle hatam olduğunu düşünmüyorum” diyerek şaşırttı. ‘Durumdan memnunum’ Beşiktaş’ın geçen sezonki durumuna dikkat çeken Fransız teknik adam, “Geçen sezonki takımı ben kurmamıştım. O döneme baktığımızda, liderle aramızda 22 puan vardı ve beşinci sırada bulunuyorduk. Şimdi benim kurduğum takım ile geçen yıl arasında dağlar kadar fark var. Liderin sadece 8 puan gerisinde ve üçüncü sıradayız. Aldığımız galibiyet sayısı da bir fazla. İstatistikler yalan söylemez. Rakamlar benim başarılı olduğumu kanıtlıyor. Ligdeki durumumuzdan memnunum ve çok rahatım” ifadesini kullandı. Başkan el koyacak Tigana’nın bu çıkışı sonrasında yöneticiler, “Beşiktaş’ın forması zaten ilk ikiye oynar. Camia, zirve yolundaki rakiplerimizin başarısızlığını, kendi başarımız olarak kabul etmez” yanıtını verdi. İdareciler, bugün Amerika’dan dönecek olan Başkan Yıldırım Demirören ile görüşüp, Jean Tigana konusundaki ağırlığını koymasını isteyecek. Başkan hocayla görüşecek ve son kararını cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi sonunda verecek. Bu arada dün basına kapalı olarak yapılan idmanda Fransız hocanın çok neşeli olduğu bildirildi. ‘Coloccini’yi istememişti’ Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, teknik direktör Tigana’nın Coloccini gibi kariyerli bir oyuncuyu istemeyip, takımın savunmada sıkıntı yaşamasına göz yumduğunu söyledi. Soğancıoğlu, “Ara transferde Arjantin Milli Takımı’nın ve Deportivo’nun savunma oyuncusu Coloccini ile her konuda anlaşmıştık. Kendisi de gelmeye hazırdı. Ancak Tigana, böyle bir futbolcu alınmasına karşı çıktı. Elinde Baki, Mustafa Doğan, İbrahim Toraman gibi futbolcuların olduğunu belirtti. Kendisi bir futbolcu istedi ancak önerdiği isim, hem pahalı hem de kariyeri olmayan bir oyuncuydu, biz de almadık. Böyle inatlaşma olmaz. Bundan sonra hoca konusunda olayın içerisinde olacağım. Bu kulübe kimsenin yanlış yapmaya hakkı yok” diye konuştu. Orhan YILDIRIM |
ya bu adam ne terbiyesizmiş böyle ya başarılıymış rezil herif. |
‘Bu hocayla olmaz’ http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifKongre sonrası muhalefet liderliğine soyunan Seyit Ateş, yönetim ve teknik heyete sert tepki gösterdi. 27.02.2007 Takıma bakın’ Camiada şok etkisi yaratan Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında muhalefetin de hedefinde teknik heyet vardı. Muhalefetin önemli isimlerinden Seyit Ateş, “Beşiktaş’ın bu teknik direktör ile bir arpa boyu yol alamayacağını herkes görüyor. Ümraniye’de ve Akaretler’de neler oluyor, bunu araştırıyoruz. Devre arasında koltuk hesabı yapılacağına takıma takviye yapılmalıydı” diye konuştu. ‘İktidar yok’ Beşiktaş’ın bir sezonu daha yitirdiğini söyleyen Seyit Ateş, “Sistem sorunu var. Önümüzdeki yıl da bu düşünce sürerse başarı gelmez. Olası bir teknik direktör değişikliğinde de durum değişmez, tonla transfer yapılır ve menacerlerin cebi dolar ancak üzülen yine camia olur.Yönetim ya gerekeni yapar, ya da yapacak olanlara bırakıp olağanüstü kongre kararı alır. Beşiktaş’ta yönetim var ama iktidar yok” dedi. |
