![]() |
Tigana: Beşiktaş şampiyon olabilir Tigana: Beşiktaş şampiyon olabilir "Zirveye yerleşmek için ezeli rakiplerimiz puan kaybetmeliydi. G.Saray'ı geçtik, sıra F.Bahçe'de" *** Şampiyon olabiliriz "Zirveye yerleşmek için ezeli rakiplerimiz puan kaybetmeliydi. G.Saray'ı geçtik, sıra F.Bahçe'de". Beşiktaş'ta bir yılı aşkın süredir teknik direktörlük yapan Jean Tigana, ilk kez "şampiyonluk" için umutlu konuştu. G.Saray'ı yenmelerinin ardından, F.Bahçe'nin de Sivas ile berabere kalması, Fransız hocanın keyfini yerine getirdi. Tigana, "İçerde kazanıyoruz, bunu deplasmana da taşırsak zirvenin yolu açılır" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddedi. HEPİMİZ RAHATLADIK Tigana şöyle devam etti: "Önce rakiplerimizi yakalamamız gerekiyor. G.Saray'ı geçtik, sıra F.Bahçe'de. Daha önce şampiyonluğun ezeli rakiplerin puan kaybetmesiyle olabileceğini söylemiştim. Şimdi daha rahat ifade ediyorum, şampiyon olabiliriz. Dış sahada da evimizdeki gibi oynarsak, alacağımız puanlar bizi zirveye oturtur" diye konuştu. Fatih DOĞAN |
Enteresan bir lig Beşiktaş yönetimi, Tigana'nın ilk kez şampiyonluktan söz etmesinden mutlu oldu. Buna rağmen tedbiri elden bırakmayacaklarını belirten siyah-beyazlılar, "Takımlar arasındaki puan farkları çok az, dikkatli olmalıyız" dediler |
Olabilir ne demek ya şuandan itibaren sanpiyonluğun en birinci adayı beşiktaş. Ezikleri stres bastı artık bundan sonra maçlara rahat çıkabilieceklerinimi zannetmiyorum. Tabi bizimkiler adam gibi oynarlar yada oynatırlırlarsa. |
sen tribündeki taraftar kadar maçı yorumlasan adam akıllı kadro çıkarsan olabilir nedemek kesin oluruz |
ihtimallere kalmadı. arkadaş fener gs şampiyonuz diyor bizimki olabiliriz diyor. |
son 3 deplasmandakı puan kayıplarını dusunuorumda antep konya trabzon tam 8 puan sız dusunun gerısını |
adam tedbirli konusuyor..nede olsa bizim bi deplasman fobisim var, unutmayalim bunu...insAllah biran once deplasmanda mac kazanirizda ondan da kurtuluruz |
Insallah O Isıgı Görebiliyorum ßende |
oluruz oluruz... |
fener maçından evvel puan farkı 3 olursa oluruz derim gerisi yalan bu 6 puan 8 10 5 4 deişecek durmadan |
insallah |
deplasmandada kazanırsak biz şampiyonuz |
Biz buna baştan beri inanıyoruz ama şampiyon olmak istiyorsan deplasmanda da galibiyet alman gerekiyor en azından;) |
besıktasıın td sının bole konusmaması lasım sampıon olacagız demesı lasım bız sıradan bı takım dıılız |
İnanmak başarmanın yarısıdır derler , olabilire gelince trabzonda olabilir... |
Alıntı:
|
cooook zor ama imkansiz degilll... |
allahimya sanki bir spor yazari gibi konusmusun besiktas böyle sampiyon olabilirsin gibi tarzinda sanki sampiyon olmak istemiyormus gibi konusuyor |
kendi ellerinde haberi yok... |
SEN & PUAN GERIYE DÜS ONDAN SONRA BIZIM ELIMIZDE DE...gercekci konusmayacak insanlari tutmayin burda...taraftar asariz keserizle sampiyon olucasla olmaz...gercek besiktasli besiktasa yakistirmadigi seyleri sölexen taraftardir....6 puan geriden tabiki puan kayiplarini beklices...bunu biz bu hale getirdik....girde 92 yillarinin gazete arsivlerine bak...besiktas nasil yaziliyo...simdi nasiliz...elimizde olan sadece eski günlerindeki gibi büyütmek besiktasimizi....markamizi kaybediyoruz beyler bu yönetimle...bu hocayla...prestijimizi kaybediyoruz beyler uyanalim artik....ilhanin geri gelmesi icin imza kampanyasi baslatalim....futbolcu vasfinda dönmese bile gelsin abilik yapsin takima..tribünleri toplamak icin noumayi getirtelim...varmisiniz imza kampanyasina.... |
zor gibi duruyo... ama ezikler bu kadar kötüyken neden olmasın da diyo insan... |
