![]() |
Deplasmanları kazanalım şampiyonuz;) Ezikler daha gs, ts ve en önemlisi BEŞİKTAŞla oynayacaklar bu maçlardan alacakları maksimun puan oda ts maçı olur 1 puan ama işte bizde gidip abuk sabuk puanlar kaybetmessek şampiyonluk niye olmasın;) |
gitti denen şampiyonluk sürekli göz kırpıyor.rakiplerin kayıpları bizi potaya soktu hep.ben açıkçası inandımmm şampiyonuz diyemiyorum.hele böyle ilginç bir sezonda. son 5 haftaya f.b ve g.s den farklı puanlar kaybetmezsek,yani g.s ile fark korunursa , fb nin derbilerinden sonra şampiyon çıkarız. |
Aslında ben bu haftadan biraz endişeliyim.Çünkü dün ezikler maçı aldı ve Bizim GS maçından sonraki ilk deplasman maçımız.Eğer yenersek ki bu en büyük arzumuz her yol bize ardına kadar açılacaktır.Puan kaybedersek işler biraz zorlaşır.Umarım kazanan taraf biz oluruz.. |
Kimse kimseyi kandırmasın bu kadro ve özellikle bu hocayla şampiyonluk tesadüflere kalmış , bu kadar kötü rakiplerin arasında 9 puan gerideysek anlayın durumumuzu , fenerin yinede 2 maç yenilme lüksü var , ya bizim , beraberlikte bile işimiz zor , bugün inşallah Trabzon galip gelir ikincilik şansımız artar... |
cok zor ya tigana ile 33 puanda 25 puan alma biz ancak onunla 33 puandan 18 falan alırız cunku deplasmanda surekli kaybediyoruz 2. olursak basarı bence |
zor ama imkansız diil.. |
ilk adım atıldı |
ınsllh yaa bu sene seytanın bacagını kırarız ınsallah ezıklerın 100.cu yılında sampıon olmakk dahada gusel bısey olaur heralde hep destek tam destek zamanı |
Alıntı:
|
inancım zayıf maleseff.....bu futbolcular böle giderse dahaaa çoookvar şampiyonluğaaa |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |