![]() |
Tigana: ''Erman Toroğlu özür dilesin'' Tigana: ''Erman Toroğlu özür dilesin'' Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayla ilgili bir açıklamada bulunmazken, ''Erman Toroğlu'nu yaptığı açıklamalardan dolayı özür dilemeye davet ediyorum'' dedi.. Tigana, futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun kendisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamalara değinerek, ''Bu şahıs benimle ilgili olarak yaptığı konuşmalarıyla ilgili olarak elinde belgeler olduğunu söylüyor. Aradan geçen 3 aylık süreye rağmen kendisi kamuoyuna bir belge sunamadı, çünkü doğruları söylemiyor. Kendisini bu belgeleri ortaya koymaya, aksi halde ise benden özür dilemeye davet ediyorum. Kendisi benden özür dileyene kadar da bu beyanlarıma devam edeceğim'' diye konuştu. Ajansspor |
olur işi gücü bırak Erman ile uğraş...sen orda bunları konuşmak için bulunmadın maç çıkışında maçla ilgili düşüncelerini söyler gidersin...hıı bunu da söylemek istersen boş bir vaktinde basın toplantısı düzenler bunları konuşursun... |
Sen takımı yeterki şampiyon yap , bırak özür dilemeyi senin ayaklarını Toroğlu'na öptürürüz |
isine bak Tigana sadece isine, olay yargiya gitmis madem eger bi is varsa devlet önünde hallolur ama her mactan sonra böyle yapacaksan ... |
bence de bunları maçtan sonra dile getirmesi yanlış olmuş... |
maç sonrası yaptığı basın toplantısına bak,bence hiç olmadı |
Alıntı:
çok iyi özetlemişin dostum. |
Alıntı:
|
ya işine gücüne baksın,medya oyunlarıyla gündem değiştirmesin |
belli ki cok kafaya takmis tigana bu erman toroglunu benim icin de boyle iddalar ortaya atan varsa bende aynen tigana gibi davranirdim anlamak gerek ama nekadar dogru orasini bilemem... |
ewet maç çıkışı böyle bi konuşma yapması çok tuhaftı zaten mahkemeye gitmiş olay,en azından başka bi zamanda basın toplantısı yapabilirdi, maçın yorumunu yapsaydı.. |
Adam işi gucu bırakmıs o yazıyı hazırlamıs mactan once..Mactada nasıl bır konsantreyle cıktı allah bılır maç bıtmeden sonrasını dusunmus adam |
acıklama yapacak zaman a.gücü macı sonrası değil bir td nin yapacagı iş takımla ilgili maçla ilgili yorum yapmaktır yanlış işler peşinde gene.. |
yine ne peşinde bu adam anlamadım |
Beşiktaş'tan Erman Toroğlu'na uyarıhttp://www.internetspor.com/v3/resim...n,-toroglu.jpg12 Mart 2007 17:50 Beşiktaş yönetimi, yorumcu Erman Toroğlu'ndan, siyah beyazlı takımın teknik direktörü Tigana'nın beklediği açıklamayı yapması istediklerini deklare ettihttp://www.internetspor.com/v3/img/1x1.gif Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Beşiktaş Kulübü olarak, Sayın Erman Toroğlu'ndan, teknik direktörümüz Sayın Jean Tigana'nın beklediği açıklamanın yapılmasını rica ediyoruz'' denildi. Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Erman Toroğlu'nun, 26 Kasım 2006 tarihinde Lig TV'de yayınlanan Maraton programında, teknik direktör Jean Tigana'nın, Delgado'nun transferini tanıdığı menajerlerle gerçekleştirdiği iddiasında bulunduğu hatırlatılarak, şu görüşlere yer verildi: ''Sayın Toroğlu aynı programda, ilerleyen haftalarda iddialarını belgeleriyle ispatlayacağını ifade etmişti. Bunun üzerine 28 Kasım 2006 tarihinde teknik direktörümüz Sayın Jean Tigana basın toplantısı yaparak, Sayın Erman Toroğlu'nun açıklamalarını adres göstermiş, milyonlarca insanın takip ettiği futbol yorum programında yapılan bu tarz iddiaların belgelerle ispatlanmasını istemiş, aksi takdirde kamuoyunda yersiz istifhamlar uyandırdığı için kendisinden özür dilenmesini rica etmişti. 