![]() |
11 Hafta Kaldı, İnanç Durumları Nasıl? Evet, liglerin bitmesine 11 hafta kaldı ve Beşiktaş lider Fenerbahçe'nin 6 puan gerisinde. İşin komik yanı Beşiktaş'ın aldığı puan geçen sezondan çok az fazla. Ama geçen sene bu haftalar puan farkı 15-20 iken şu anda 6. Bunun nedeni F.Bahçe ve G.Saray'ın da en az bizim kadar istikrarsız bir sezon geçirmesi. Ama son 10 sezona bakın. Şampiyonluk yarışında düğümler hep bu haftalarda çözülüyor. Ve önceki haftaları unutup,takımların şu anki havalarına bakıp,önümüzdeki 11 haftayı düşünürsek bence en şanslı takım Beşiktaş.Benim şahsen sezon başı şampiyonluk için çok ümidim yoktu. Çünkü hedefimiz daha çok genç takım kurup, ileriki sezonlarda şampiyonluklara ambargo koymaktı. Bu hedef için ben bu sezonu daha baştan gözden çıkarmıştım. Ama bu Beşiktaş, bu F.Bahçe ve G.Saray'dan da iyi bir takım diye düşünüyorum.Ve bu sezonki gibi kötü rakipler bir daha zor bulacağımızdan, bu fırsatı kaçırmayıp şampiyon olmalıyız. Bu sezonun Fenerbahçe'nin 100.yılının da olması bunu daha da gerekli bir hale dönüştürüyor. 11 hafta kaldı. 33 puan var önümüzde. Kartal pençelerini açmış bu puanları bekliyor. Hazır mıyız??? Geliyor muyuz artık??? |
33 puanin 25 ini alirsak sampiyonuz bence... |
Hep Destek Tam Destem İnanç Tam |
Neye inanıyoruz önemli olan o??Rakipler çok kötü durumda ve ondan şampiyonluk şansımız var yoksa geçen senelrden farklı değiliz..Yani tigana biraz doğruları görse şampiyon olmamamız için hiç bir neden yok..Şu anda tek rakibimiz kendimiz..Klan maçlarımız zor değil,fikstür olarak da çok iyiyiz yani arttık biraz şaşırtsında tigana bişeler yapsın ve ondan ziyadede futbolcular biraz ryhunu koysun ortaya.. |
Ben katılmıyorum beşiktaşın en şanslız takım olduğuna.Bir gs galibiyeti bizi yine umutland-ırdıama.Bu hafta ankaragücü deplasnmanından bir puan kaybı çıkarsa herkes yine hedefimiz şampiyonlar ligi olması lazım diyecek.Bizm şampiyonluğumuz pamuk ipilğine bağlı.Çünkü bir kere yuenilisek fb de 1 kere yenerse puan farkı 9.Anliicanız son 2-3 haftada puan farkının en fazla 3 olması gerekio. |
geliyoruuuuuuuuuuz... |
ulan bu senede sampiyon olamassak kafayi yicemya:) sampiyonusss |
Alıntı:
|
bi zahmet geliyoruuuzzz:D |
eziklerin puan kaybetmesini beklicez ama bizde onların hiç bir macını takmadan sonuc ne olursa olsun kazanmalıyız...tek sansımız bu |
Deplasmanları kazanalım şampiyonuz;) Ezikler daha gs, ts ve en önemlisi BEŞİKTAŞla oynayacaklar bu maçlardan alacakları maksimun puan oda ts maçı olur 1 puan ama işte bizde gidip abuk sabuk puanlar kaybetmessek şampiyonluk niye olmasın;) |
gitti denen şampiyonluk sürekli göz kırpıyor.rakiplerin kayıpları bizi potaya soktu hep.ben açıkçası inandımmm şampiyonuz diyemiyorum.hele böyle ilginç bir sezonda. son 5 haftaya f.b ve g.s den farklı puanlar kaybetmezsek,yani g.s ile fark korunursa , fb nin derbilerinden sonra şampiyon çıkarız. |
Aslında ben bu haftadan biraz endişeliyim.Çünkü dün ezikler maçı aldı ve Bizim GS maçından sonraki ilk deplasman maçımız.Eğer yenersek ki bu en büyük arzumuz her yol bize ardına kadar açılacaktır.Puan kaybedersek işler biraz zorlaşır.Umarım kazanan taraf biz oluruz.. |
