![]() |
BU ÇOCUKLARI ALKIŞLAYIN arkadaşlar bir sezonun daha sonuna yaklaşıyoruz finale az kaldı artık. iki kulvarda sona yaklaşıyoruz. başarısızlık durumunda ne hissedersiniz diye sormak istiyorum. şahsi fikrim şudur: şampiyon olsak da olmasak da kupayı alsak da almasak da bu gencecik kadroyu bağrımıza basmak avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlamak. dile kolay 19 luk serdar, 22 lik bobo, burak, mehmet sedef, fahri ve diğerleri.....gencecik bu kemik kadro eminim yıllarca konuşulacak başarılara ambargo koyacaktır. koymasa ne olur biz sevinmek için mi sevdik?????? |
Süper bi yazi olmus, kesinlikle dogru! Ben alkislarim! |
kesinlikle katiliyorum....sevinmek icin sevmedikk..iyi günde kötü günde hep destek tam destek... |
eline ağzına sağlık süper bi yazı olmuş herzaman destek destek destek destek |
hep destekleriz hep arkalarında hep yanlarındayız. alkışsa alkışda herzaman tabiki amabirazda kendileri bunu görmeliler. |
illaki bağrımıza basarız ama bana çok koyar |
tabiki ya bizde bu sabır olmasaydı bu kadar dünyaca ünlü bir taraftar gurubu olabilirmiydik!!!!! |
ben başarılı olan gençleri alkışlarım sadece. tigana'nın kurduğu takımı alkışlamam biz sarıyerspor değiliz sadece genç yetiştirelim bizim şampiyonluğa banko oynayacak kadromuz olması gerekiyordu. |
Alıntı:
|
ezikler kupayı alıp birde şampiyom olurlarsa bana çok koyar |
Türkiye`de Saat: 03:12 . |