eagles_03_bjk | 13-03-2007 00:28 | Alıntı: {ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 301362)
hopp orda dur bakalım sen bir..Atıp tutmadan 2 düşünceksin bir konuşcaksın..Sizin gibi küfür derken siz kim,küfürü kim etmiş siz diuye kastettiğin he,çamur at izi kalsın demekle olmuyor önce kimin ne olduğunu bilip ondan sonra konuşacaksın..Sen aptalca alınan yenilgileri alkışlamayı erdemlik sanıyorsun ben vurdumduymazlık,herşeyi kabullenmek sayıyorum..Nesin sne bilir kişimisin çok kavramışın ya antrenör değişikliğinin yarardan çok zararı olacağını,nerden biliyosun daha yararlı olmıcanı,anladık fikir beyan ediosunuz da bilir bilir konuşmayın yorumunuzu söyleyin sadece..Keşke kendime benzetebilşsem bazılarınıda beşiktaşlı gibi beşiktaşlı olsun.. bak bu son cümle tarzında cümleler kurmak istemiyorum zorluyosunuz adamı,sizin görüşünüzde olmayanları beşiktaşlı değl gibi gösterirseniz ben daha kralını yaparım emin ol.. Bu arada idrak edelim bakalım bi,elle tutulur gözle görülür bir olumlu şey söle,100. yılında fener şamp olursa görücem ben inadınızı sizin..BU inat bence bu taımın yararına değil,zararına.. | öyle hop mop falan bu agızları bırakalım da kendini çok yükseklerde falan görüyosun.!!! herşeyin dogrusunu sen biliyosun,senden iyi Beşiktaşlı yok gibilerinden falan konusmussun.!!! okumakta bi sorunun varsa açıklayayım. ben siz diyerek çogul bir cümle kurdum. yani sizin gibi düşünenler anlamında. sen üzerine alındıysan ona bişey diyemem.!!!ve biraz arşivi kurcalarsan forum yöneticilerinin herkesin yaptıgı yorumu editlemekten bi hal oldugunu görürsün.!! tekrar ediyorum en kötü gününde destek olmak mı takıma zarar veriyor?? herkes senin gibi olsa maça gelen taraftar bulamassın. o her maça gelen kişiler kötü gün taraftarı. yoksa iyi günde takımın açık ara öndeyken herkes stada koşarak gider zaten. orda boşuna iyi günde kötü günde BEŞİKTAŞ lıyız diye gürültü olsun diye bagırmıyor. artık kafalarınızı değiştirin. gerçi bu mümkün değil. çünkü herkes kendine göre önyargısını kurmus. A.Einstein bile ne demiş.: İnsanın önyargısını yok etmek bir atomu parçalamaktan daha zordur...
o yüzden boşuna tartışıp birbirimizi kırmaya fazla uzatmaya gerek yok.herkes kendi bildiği gibi devam ediyor. |