Kimse kimseyi kandırmasın bu kadro ve özellikle bu hocayla şampiyonluk tesadüflere kalmış , bu kadar kötü rakiplerin arasında 9 puan gerideysek anlayın durumumuzu , fenerin yinede 2 maç yenilme lüksü var , ya bizim , beraberlikte bile işimiz zor , bugün inşallah Trabzon galip gelir ikincilik şansımız artar... |
cok zor ya tigana ile 33 puanda 25 puan alma biz ancak onunla 33 puandan 18 falan alırız cunku deplasmanda surekli kaybediyoruz 2. olursak basarı bence |
zor ama imkansız diil.. |
ilk adım atıldı |
ınsllh yaa bu sene seytanın bacagını kırarız ınsallah ezıklerın 100.cu yılında sampıon olmakk dahada gusel bısey olaur heralde hep destek tam destek zamanı |
Alıntı:
|
inancım zayıf maleseff.....bu futbolcular böle giderse dahaaa çoookvar şampiyonluğaaa |
saçma sapan bi lig le avunuyoruz |
Şampiyonluk yolunda tek korkum TİGaNa o saçamalamazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.. |
İnançımız TAM Futbolcularımız Kartak M****a girdi.. Taraftar olarak Şampiyonluktan eminiz.. 100. Yıl heveslerini kursaklarında bırakacağız eziklerin.. Şampiyon Olalım Bu Sene, Uçalım Göklere, Koyalım Cimboma Fenere,Bir Çizik Atalım Dertlere,Beşiktaş'ım Adını Yazalım Her Yere |
bu tigana saçmalamazsa en az ezihbahçe kadar şansımız war bence, daha inönüye gelcekler ezikler ve samiyene gitcekler yeter ki biz kendi maçlarımızı alalım .. deplasmanda olabildiğince az puan kaybetmeliyiz yoksa işimiz zor |
Ankaragücü maçını aldık ya şampiyonluk daha kolay bence!.. |
bu seneki sampiyonluga yüzüncü yildakinden... daha fazla inaniyorum... |
bu hafta cok güzel bir sey yasadik bence...hepinizin dikkatine: besiktas cok uzun zaman sonra deplasmanda kazandi, iyi mi oynadi? hayir, ilk yari tak bi hayal kirikligidi benim icin, ama biz bir kaleci kazandik... runjee süperdi, vallahi alnindan öpmek lazim bu mac icin. ilk kez bizim kalecimiz bize bir mac kazandirdi.. cordi gittiginden beri kalecimiz bize mac kazandirmamisti.... ayrica son dakikada gol atip maci kazandik... gol atilidiginda yedek kulübesini gördünüzmü? hepsi bir yürek bir yumruk... iste ruh budur, takim olmak böyle baslar.... elele, hep beraber....simdi sampiyon olabiliriz... fikstür okadar enteresanki, herzaman hersey olabilir..... hayirlisi.... |
Alıntı:
|
herşeyden önemlisi zaten inanç ve destek. bizim taraftar olarak son maça kadar inancımız her zaman olacaktır. futbolcularda inanır ve sahada formanın hakkını verip ruhlarını ortaya koyarsa olmayacak bişey değil. futbolculara sunu söylemekte fayda var. Umutlandırıp Utandırmayın. Ölünüz yeter Unutmayın..!!!! |
ya sampiyon olmamamiz icin hicbir neden yok bu sene ama bu sanilmasinki gecmisten cok iyi yerlere geldik biz ayni kaldik arkadaslar yanlizca rakiplerimiz kötülesti.. |
şampiyon olmamız için fenerin yenilmesini beklememiz lazım maalesef bu bir gercek ama bizde rakiplerimizin sonuclarına bakmadan her maça final havasında cıkıp almalıyız tek yol bu.. |