http://www.fotomac.com.tr/2007/02/27...6B32CE3BCb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifŞok iddia! Tigana soyunma odasında bulmaca mı çözüyor? Beşiktaşlı futbolcuların, yöneticilerle yaptıkları konuşmalarda Tigana ile ilgili olarak, "Tigana bizi maçlara iyi hazırlayamıyor. Ne rakip hakkında bilgi veriyor ne de nasıl oynayacağımızı söylüyor. Bu işler soyunma odasında bulmaca çözmekle olmuyor" diye dert yandıkları öğrenildi. *** Ağır suçlama Beşiktaş'ta yöneticilerden sonra futbolcular da Fransız hocadan şikayetçi oldu. Tigana'nın taktikle bile ilgilenmediği iddia edildi. Konya ve Trabzon'a yenilerek zirve yarışında büyük yara alan Beşiktaş'ta sular durulmak bilmiyor. Siyah-beyazlılarda yönetim Tigana'yı, Tigana da futbolcuları suçlarken; şimdi de futbolcuların Fransız hocadan şikayetçi oldukları ortaya çıktı. Jean Tigana'nın soyunma odasında bulmaca çözdüğü iddiası, bir anda gündeme bomba http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgibi düştü. BOYUT DEĞİŞTİRDİ! Beşiktaşlı yöneticilerin "Oyuncu değişikliklerini geç ve yanlış yapıyor" diye eleştirdiği Tigana için oyuncular da suskunluklarını bozdular. Siyah-beyazlıların, "Bizi motive edemiyor, maçın havasına sokamıyor. Bu işler soyunma odasında bulmaca çözmekle olmuyor" diyerek olaylara farklı bir boyut getirdikleri ifade edildi. |
Futbolcuların şikayetçi olduğunu anlamak için bu Tigana bulmaca çözüyo haberlerine falan gerek yoktu zaten.Ama olur mu canım İnadına Tigana,kahrolsun futbolcular.Hadi bağırın bay kürdanın destekçileri.Nasıl olsa yalan haber diyip çıkacaksınız işin içinden.İ.Üzülmez'in maç içerisindeki hocaya tepkisi herşeyi anlatıyor zaten ama olsun İnadına Tigana diyin siz gene de.Hocasına bir gram güveni olmayan futbolcularla başarı geleceğine inanmaya devam edin bakalım.. |
del bosque olayından sonra,kümeye gitsek yine gönderemezler tiganayı |
ya arkadaşım futbolcularla tigana nın aarsı iyi olmayabilir şu an barcelona ve real madrid de bile futbolcu t.direktör arasında büyük tartışmalar yaşanıyor. Ama bulmaca çözüyor falan bu ne ya :D :D bu haberleri hangi kafayla yapıyolar merak ediyorum. Tigana kötü Tigana bu işi bilmiyor taktikten anlamıyor denebilir ama bulmaca çözüyor haberi artık yuh yani afedersiniz de b.kunu çıkarmışlar. |
ya mağlubiyet önmeli değil önemli olan hocanın yapmış oldukları 2-0 öndesin hiçbir hamle yok golleri yiyince mustafa doğanı alıyo önceden görücen bunu sana gol lazım yaptığı değişikliğe bak.ibrahim akın kadroda yok bıktık artık kaprislerinden td bozuntusu |
teknik direktorlere odedigimiz tazminatlarla 7-8 klup kurulur.o yuzden gonderemezler.. |
Alıntı:
cok güzel ve yerinde bir yorum |
Beyler bu forumda Tigana'yı bu takımın başında istemeyen ve ona hiç güvenmeyen kişilerin başında geliyorum....hala güvenmiyorum yani benim fikirlerimde zerre kadar bir değişiklik olmadı....bir , iki maç kazandık yada berabere kaldık diye iyi havalar estirildi ben aksine yorum yazmadım sadece bunarı söylemek için erken birazdaha sabredin dedim...bunu dedim çünkü ılımlı havayı bozmak istemedim ve sadece felaket yorumlarında bulunmak istemedim....ama görüyorsunuz ki durum ortada....biz Chalsea maçında bile 2/0 öndeyken maçı vermedik kardeşim Trabzon karşısında 10 dakikada işimiz bitti....bazı arkadaşların güvendiği bu hoca hiçbir varlık gösteremedi saha kenarından takımı izledi sadece ve bunun üzerine çıkıp benim hiçbir suçum yok diye ukalaca cevaplar verip