![]() |
Tigana: ''Erman Toroğlu özür dilesin'' Tigana: ''Erman Toroğlu özür dilesin'' Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayla ilgili bir açıklamada bulunmazken, ''Erman Toroğlu'nu yaptığı açıklamalardan dolayı özür dilemeye davet ediyorum'' dedi.. Tigana, futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun kendisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamalara değinerek, ''Bu şahıs benimle ilgili olarak yaptığı konuşmalarıyla ilgili olarak elinde belgeler olduğunu söylüyor. Aradan geçen 3 aylık süreye rağmen kendisi kamuoyuna bir belge sunamadı, çünkü doğruları söylemiyor. Kendisini bu belgeleri ortaya koymaya, aksi halde ise benden özür dilemeye davet ediyorum. Kendisi benden özür dileyene kadar da bu beyanlarıma devam edeceğim'' diye konuştu. Ajansspor |
olur işi gücü bırak Erman ile uğraş...sen orda bunları konuşmak için bulunmadın maç çıkışında maçla ilgili düşüncelerini söyler gidersin...hıı bunu da söylemek istersen boş bir vaktinde basın toplantısı düzenler bunları konuşursun... |
Sen takımı yeterki şampiyon yap , bırak özür dilemeyi senin ayaklarını Toroğlu'na öptürürüz |
isine bak Tigana sadece isine, olay yargiya gitmis madem eger bi is varsa devlet önünde hallolur ama her mactan sonra böyle yapacaksan ... |
bence de bunları maçtan sonra dile getirmesi yanlış olmuş... |
maç sonrası yaptığı basın toplantısına bak,bence hiç olmadı |
Alıntı:
çok iyi özetlemişin dostum. |
Alıntı:
|
ya işine gücüne baksın,medya oyunlarıyla gündem değiştirmesin |
belli ki cok kafaya takmis tigana bu erman toroglunu benim icin de boyle iddalar ortaya atan varsa bende aynen tigana gibi davranirdim anlamak gerek ama nekadar dogru orasini bilemem... |
Türkiye`de Saat: 15:00 . |