sampıyonlar lıgıne gıdecekmısız gbı gelıo |
bızde olan ınanç tıganadada olsa şampıyonuzz... |
1 daha gitti 10 kaldı. Geliyoruz!.. |
kaldı 10 mac bence 28 puan şampiyonluğa yeter gibime geliyo yenilme lüksümüz zaten kalmadı her mac final inş allah yüzümüzü kara cıkartmaz |
Şampiyon oluruz! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...MIR-B-Y280.jpg Yıldırım Demirören konuşuyor: Her şey Erciyesspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarına bağlı. Eğer 6 puan alırsak, Fener’i İnönü’de yeneriz. 15.03.2007 Hedef 2’de 2 Geçen sezon “Biz kupayı alalım, Galatasaray şampiyon olsun” diyerek olay yaratan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in sözleri yine gündem yaratacak... Siyah-Beyazlı ekibe çok güvendiğini söyleyen Demirören, “Bizim işimiz Kayseri Erciyesspor ve Gençlerbirliği’yle... Önümüzde çok zorlu ve kritik iki maç var. Her şey, bu iki maçtan alacağımız 6 puana bağlı. Eğer İnönü Stadı’nda Kayseri Erciyesspor’u, Ankara’da da Gençlerbirliği’ni yenersek Süper Lig’de mutlu sona ulaşırız” dedi. ‘Dikkat etmeliyiz’ Fenerbahçe’den 6 puan geride olmalarına karşın zirveyi devralabileceklerini ifade eden Siyah-Beyazlılar’ın patronu, “İnönü’de Fenerbahçe’yle karşılaşacağız. Rakibimizi mağlup edip, ipi göğüsleyeceğimize inancım tam” ifadesini kullandı. Beşiktaş’a karşı bilinçli bir ceza kampanyasının yürütülmediğini dile getiren Başkan, “Böyle bir davranışa kimse cesaret edemez. Ancak Beşiktaş camiasının da taraftar ve yönetim olarak çok dikkat etmesi gerekiyor. Çok kritik haftalar geçiriyoruz” ifadesini kullandı. ‘Taraftara güveniyorum’ “Tribün olaylarında her fırsatta geçmişte yaşananları öne sürüyorlar” diyen Yıldırım Demirören, “Beşiktaş kulübü olarak bu tip olayların önüne geçmeli ve istenmeyen görüntülerin önüne geçmeliyiz. Centilmen Beşiktaş taraftarlarına güveniyorum. Ayrıca yönetim kurulunda konuşulanların basına yansımasını da kabul edemiyorum. Bunlarda kimin parmağı varsa, ismi kim olursa olsun, kapının önüne koyacağım” diye konuştu. Orhan YILDIRIM ******************* Beşiktaş’ın kalan maçları K.Erciyesspor Gençlerbirliği (D) Ç.Rizespor Sakaryaspor (D) Antalyaspor Sivasspor (D) Fenerbahçe Bursaspor (D) Ankaraspor Kayserispor (D) |
beyler son beş haftaya 5-6 puan geride bile girsek şampiyonuz.nedenini açıklayım hemen;fb nin fikstüre bakın;11nisan inönüye geliolar kupa için 25nisanda kadıköyde rövanş var arada 22nisanda gsle oynuolar 29undada tsle oynuolar ve ordan hooop tekrr inönü.bu fikstürden çıkmaları çok zor yeterki buraya kdr puan farkı açılmasın 6 puan geride girmeye razıyım gs ya da ts maçlarından birini kaybetseler iş inönüde bize kalıo. |
Beşiktaş’ın kalan maçları K.Erciyesspor Gençlerbirliği (D) Ç.Rizespor Sakaryaspor (D) Antalyaspor Sivasspor (D) Fenerbahçe Bursaspor (D) Ankaraspor Kayserispor (D) Önümüzdeki 5 maça bakarsak bir tek G.Birliği'ne puan kaybedebiliriz diye düşünüyorum. O da rakipten değil zeminden. |
EZER GEÇERİZ...... |
bu sene şampiyon olursak şampiyonluk serisi yakalarız! |
Türkiye`de Saat: 23:50 . |