![]() |
Alıntı:
|
2 hafta önce de dedim gene diyorum eğer fb maçına kadar puan kaybetmezsek o maça fb nin 2 puan falan gerisinde çıkacağız. Bizim için iki zor deplasman var biri bursa biri Kayseri, ankara maçlarını alırız sivas zaten kendi sahasında ligin neredeyse en kötü takımı, sakarya nın ahı gitmiş vahı kalmış, aslında bursaya da şansımız tutuyor ama zor maç olacak gene de, kayseri maçı son maç ve eğer benim dediğim gibi olur inönüdeki maçta fb nin önüne geçersek eziklerin geçen sene yaşadığı gibi bir trajedi yaşama ihtimalimiz çok yüksek çünkü son maç kayseri maçı ve deplasman yani bu lig son nefese kadar gider öle görünüyor. Bizim yapmamız gereken bi kere ilk olarak inönüde puan kaybetmemek ikincisi deplasmanda en fazla bir beraberlik dışında puan kaybetmemek... |
şmapiyonluk bizim kupa bizim |
bu deplasman fobisini atlatmaksak sampiyon olamayiz sif evde kazanmak olmuyor |
Alıntı:
|
Sizce bu tabloya göre Şampiyonluk şansımız ne? http://http://img89.imageshack.us/img89/307/2006jn9.gif Arkadaşlar önümüzde sadece 11 hafta kaldı ve sadece 6 puan gerideyiz bu tabloya göre sizce şampiyon kim olur ikinci ücüncü kim olur her hafta pazartesi günleri tabloyu güncelleme yapıcam tabiki gönlümüz Beşiktaşımızdan yana |
galatasarayla fb nin puanları yanlış yazılmış |
bence şampiyonlukta avantalı biziz. ama tabi bundan sonraki rakiplerimiz karşısında puan kaybetmemeliyiz. Bence febe daha puan kaybecek.Hatta daha ileri gidiyorum liği 3. bitirecek. tabi bunların olması için Gs ve BJK nin febenin yolundan gitmemesi lazım. |
Alıntı:
|
yüzde 50 işte hangi takım bütün maçlarını kazanırsa o şampiyon olur. |
şampiyon olmamız gerekiyor |
Zor, bence daha erken biseyler soylemek icin bi kac hafta sonra daha net konusabiliriz |
Fenerbahcenın değlasman maçları daha zor ama bızım için deplasmanda oynadığımız takımlar farketmedığı ıcın tahmın etmek zor olur |
Takımın başında Tigana olmazsa , deplasman olmazsa , sakatlık olmazsa , rakipler kötü oynarsa sizi yemin ederim kesin şampiyonuz...Yani çok zorrrrr... |
ben sampiyon olma oranimizi %80 olarak tahmin ediorum... fenerle aramizdaki puan 6..onlari inönüde devirirsek kalir 3...son haftaki programlari da felaket o zamana kadar daha puan verirler.. galatasaryin sampiyonlugu götürecek kadro kapasitesi yok..daha cok hüsran yasiyacaklar limonata ilicle falan... en gec fenerbahce galibiyeti sonra lideriz...buna inanioyrum.. tek sorun su deplasman fobisini fazla büyütmemek lazim..ankaragücü maci ile bi seri yakaliyacagimiz inaniorum |
sampiyon olabiliriz... ama bizim ellimizde degil, biz üstümüze düseni yapip maclarimizi kazanalimda fener bize sampiyonlugu verirmi vermezmi bu önemli degil... cünkü bence ikinci olursakta iyi bir sey... ben besiktasimizi sampiyonlar liginde görmek istiyorum... sampiyonlar ligine katilirsak cok parada kasamiza girer..... ben su kaybetdigimiz puanlardan cok maclara üzülebilirim, ama su trabzona verdigimiz 6 puana üzüldügüm kadar hic bir maca üzülmedim bu sezon... ya acayip sinir oluyorum, daha ilk yarida bursa trabzon elele hep beraber kümeye diyorduk, adamlar kapimiza dayandilar.... off offf.... |
Herşey ankara deplasnmanlarından sonra daha çok belli olur...Puan farkı bir 3 w düşse nefesimiz enselerinde olcak ama.Fark daha 6. |
Aslinda Sampiyon sanimiz Fener'den daha buyuk ;) Fener daha GS ve BJK'ya oynacak , adamlarin isleri zor , biz su ankaragucunu yenelim'de , Fenere bakalim , ondan sonra sampiyon sansimizi soyleyelim. |
bence olcaz şampiyon...inanıyorum ama tigana'ya güvenmiyorum |
Oluruuuz , Inanin çocuklar !! |
şampiyon olcaz |
35-40% sampiyon olabiliriz bence... |
butun maclarimizi kazanmamiz lazim |
insallah Toprak dedigin gibi olur :) |
hiç puan kaybetmezsek şampiyonuz.:) |
bence de hala sampionluk sansimiz var.....:) |
sampiyonluk imkansiz degil ama zor cunku deplasman durumumuz ortada sakatliklar oluyo sakatlar azalir ve deplasman fobimizi cozersek bence sampiyon oluruz... |
Alıntı:
|
yannız şöle bir şey var sivas deplasmanda antalya da kendi evinde iyi bir takım hatta sivas kendi evinde o kadar kötü ki mesela antalya ya kendi evinde yenilmiş dışarda yenmiş öle düşün :) |
prestijimizi kaybediyoruz beyler uyanalim artik Benimde en çok takıldığım konu bu açıkcası.. |
Alıntı:
|
dikkat edeniniz var mı ? bir maglubiyetle takımı yerin dibine sokan da aynı kişiler , bir galibiyetle takımı şampiyonluk havasına sokup hesaplamalar yapanda aynı kişiler..!!! hiç boşuna hesap kitap yapmaya gerek yok. hangi maçta neyin ne olacagını kestirmek zor. benim iddiam matematiksel olarak şampiyonluk şansın bitmediği müddetce sonuna kadar şampiyonluk şansımız var. önemli olan İNANÇ..!!! |
fifty fifty olabilirz de olamayabilirizde |
bu yıl sampıyonlugu unutun |
bence %75 |
deplasmanda oynıcağımız gençler ve bursa maçlarını alırsak kesin şampiyon oluruz ama hiç sanmıyorum |
impossible is nothing (hiçbir şey imkansız değildir) :):) |
en önmelisi bu sene kim şampiyon olursa olsun teknikdirektör facialarıyla olucak |
en kötü ikinci olmalıyız |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:50 . |