![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
fenerin 3 derbisi var.hemde kritik haftalarda.2 si deplasmanda . cinconun da fixtürü fb den iyi. cincondan önde olduğumuzu düşünerek; g.s nin ve ts nin fb yi yenmeside işimize gelecektir. artık her maç final.daha çok şey değişir. şuan için yüzdeye gelince ; %35 BeşiktAŞK % 33 cincon % 32 ezikbahçe |
eziklerin toplamda 5 deplasmanları var en az üç tanesini kaybedeceklerine gönülden inanıyorum yeterki biz kazanalım cinconlar bu haftadan sonra iddaları kalmaz |
Boşuna şampiyonluk hayalleri falan kurmayalım. Tesadüfen kazandığımız galatasaray maçı hemen gözlerimize perde indirmesin. Maalesef çok dengesiz bir takımımız var ve birşey beklemek sadece hayal tacirliği olur. Sonra çok üzülürüz.. |
fener maçına kadar puan kaybetmeyelim,işte o zaman şampiyonluk zor diil.. |
bizim en zorlu maçımız (ki o büyük ihtimalle şampiyonu belirleyecek) eziklerle bizim sahada.biz daha şanslı gibi dursak da kendi sahamızda hiç puan kaybetmeyip deplasmanda da 3 maç almamız lazım... |
Arkadaşlar valla kasmışsınız ya.Yüzdeler falan hesaplamışsınız.Ben takım deplasmanda top oynamayı öğrenmeden hiç bir şey hesaplanmaması gerektiği kanaatindeyim.Koca Beşiktaş bu hesaplara düşmemeli.Sen zayıf Türkiye liginde 11 deplasmanda 2 maç kazanabilmişsin ki biri son dakika golüyle gelen iğrenç oynadığımız Rize maçı.Sonra şampiyonluk falan fasafiso.Takım önce takım olsun.Doğru dürüst futbol oynamaya başlasın.İçerde de bi gazla maçları alıyoruz ama üst düzey futbol oynayamıyoruz halen.Gözlerinize perde inmesin bir GS galibiyetiyle.O maçta da çok matah oynamadık.Zaten şu an Türkiye'de adam gibi futbol oynayabilen bir takım yok.Lucescu'nun takımı bu ligde şu an 20 puan fark atmıştı.İnanalım ama gerçekleri de görelim.Daha katedecek çok yol var.İstikrar için Tigana'yı savunan arkadaşlar kendinizle çelişiyorsunuz ve bir maçla havaya giriyorsunuz.Daha yolun çok başındayız.Şu anki halimizle UEFA'da ilk 16 ya kalan takımlar falan bizi ezer geçer.Ben takımın futbol karakterinin halen hiç oturmadığını düşünüyorum ve tarafsız görüşüm şampiyonluk şansımız çok da fazla değil.Yanılmayı çok isterim ve sonuna kadar desteklerim o ayrı mevzu.Hatta hafta sonu Ankaragücü maçında olucam.Umarım daha iyiye bir gidiş olur. |
kim çelişiyo ya kendiyle, arkadaşım biz zaten sezon başından bu tabloyu sunduk ki size çok büyük beklentilere girmeyin bu sene 2. olursak iyidir, anca 2 senenin sonunda bizi bir 5 sene rahat götürebilecek bir takıma sahip olacağız die heralde 50 kere belirttik sene başında, şimdi lig bu kadar kötü diye nie şampiyon olamıyoruz sesleri yükseliyor. Şampiyon olabiliriz ama olamasak da zaten bu normal bir sonuç 2. lik bence büyük iyi bir başarı olur daha yepyeni kurulan bir takımla avrupa nın en büyük arenasına çıkabilme ihtimali bence başarıdır. Bundan önceki deplasman maçlarını çok dikkate almamak lazım çünkü takımın güveni gs maçı ile kendine geldi çok farklı bir oyun sergileyebiliriz. Ama sonuçta senin de dediğin ve bizim zaten başından dediğimiz gibi daha çok yolumuz var büyük başarılar için... |
Alıntı:
|
Fener'den de G.Saray'dan da iyiyiz. Şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum... F.Bahçe maçına kadar 3 puan fark olursa şampiyonuz... |
Alıntı:
|
Bunu daha yeni mi anlayabilmiş allah aşkına yaaa.......Biz zaten içerde oynadığımız oyunun yarısını oynayalım şimdiye puan farkı acılırdııı....Ne diyelim zararın neresınden donulurse kardırr...İnşaallah bundan soonraki deplasmanlardan iyi sonuclarla donerizz.... |
Şampiyonluğa 'açık çek' sözü BEŞİKTAŞ asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu'ndan futbolculara müjde. Soğancıoğlu, kaptan İbrahim aracılığı ile oyunculara seslenerek, "Kaptan, bu takımı şampiyon yapın; sonra ne istiyorsanız alın. Size açık çek" ifadesini kullandı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
biz deplasmanda feneri bile yenemedik kolay kolayda kimseyi yenemiz bence sampiyonluktan once 2.'ligi garanti altına alalım |
deplasmanda yenildiğimiz sürece unutun şampiyonluğu!!!! |
inşallah şampiyon oluruz ama eğer olamazsakta 2. olup ş.ligi'ne gidelim |
