![]() |
şampiyon olmamız gerekiyor |
Zor, bence daha erken biseyler soylemek icin bi kac hafta sonra daha net konusabiliriz |
Fenerbahcenın değlasman maçları daha zor ama bızım için deplasmanda oynadığımız takımlar farketmedığı ıcın tahmın etmek zor olur |
Takımın başında Tigana olmazsa , deplasman olmazsa , sakatlık olmazsa , rakipler kötü oynarsa sizi yemin ederim kesin şampiyonuz...Yani çok zorrrrr... |
ben sampiyon olma oranimizi %80 olarak tahmin ediorum... fenerle aramizdaki puan 6..onlari inönüde devirirsek kalir 3...son haftaki programlari da felaket o zamana kadar daha puan verirler.. galatasaryin sampiyonlugu götürecek kadro kapasitesi yok..daha cok hüsran yasiyacaklar limonata ilicle falan... en gec fenerbahce galibiyeti sonra lideriz...buna inanioyrum.. tek sorun su deplasman fobisini fazla büyütmemek lazim..ankaragücü maci ile bi seri yakaliyacagimiz inaniorum |
sampiyon olabiliriz... ama bizim ellimizde degil, biz üstümüze düseni yapip maclarimizi kazanalimda fener bize sampiyonlugu verirmi vermezmi bu önemli degil... cünkü bence ikinci olursakta iyi bir sey... ben besiktasimizi sampiyonlar liginde görmek istiyorum... sampiyonlar ligine katilirsak cok parada kasamiza girer..... ben su kaybetdigimiz puanlardan cok maclara üzülebilirim, ama su trabzona verdigimiz 6 puana üzüldügüm kadar hic bir maca üzülmedim bu sezon... ya acayip sinir oluyorum, daha ilk yarida bursa trabzon elele hep beraber kümeye diyorduk, adamlar kapimiza dayandilar.... off offf.... |
Herşey ankara deplasnmanlarından sonra daha çok belli olur...Puan farkı bir 3 w düşse nefesimiz enselerinde olcak ama.Fark daha 6. |
Aslinda Sampiyon sanimiz Fener'den daha buyuk ;) Fener daha GS ve BJK'ya oynacak , adamlarin isleri zor , biz su ankaragucunu yenelim'de , Fenere bakalim , ondan sonra sampiyon sansimizi soyleyelim. |
bence olcaz şampiyon...inanıyorum ama tigana'ya güvenmiyorum |
Oluruuuz , Inanin çocuklar !! |
Türkiye`de Saat: 22:48 . |