santiagooo | 12-03-2007 18:39 | Alıntı: iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 300627)
hadi ya demek biz saygısızlık yapıyoruz...dediğin gibi o bu kulübün bir çalışanı ve bunun farkında olması lazım çünkü kendisi sahibiymiş ve muhtaçmışız gibi davranıyor...he yönetim bukadar yüz verirse böyle bir sözleşme imzalarsa her dediğine okey derse davranır tabiki...biz madem saygısızlık yapıyoruz Tigana beyefendi parları ödeyin yoksa medyaya açıklamada bulunurum diyerek ne yapıyor..?? hadi bu haber kolpa diyelim maçtan sonra çıkıp maç hakkında konuşmak yerine kendi özel işleri ile ilgili konuşma yaparak Erman Toroğluna cevap vererek BJK kulübüne saygısızlık yapmıyor mu ??? sapla samanı ayırmasını bileceksin kardeşim...bu taraftar ona çok saygı duyuyor ve çok inanıyordu...futbolcu alınacaksa Tigana'nın bir bildiği vardır alınsın deniliyordu...o bu saygıyı kendi yaptıkları ile yoketti...!!! | yönetim bu mukaveleye imza attirmis diyorsun..eger o imzalar olmasa tigana gelecekmi bakalim türkiyeye...sen degilmisin le guenler capellolar gelsin diye...sanki onlar babasinin hayrinami gelcek...
valla her yazdigin negatif... iyice kabak tadi vermeye basladi....
tigana gözümüzde hala saygili..ben hatta daha ileri gidiyorum...mukavelesini uzatmadan yanayim....INADINA TIGANA.... ILLEDE TIGANA |