11 Mart 2007 tarihinde, Ankaragücü maçı sonrası Sayın Tigana yaptığı basın toplantısında, aradan geçen 3,5 aylık süre içerisinde herhangi bir belge ile iddialarını ispatlama girişiminde bulunmadığı gerekçesiyle Sayın Toroğlu'na bir hatırlatma bildirisi yayınladı. Sayın Tigana, Sayın Toroğlu'na belgelerle ispat veya özür beklentisini yineledi. Sayın Toroğlu aynı akşam Lig TV'de yaptığı açıklamada, konunun yargı sürecinde olduğunu, gerekli tüm beyanların tarafından yargıçlara yapıldığını, dolayısıyla daha fazla açıklama yapmak istemediğini bildirdi. Oysa, 13.02.2007 tarihi itibariyle soruşturma kapanmıştır ve taraflar bu konuda istedikleri beyanlarda bulunabilirler. Yargı tarafından ele alınmasa bile kamu vicdanında çeşitli şüphelere yol açtığı için Sayın Tigana, Sayın Erman Toroğlu'ndan, yukarıda belirtildiği şekilde kendisine belgelerle ispat yapılmasını veya özür dilemesini beklemektedir. Beşiktaş Kulübü olarak, Sayın Erman Toroğlu'ndan, teknik direktörümüz Sayın Jean Tigana'nın beklediği açıklamanın yapılmasını rica ediyoruz.'' |
yememiş içmemiş karşısına kamera beklemiş :) |
çamur atmak diye buna denir |
Alıntı:
|
Alıntı:
bence tigana iyi yapti, ben vallahi evde gülmekten bayildim.. haha... gecen hafta fener maci kaybediyor, fener yöneticisi baglanip mactan degilde, 3 yil önceki olaylari hatirlatiyor erman torogluna, erman torogluda amma korktu gecen hafta, bizim t.direktörümüz hakkini ariyorsa kötümü oluyor? besiktas külübüde desteklemis tiganayi... yni bence problem yok, cünkü ben her hafta erman toroglunun konusmalarini dinliyorum, ve adam gercektende ayip ediyor...dedigi seyler bazen cok agir oluyor, yani pastirmadan konustu, ishal konularini her hafta ortaya atiyor, ama herseyin bir seyi vardir demi....tiganayi destekliyorum, cünkü erman hoca cok agir konusuyor, ve bekliyoruz büyük konusmasini biliyorsa özür dilemesinide bilmeli! |
beşiktaşın menfaatlarini savunmak ne zaman hata oldu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
MACTAN SONRA DEMISESI YANLIS |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam belkide protesto ediyor...özür gelince teknik analiz yapacak... |
hıı ayrıca Erman taraftara laf attı ok o zaman gidelim Ermanı dövelim , vuralım , öldürelim...!!!! saçma olmuş çünkü bunu yapması gereken yönetim...o koltukta rant sağlamak için oturmadılar o koltukta Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlının haklarını korumak için ve en iyi düzeylere getirmek için varlar....bu ülkede yargı vardır , yönetim vardır kimse kendi adaletini ve otoritesini kuramaz.... |
Alıntı:
|
ne kadar analiz meraklisimyissin yaaa..dur ya icinde kalmasin ben yapayim sana bi analiz...: enfin, nous avons gagné à nouveau. un jeu très lourd était moi félicite toutefois mes joueurs… nous regarde en avant et veut des champions devenir… yani: deplasman fobmizi yendik..biraz zorlu bi mac oldu ama oyuncularimi kutluyorum..artik önümüze bakip sampiyon olmak istiyoruz yetermi...???? |
Alıntı:
işte bukadar komiksiniz yaaa Tigana da oldun şimdi :D bu söylediğini Tigana söyleseydi buna da eyvallah derdik :) |
Alıntı:
|
yok benim takildigim... futbol isik vermiyor dedin tamam belki hakikaten öyledir diye düsündüm...oyuncular yanlis yerde oynuyor dedin, kendi kendime düsündüm aceba haklimisin diye...kaleci yamuk dedin baki yamuk dedin; bende arkadasin bi bildigi vardir dedim kendi kendime.... simdi bisey bulamayip neden demec vermedi diyorsun...valla neyin pesinde oldugunu cözemedim senin... eskiden sirinler adli cizgi film izlerdim orda herseye bi suc bulan bitanesi vardi..ayni onun gibisin valla... |
tıganaya yuklenecegınıze ınsanlara camur atan erman denen dobermana sallayın. kahrolsun medyadakı Beşiktaş dusmanları |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|