burnundan kıl aldırmadı.....beyler uzun şafın kısası Tigana başımıza bela oldu....bu yönetim bu hocayı gönderemez....eyer tazminatı olmasa Delbosque gibi bir hocaya bile bukadar sabredemeyen yönetim bu hocanın ipini çoktan çekerdi....istikrar için deyorlar bu yalanlara inanmayın....yani bu adamın sözleşmesi yüzünden BJK yanıyor....Delbosque'ye verilen tazminatın yanında bir o kadar da ve bence daha da fazla Tigana'ya verilecek kovulduğu durumda....yani biz bu paraya avrupada en kral oyunculardan birini yada birkaçını alırdık...Yönetim yazık ulan size , ayıp ulan harcadınız bizi.... |
Tazminatı cok fazla ya nereye gonderiyorlar onu adam soyunma odasında bulmaca cozuyormus adamın tek amacı tazminatını almak |
Alıntı:
|
aslinda tiganayi yollamamalari hosuma gidior cunku futbol istikrardir bir teknik direktöru yolliyarak basari yakalicaksin diye birsey yok birseyin ustunde durulmali o sekil basari gelir ama bence tigana dogru adam deil bunun icin, mesela del bosque'ye bu sabir gösterilseydi suanda neler kazanmamistikki? |
eet ben de aynı şeyi savunuyorum. Tigana istenmiyorsa sene başında gönderilmeliydi. Şimdi yola çıkmışken onu göndermek bizi gene başladığımız yere getirir ki gelen td de gene aynı sorunlarla karşılaşır. Biz de seneye gene başka birini yolluyor oluruz. |
devam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adam ol be istifa et!... |
Ömrümü yedin :D |
tigana nın şöyle bi demecini komuştum beşiktaş dergisinde mayıs ayımıydı neydi yanlışsam düzeltin :beşiktaştan ayrıldıktan sonra teknik direktörlüğü bırakıcam afrikadaki çocuklara yardım etcem gibi bi şey... yani böyle düşünen bi adamla nasıl anlaşırsınız hiç mi sormazsınız töbe töbe |
artık ne iştah kaldı ne şevk en kötüsü buydu |
istifa edecek bir adam değil,parasını son kuruşuna kadar alacak |
Norton kardeşim ver o zaman 4.5 milyon euro gönderelim Tigana'yı.6.5 Del Bosque'ye 4.5 Tigana'ya...Size akla mantığa davet etmekten başka bir çarem yok artık.Bu paraları verecebilecek kadar mı gözünüzü kararttılar??? Ayrıca Del Bosque konusunda da bıraksınlar artık CAS'ı falan.O para bizim namusumuzdur.Bu kulüpte kimsenin beş kuruşu kalamaz.Ödeyeceğiz o parayı bir şekilde... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben orada neye dikkat cektim bi " OKU " sacma sapan aciklamasina yöneticinin, FUTBOLDA BUDA NORMALMIS OLABILIRMIS... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ama benim söylemek istedigimi hala anlamadin herhalde.... Bu Akil mantik konusunda kapatalim konu bosyere birbirimizi kiriyoruz... sonucta besiktasliyiz |
Tigana ile devam edecegiz..... ben bunu aylardir diyorum ve devam ediyorum tigana kalacak... cünkü gönderilirse, kincilikde hayal olur... giderse verecegimiz paralari düsünmek bile istemiyorum... ve ben bu takima kimse burda inanmasada inaniyorum... tabiiki biliyorum 100. yildaki takimimiz bambaska birseydi.... ama ben yinede bu takima inaniyorum ve inanmaya devam edecegim... yolun sonunda hepiniz benim yorumlarimdan nefret etsenizde, ben bir kere inadina tigana dedim ve ondan sonrada hic bir zaman sözümen dönmedim.... inadina tigana... yönetim gönderene kadar inada devam.... ve ben cok inatciyimdir..... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:52 . |