İzin verirsen olabılr |
fikstür avantajı bize döndü puan kaybına tahammülümüz hiç yok feneri inönüde yenceğimizi düşünürsek sadece 3 puan kaldı aramızda bence şampiyonluğa fenerden cok biz daha yakınız :) |
Beşiktasımızın ve rakıplerın kalan maçları |
eziklerin fikstürü çok zor |
fikstürde çok avantajlıyız ezikleri bikere kafadan yendik saymalıyız kayseri,gayse ve bursa deplasmanlarında muhakkak puan kaybederler |
herkesin isi cok zor :D |
Ankaragücü deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmeliyiz zaten o moralle İnönü'deki Erciyesspor maçını da alırız diye düşünüyorum. Bana göre fenerle aramızdaki puan farkı 3 ve ikili averajda da üstteyiz. eziklerin fikstürü çok zor muhakkak puan kaybedeceklerdir. Eğer şu deplasman fobimize bir çözüm bulabilirsek şu an için en büyük şampiyon adayı biziz. gesenin sezon sonunda ilk 4 te olacağını sanmıyorum açıkçası... Bence sezon sonu lig: 1- Beşiktaş (şamp.) 2- Fenerbahçe 3- Trabzonspor 4- Kayserispor 5- Galatasaray şeklinde olur... BJK-FB şampiyonlar ligine TS-KS UEFA'ya gider. |
Ankaragücü deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmeliyiz zaten o moralle İnönü'deki Erciyesspor maçını da alırız diye düşünüyorum. Bana göre fenerle aramızdaki puan farkı 3 ve ikili averajda da üstteyiz. eziklerin fikstürü çok zor muhakkak puan kaybedeceklerdir. Eğer şu deplasman fobimize bir çözüm bulabilirsek şu an için en büyük şampiyon adayı biziz. gesenin sezon sonunda ilk 4 te olacağını sanmıyorum açıkçası... Bence sezon sonu lig: 1- Beşiktaş (şamp.) 2- Fenerbahçe 3- Trabzonspor 4- Kayserispor 5- Galatasaray şeklinde olur... BJK-FB şampiyonlar ligine TS-KS UEFA'ya gider. |
Deplasmanlar için şahsi fikrim: Öncelikle 4-2-3-1 dizilişiyle ortasaha kalabalık tutulup tek santrafor Bobo sahaya çıkılmalı. Gerekirse oyunun ilerleyen bölümlerinde Nobre oyuna alınarak forvet çiftlenebilir. Ama Delgado kesinlikle yedek kulübesinde oturtulmalı. Özellikle İ.Akın, Burak ve M.Sedef gibi gençlere daha çok şans verilmeli. Bence Yedekleri hazır tutmakta yarar var. En azından İnönüde öne geçtiğimiz rahat maçlarda fazla sorma şansı bulamayan oyuncular oyuna sokularak ısındırılmalı mesela G.Güleç, Fahri, İ.Kaş gibi. Baki'nin de dikkati çekilmeli...Delgado'ya fizik, Bobo'ya da son vuruş antremanları yaptırarak onları daha iyi bir seviyeye getirmek de mümkün. Runje M.Doğan---İ.Toraman---Baki---İ.Üzülmez Koray---Serdar Burak---Ricardinho---İ.Akın Bobo |
şimdiye çoktan ilan etmeliydi beşiktaş şampiyonşulunu,bugün belki diyoruz... |
kaçan puanlara üzülmememk mümkün değil |
En azından İnönüde öne geçtiğimiz rahat maçlarda fazla sorma şansı bulamayan oyuncular oyuna sokularak ısındırılmalı mesela G.Güleç, Fahri, İ.Kaş gibi. Baki'nin de dikkati çekilmeli...Delgado'ya fizik, Bobo'ya da son vuruş antremanları yaptırarak onları daha iyi bir seviyeye getirmek de mümkün. bu kismi cok iyi toprak tebrikler, aynen.. |
inşallah şanpiyon olacağız olmamaya neden yok artık rakiplere baktıgımızda son haftalarda hiç iyi performans gösteremiyorlar buda bizim zirveye gelmemizde aradaki puan farkını indirmeye fırsatbulduk beşiktaşımızın bundan sonraki maçları yenilmesse şanpiyonluk yolu gözüküyor tşk.... |
Alıntı:
|
tum macları almamız lazım |
Alıntı:
|
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA BU SENE KİM ŞAMPİYON OLURSA OLSUN ÇOK Bİ ŞEY İFADE ETMEYECEK. EZİKLERİN 100. YILIYMIŞ PEHHH HERKEZ KÖTÜ ONDAN OLURLARSA OLURLAR. |
Bizm dierlerine göre daha kolay ama...herşey futbolcuların elinde |
Bir maç kazansak yeter bize ama...(deplasmanda yani) |
Türkiye`de Saat: 02:58 . |