![]() |
Tigana'nın yerine yerli Tigana'nın yerine yerli Beşiktaş'ta Fransız hocanın gönderilmesi halinde takımın bir Türk teknik adama teslim edilmesi fikri ağırlık kazandı. Yönetimin sezon sonunda öncelikle Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Samet Aybaba'nın kapısını çalacağı vurgulandı http://www.milliyet.com.tr/2007/02/2...im/axspo01.jpg SERDAR SARIDAĞ Beşiktaş Yönetimi, siyah - beyazlı takımı yeni sezonda bir Türk teknik direktöre emanet etmenin planlarını yapıyor. İdarecilerin, Jean Tigana ile sezon sonunda yolların ayrılması halinde yerli bir teknik adamı takımın başına getirmek istediği öğrenildi. Yabancı antrenörlerin sözleşmelerine koydurduğu ağır tazminat maddeleri ve son yıllarda yaşanan tatsız tecrübeler nedeniyle siyah - beyazlıların, kariyerli bir Türk hocayla anlaşmayı düşündüğü belirtildi. Konu başkana açılacak Yerli teknik adamdan yana tavır koyan yöneticilerin, Başkan Yıldırım Demirören'e konuyu açarak destek isteyecekleri kaydedildi. Vicente del Bosque'de tazminat şoku yaşayan ve Tigana'yı ağır tazminatı yüzünden devre arasında gönderemeyen siyah - beyazlıların, sezon sonunda Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Samet Aybaba'ya teklif götürecekleri ifade edildi. Yerli çalıştırıcıda ısrar eden yöneticilerin, "Paralarımızı devamlı yabancı hocalara kaptırıyoruz karşılığında bir şey alamıyoruz. Milyonlarca dolar harcamamıza rağmen bir de tazminat krizi çıkıyor. Türkiye'de çok kaliteli yerli hocalar var. Maddi ve manevi anlamda Türk teknik adamla çalışmak çok daha iyi" diye görüş belirttikleri vurgulandı. İbrahim Kaş'a ilk 11 yolu Beşiktaş, İstanbul'da 4-0 yendiği Vestel Manisa ile bugün deplasmanda oynayacağı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Tigana yönetiminde basına kapalı yapılan idmana sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Kleberson katılmazken, Baki takımdan ayrı çalıştı. Gökhan Zan, Kleberson ve Baki'nin yanı sıra özel programı tamamlayarak takıma dahil olan İbrahim Akın da kadroya alınmadı. Tigana'nın, defansın sağında İbrahim Kaş'a, forvette de Gökhan Güleç'e şans vermesi bekleniyor. http://www.milliyet.com.tr/2007/02/2...sim/spo011.jpg Coşkulu karşılama Beşiktaş'ı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda 50-60 kişilik bir taraftar grubu karşıladı. Siyah - beyazlılar, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'a çiçek verdi. İzmir Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, "Ne mutlu Türküm, Beşiktaşlıyım diyene" yazılı pankart açtı. Takım daha sonra karayoluyla Manisa'ya geçti. Nasır'a onur ödülü Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, Hayatımspor Dergisi tarafından, özel onur ödülüne layık görüldü. Çalışmaları ve çizgisiyle herkesin takdirini kazanan Nasır'a ödülü dün akşam Taksim The Green Park Hotels Balo Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. |
Ne Fatih Terim i ya dalga mı geçiyonuz.. |
aybaba ideal olur bence.. |
eziklerin belalısı yılmaz vural olabilir.ligi en iyi tanıyan hocalardan çalışmayan oyuncuyu döver hem |
fatih olmaz samet aybaba da olmaz mustafa denizli belki |
Offf Yine Aynı Haberler... Daha Öncede Aynısını Okumustuk Bunların.. Medya Takım Kötüye Gittiginde Ne Atarsam Kardır Diye Bakıyor... |
bu hikayeleri daha öncede okuduk merak etmeyin 3 hafta galip geldikmi hepsi unutulur |
samet gelsin - sinan engin |
tigana gitsinde kim gelirse gelsin |
kolpa haber bunlarrrr |