Bu sene şampiyon olamazsak hiç bir sene kolay kolay olamayız. Bu Feneri ve G.Saray'I bu kadar kötü hiç bir sezon yakalayamayız. O yüzden bu fırsatı değerlendirip şampiyon olmalıyız.İnanmayanlara inat!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Herhalde Sampiyon olmak istiyoruz tum besiktaslilarin hedefi bu ama sabretmeden olmaz.herkezin dusuncesi kendine tigana bugune kadar kariyerini ispatlamis buraya geldiginde asil hedef bambaska bir besiktas yaratmakti ve bunu da basardi ama unutmayalim ki yola genclerle basladik tecrubesiziz sabretmek lazim bu yil olamasak ta surpriz olmaz bence olursak ta bide kabullenelim febenin kadrosu bikere bizim kadrodan daha kaliteli ve tecrubeli,gs nin de kaliteli kadrosu var fakir fukara dedigin takim gecen yil zengin takimdan sampiyonlugu aldi..para hersey degil... Nedense turkiyede hic sabretmeyi bilmiyorlar avrupada bakin Alex Ferguson MANCHESTER UNITED GIBI BIR KULUPTE TAM 20 YIL BOYUNCA CALISTI halen devam ediyor...turkiyede bir teknik direktor bir yilda 20 kupa getirse bile 2-3 yildan fazla omru olmaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
HERZAMAN YÜZDE %51 |
şu deplasmanlarda da iyi oynamayı başarabilirsek neden olmasın |
Alıntı:
tigana başımızdayken bizi ancak zico şampiyon yapar.tigana ile zerre alakası yok. |
Alıntı:
|
http://<a rel="nofollow" href="http:...10haftalb4.gif[/IMG] evet son 10 hafta ortalık iyice kızışıyor deplasman maçlarını kazanan çok avantaj sağlar |
Şansımız herzaman var ama deplasmanda ıyı oynuyamıyoruz oynarsak neden olmasın |
o sahalar öyle oldukça da iyi oynamamız zor, yerden oynanmıyo çünkü e biz de havadan oynamayı beceremiyoruz bunun için de oyun kurmakta çok zorlanıoruz... |
Alıntı:
|
olacgiz tabi yaa ne bu adam nasil konusuyo yaa aLHH allah yaa sonuna kadar sampionuz bu sene |
Alıntı:
sizin gibi küfür,hakaret yuhalamak,milletin şerefini sorgulamak,onu bunu göndermek... v.s. bizi kendinize benzetemediniz diye herşeyin suçlusu biz olduk. çamur at izi kalsın. ooo ne güzel. herşeyden önce neyin ne oldugunu idrak etmek, ondan sonra bizim neden inadına dediğimizi sorgulamanız lazım. öyle havaya konusmakla olmuyor bu işler... |
Ankara(Gençlerbirliği) Bursa Sakarya ve Kayseri deplasmanlarından 12 puan alırsak cok buyuk ıhtimal ligi zirvede tamamlarız |
her zaman var |
Alıntı:
|
Alıntı:
bak bu son cümle tarzında cümleler kurmak istemiyorum zorluyosunuz adamı,sizin görüşünüzde olmayanları beşiktaşlı değl gibi gösterirseniz ben daha kralını yaparım emin ol.. Bu arada idrak edelim bakalım bi,elle tutulur gözle görülür bir olumlu şey söle,100. yılında fener şamp olursa görücem ben inadınızı sizin..BU inat bence bu taımın yararına değil,zararına.. |
Alıntı:
|
valla ben fikirlerimi 3 sendir yaşadıklarımıza ve avrupada ki bir çok klübün yaşdıklarına, ve bizim gordon milne ile yaşadığımız tecrübeye, ya da öyle veya böyle gs nin fatih terim ısrarıyla gelen başarısına ve bu başarıların nedense bazı başarılar gibi tek senelik değil hep uzun süreli oluşuna bakaraktan belirtiyorum. Şu iki sene dayanabilirsek uzun süre başarı elde edebilecek bir takım ortaya çıkacak emin olun çıkacak ya, gelen td şu anki sistemi devam ettirecekse eyvallah gelsin bunu yapcak tek adam da Le guen dir o da gelmez. Ama şu an ki sisteme uygun bir td gelmezse yapılan tamamen intihardır bu yüzdenTigana nın gönderilmesi bana göre şu an için BJK ya çok büyük zarar verir gibi geliyor her açıdan... Neyse umarım Tigana hatalarını görüp bunlardan ders çıkarır da hepimizin bu tartışmalarına son verir. |
Alıntı:
tekrar ediyorum en kötü gününde destek olmak mı takıma zarar veriyor?? herkes senin gibi olsa maça gelen taraftar bulamassın. o her maça gelen kişiler kötü gün taraftarı. yoksa iyi günde takımın açık ara öndeyken herkes stada koşarak gider zaten.orda boşuna iyi günde kötü günde BEŞİKTAŞ lıyız diye gürültü olsun diye bagırmıyor. artık kafalarınızı değiştirin. gerçi bu mümkün değil. çünkü herkes kendine göre önyargısını kurmus. A.Einstein bile ne demiş.: İnsanın önyargısını yok etmek bir atomu parçalamaktan daha zordur... o yüzden boşuna tartışıp birbirimizi kırmaya fazla uzatmaya gerek yok.herkes kendi bildiği gibi devam ediyor. |
Olacaz. |
Türkiye`de Saat: 06:04 . |