tigana gitsin yerli gelmesin lucescu gelsin |
yerli değilde LUCE olsa mükemmel olur |
Alıntı:
|
haber kolpa gıbı olsada yabancı olacaksa luce yerlı olacaksa mustafa denızlı-sınan engın ıkılısı olsun |
ibrahim akini resmen kesti adam ya..kadroda yine yok...Napiyor bu adam , sinir olmamak elde degil |
bencede gitsin ya tigana.bence en iyisi mustafa denizli... |
samet aybaba demiştim ama Lucescu'yu daha daha çok istiyorum.. |
anlaşmalarına koydukları yüklü tazminat maddeleri yüzünden yerli hocalara sıcak bakıyorlarmış...vurun yerliye , vurun yerliye....gerçi onlar da haklı böyle maddeler koymadan yabancı , kariyerli bir hocayı getiremezsin...Fatih Terim'in olacağını hiç sanmıyorum....Sameti düşünürler mi emin değilim...Böyle birşey düşünüyorlarsa eğer saydıkları isimler arasında en yakın isim Mustafa DEnizli gibi duruyor...Mustafa Denizli gelsin demiyorum yanlış anlaşılmasın Mustafa Denizli yakın duruyor dedim...bu listeye Ertuğrul Sağlam da koyulabilir diye düşünüyorum....Ben Lucescu yu takımın başında görmek isteyen biri olarak bu isteğimin çok zor olduğunun farkındayım....Haber içinse ; haber kolpa kokuyor yönetim Delbosque'ye ödediği gibi bir tazminat Tigana'ya ödeyemez....bence Tigana Delbosque'den de daha yüklü tazminat alacak...Delbosque gib bir hocaya bile o kadar sabredemeyen yönetim şu haldeki Tigana'ya mı sabredecekti sizce ???? istikrar için falan yalan bunlar , boş laflar...tazminat ödeyeceğiz diye yollamıyorlar asıl nedeni bu..... |
Samet aybaba ideal dir.Bence rızaya sabır göstermeliydik.Yanlışl yaptık.Hemde çooook yanlış... |
Samet en iyisi.Ayrıca sinan engininde dönmesi lazım.Bence çok mantıklı düşünüo... |
aybaba süper olur |
yilmaz vural veya samet aybaba gelsin bence |
yalan haberdir bunlar |
GS`ye yenilirsek hersey olabilir!! Suna bak Yabancilara milyonlari gözü kapali veriyorlar ve adamlar Besiktasimizi yerlerde süründürüyor.Kimsede adamlara al cantani eyvallah diyemiyor,neden? Tazminatmis!! |
fatih terimin gelmesı bence hayall...Bu haberleri yaparken bıraz inandırıcı olunsa keske yaa....Tmm yerli hoca gelmesinin taraftarıyım ama terim de biraz komik gelıo yaaaa..... |
haber doğru olmasa da tigananın gitmesi gerekiyo.. |
Paul Le Guen... |
balon haberler,şimdiden neyin ne olacağını kimse bilemez |
tigana kalmalımı bilmiyorum ama ben HİKMET KARAMANIN denenmesini istiyorum sabredeceksek 1 senede ona sabredelim |
Tigana yerine uzaylı bile gelse daha iyi olur |
Yabancı olacaksa az alkmaar ın hocası olsun. Yerlilerden; Önce Rasim Kara Samet Aybaba Yılmaz Vural denizli ve Terim asla olmamalı |
rasim kara benim de gönlümdeki isim ama daha köprünün altından çok sular akar |
Samet Aybaba;);););) Menajer Sinan Engin... |
HİÇBİR Türk antrenör bizi kaldıramaz maksimum 1 senede gönderilir bu medyayala vede gelecek yabancı hocada takımı tanımaı için 1 sene ihtiyacı olacak bence tiganayla MECBURİYETTEN devam.. |
terim mi??:eek: hahaha dalga geciolar galba.... |
samet aybaba en iyisi.fatih terim gelirse bunu asla istemem.beter oluruz.sallamasyon bir haber. |
Medya allah belanı versin senin!.. |
açıkçası şu anki oluşumda ben de van gaal den başkasını kabul etmem Tigana nın yaptığı işi en iyi devam ettirebilecek odur o gelmeyecekse Tigana kalsın yerlilerin hiç biri Tigana dan iyi değil... |
Önemli olan Tigana'nın gitmesi ondan sonrası kolay , inönünün önünden geçen herhangi birini çevirsen bundan iyi hocalık yapar... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:12 . |